[MT İZMİR] 28.03.208 CUMA TERAS KAFEDE "Güle güle mart hoşgeldin Nisan" Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
waybene sansliymisim ben hep bole yapiim ya aylarca gelmiim sonra bana cayi ismarlayin...:queen: benim sayemde baskalarida icsin bedava cay hahaha :queen:

Son düzenleme:
waybene sansliymisim ben hep bole yapiim ya aylarca gelmiim sonra bana cayi ismarlayin...:queen: benim sayemde baskalarida icsin bedava cay hahaha :queen:

Ewet ewet aynen öle sen özlet kendini Cengüz abim dana keser Bekirde üstüne çay ısmarlar biride çıkar onun üstüne tatlı ısmarlar süpppperrr olur:p:p:p

Cengiz abi bedenin burda ama beynin başka topiklerde sanırım:silent:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
bikerboy35, OzCaN35, APV41, KARAKIZ

forrap bıze uyarı gonderır kesın :):):) 4 kısı naaptınız sız boyle dıye:queen:

iyi geceler arkadaşlar nasibse bende cuma günü orda olacam ve mt izmiri çok özledim çoktandır kalabalık toplanmıyoruz bütün mt izmir bir arada olsun güzel bir vakit geçirelim hepizi seviyorum saygılar :rendeer:

iyi geceler arkadaşlar nasibse bende cuma günü orda olacam ve mt izmiri çok özledim çoktandır kalabalık toplanmıyoruz bütün mt izmir bir arada olsun güzel bir vakit geçirelim hepizi seviyorum saygılar :rendeer:

tam sana laf atıcaktım oyle durmakla olmaz bıseyler yaz dıye:queen::queen::queen:

Sen zaten laf atmaya yer arıyon:p:p:p Toplantı günü gelsinde bi çay ısmarla rahatla belliki vücudunda enerji birikimi var::koop::::koop::::koop::

evet enerjı bırıkımı var ama kafe sahıbıne enerjı bırıkımı ıle odeme yapamazsın dımı :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

evet enerjı bırıkımı var ama kafe sahıbıne enerjı bırıkımı ıle odeme yapamazsın dımı :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bilmiom artık orası kafe sahibiyle senin aranda:mrgreen:

KARAKIZ gelirse işin biter dua ette gelmesin söz ağızdan çıktı bikerem:queen::queen::queen:

gelsın olm bız dedık ılk cayın benden....:wiinkk::wiinkk:

bekircim hayıdırya çok haraketlisin bu gece cuma günü gelmede güreyimseni senin işin zor olacak süyliyim sana hazılıklı gel bir çayla işin içinden çıkamasın bana laf atmak çayla bitmez süyliyim sana.:bounce:

Günaydın güzel izmir ve memleketimin güzel insanları:rendeer:

Cuma'ya plakamın gemesi halinde Köyceğiz yolculuğu olacak.Köyceğiz yolcularına bir - ikiiiii haydi varmı gelen?
ama plakamın gelmemesi haline Terasta görüşürüz:wiinkk:

Polemiği severim ama sedece polemik yapanları izlemeyi tabii hihihiii:p

Tüm MT.İzmir üyelerine iyi eğlenceler.:) Çok uzak olmasaydı gelmek isterdim. İnşallah başka bir eğlence,toplantı yada gezilerde görüşmek dileğiyle...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar