[MT İZMİR] 28.03.208 CUMA TERAS KAFEDE "Güle güle mart hoşgeldin Nisan" Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şşşşt bekir hayırdır moruk falan???? zaten o resim basılmıştı

Murat abi basıldıgını görmedim ondan sizlerle paylaşayım dedim
Benim gibi fotoyu görmeyenler için iyi olmuştur :cat:
Bekire gelince o bayaadır bizimle pazar gezilerine katılamıyordu ya ondan temiz hava çarpmış herhalde baksana neler diyorrrr :silent: :wiinkk:

moruk ha önce ben üstüme alındım birde rahmi abin duysun istersen :queen:

Tabii sahiplenirim oolum sen gidersen biz naapcaz...?
Yerli Banderasım benim:queen:

yerli ama çakma degil abiii... ama diger topikte bisey duydum şimdiden yorum yapamiyorum...

sercan abıcığım hayrola napıyolar sana oralarda gel sen ızmıre...
offf offf anlat anlat bitmez neler yapmiyom ki.... uuufffff.. ohhh ohhhh...

sercan kardeşim kyfin yerindeymiş istanbulda diye duydum. o yüzden takıl biraz daha. ama cumaya kadar da gel gari

valla kanka kadıkoyde bi arkadasın barındayim wireless ta var, hem v-redbul hem muhabbet... bi de benim yeni kanka var ya hani admin falan... sakın gitme seni star yapacagım dedi... :queen: ben de kıramadım onu o yuzden biraz daha kalayım dedim:mrgreen:

ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!

sen yakında Türkiyede paylaşılamayan adam olacaksın
Moto Aktüel dergisinin son sayısında(http://www.motoaktuel.com/08/03/index.asp 40.sayfada) Fazer Türkiyeye poz verirken paparazzilere yakalanmışsın
:queen::queen::queen:

ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!

sen yakında Türkiyede paylaşılamayan adam olacaksın
Moto Aktüel dergisinin son sayısında(http://www.motoaktuel.com/08/03/index.asp 40.sayfada) Fazer Türkiyeye poz verirken paparazzilere yakalanmışsın
:queen::queen::queen:

yaa bunlar reklam kokan hareketler Gokalp cim... adamlar benim goruntulerimi kullanarak prim yapmaya dergi satmaya calısıyorlar... ne yaparsın işte... burnu büyük havalı demesinler diye, bi de hatırı gecen arkadaslar da rica ettiler... o yuzden yani...:queen:

Sercan hakikatten bune yaaaaaawwwwww :queen:
sen ne guluyon birader... sen git chatkut a kardesim de.. benim seninle kardeşligim bitti artık:p

al moruk ben senın bulduun seyın dırek resmını basıyım:queen::queen:
sercanry5.jpg

moruk mu? fazla amerikan filmi izliyon galiba sen bu aralar:mrgreen:

kim basmıs peki? :bounce: sen mi bastın yoksa?:p

Murat abi basıldıgını görmedim ondan sizlerle paylaşayım dedim
Benim gibi fotoyu görmeyenler için iyi olmuştur :cat:
Bekire gelince o bayaadır bizimle pazar gezilerine katılamıyordu ya ondan temiz hava çarpmış herhalde baksana neler diyorrrr :silent: :wiinkk:

millet burda Sercan ın yuzunu seytan gorsun muhabbeti yapıyo kardesim... herkes senin gibi temiz kalpli ve dobra degil işte... gözden uzak gönülden ırak muhabbeti yapıyorlar... o yuzden gormeyenlerin umrunda degil yani... zaten donunce öz izmir mt diye bi grup kurucam seni de moderator yapıcam:queen:

valla Rahmi abi moruk lafına pek alınmaz bence, baksana hepimizden hızlı... fuar kalabalıgını yardı geçti... Semra abla bile takip edemedi onu...bence Rahmi abiye hızlı çocuk diyelim... :rendeer: :queen:

:salut::salut::salut::salut: ben sıze demedımkı:pale::pale:
gökalpe demıştım:salut::salut:

Etiketler: etiket, falan, yok

puhahahahahha:queen::queen::queen:eek:lay bak...

Son düzenleme:
murat abi ben hala gelemiyorum onu biliyorum ama size iii eğlenceler....:salut::salut::salut:

aaaaa olmadı kardeşim. cezan çoğaldı bak habire devamsızlık yapıyorsun.:queen:
neyse şu istanbul görevin bitsin acısını çıkartırız bol bol:cat::rendeer:

Moderatör (forrap)
murat abi ben hala gelemiyorum onu biliyorum ama size iii eğlenceler....:salut::salut::salut:

Wallace ın da dediği gibi,İstanbul görevin bitsin de İzmir e gel artık.Biz seni idare ediyoruz,yoklamalarda var gösteriyoruz ama müfettişler gelse ayvayı yiycez:)
Bekliyoruz kardeşim bekliyoruz,senin yerin her zaman ayrı:wiinkk:Gelemesende aramızdasın...

slm dostlarr. nasılsınız görüşmeyeli?

Vay be,cennet kontenjanları açılmış demek :)
Seni gördük daha iyi olduk İski,umarım sende iyisindir..
Bekliyoruz,bir ara çıkıp gelin,söz yemiycez sizi :p

hepinize iyi eğlencler hoş sohbetler arkadaşlar :rendeer: her cuma için yapabildiğim tek şey bu kusura bakmayın :pr:

bende cuma günü nöbetteyim küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinde öperim herkeze iyi eğlenceler

tuncer tez zamanda şu akhisar-manisa tayfasına baskın yapalım derim ben

birileri, birilerine moruk mu dedi iyi anlıyamadım . kimmiş bu moruk biraz buruşuk evet ama moruk ?:p

birileri, birilerine moruk mu dedi iyi anlıyamadım . kimmiş bu moruk biraz buruşuk evet ama moruk ?:p

valla ben bişey demedim bi afiyet olsun dedim o kadar. ama duydum ortalarda öyle laflar rahmi abicim:cat::rendeer::queen:

gitmişken bişilerde yiyelim:p

güzergahtaki tüm yeme içme noktaları belirlendi. karmacoma çok iyi bilir biz yer içerken yazık 1 saate yakın beklemişti bizi manisada. hatta o da beklerken bi paket sigara yemiş :queen::queen::queen:

yagmur kar falan yagmazsa bende gelecegim.tüm arkadaşlara iyi akşamlar

nx4 falcon a koyar mı yapmur çamur kar. tam tersine mutlu olur hocam bu işten bence

Son düzenleme:
beyler yarın akşam sagnak yagışlı fırtına ona gore?????

tahmin tutmazsa bende gelirim
:cat:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar