Gördünmü Bekir Cengüz abim dana kesiyo sen yine altı üstü 2 çay ısmarlıyon artır biraz bence:cherry:
waybene sansliymisim ben hep bole yapiim ya aylarca gelmiim sonra bana cayi ismarlayin...:queen: benim sayemde baskalarida icsin bedava cay hahaha :queen:
waybene sansliymisim ben hep bole yapiim ya aylarca gelmiim sonra bana cayi ismarlayin...:queen: benim sayemde baskalarida icsin bedava cay hahaha :queen:
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
bikerboy35, OzCaN35, APV41, KARAKIZ
forrap bıze uyarı gonderır kesın4 kısı naaptınız sız boyle dıye:queen:
Ne 4 kişisi olum naptıysak ikimiz yaptık baksana::shake2::
he valla ıkımız gece gece ıs guc bulamadık sardık foruma![]()
he valla ıkımız gece gece ıs guc bulamadık sardık foruma![]()
iyi geceler izmir mt..
bekir sana bişey sorcem ben...???rapidshare hakkında..burdan konuşmayalım istersen..msn e ekliyim mi seni..?
iyi geceler arkadaşlar nasibse bende cuma günü orda olacam ve mt izmiri çok özledim çoktandır kalabalık toplanmıyoruz bütün mt izmir bir arada olsun güzel bir vakit geçirelim hepizi seviyorum saygılar :rendeer:
tam sana laf atıcaktım oyle durmakla olmaz bıseyler yaz dıye:queen::queen::queen:
Sen zaten laf atmaya yer arıyonToplantı günü gelsinde bi çay ısmarla rahatla belliki vücudunda enerji birikimi var::koop::::koop::::koop::
evet enerjı bırıkımı var ama kafe sahıbıne enerjı bırıkımı ıle odeme yapamazsın dımı :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Bilmiom artık orası kafe sahibiyle senin aranda:mrgreen:
KARAKIZ gelirse işin biter dua ette gelmesin söz ağızdan çıktı bikerem:queen::queen::queen:
gelsın olm bız dedık ılk cayın benden....:wiinkk::wiinkk:
forrap bıze uyarı gonderır kesın4 kısı naaptınız sız boyle dıye:queen: