[MT İZMİR] 28.03.208 CUMA TERAS KAFEDE "Güle güle mart hoşgeldin Nisan" Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
OzCaN35, karmacoma, APV41, bikerboy35+

Cengiz abi sen ne diyosun bu işe 1 çay= 1 demlik çay kim zararlı bu işte:p

O şimdi önceki yazılanları okuyo öle balıklama dalmıyo muabbete bi anlasın olayı sonra teşhisi koycak:wiinkk:

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
bikerboy35, OzCaN35, KARAKIZ, APV41

hanı ya kımsede tık yok ozcanla ıkımız varız sankı sağdece karakız cenguz abı bıseyler yazın yav

her zamanki gibi ben zarardayım istanbula giderken bana 26 çay kakaladılar parasız gittim oralara :queen: bu grubun işine akıl sır ermez amaç çay oldumu babasını tanımaz bunlar :p karakız gelsin ben kurban keserim diyeceğim şimdi olan danaya olacak:pr: zaten yaşlanmıştır görmeyeli KARABİŞİ özledim kendilerini birlikte içmek ve sabahlamak lazım özlemimin geçmesi için :rendeer:

Alper abi nerelerde ya Ankarada net düştü heralde İzmirde olsa bu saatte asla yatmazdı:mrgreen:

her zamanki gibi ben zarardayım istanbula giderken bana 26 çay kakaladılar parasız gittim oralara :queen: bu grubun işine akıl sır ermez amaç çay oldumu babasını tanımaz bunlar :p karakız gelsin ben kurban keserim diyeceğim şimdi olan danaya olacak:pr: zaten yaşlanmıştır görmeyeli KARABİŞİ özledim kendilerini birlikte içmek ve sabahlamak lazım özlemimin geçmesi için :rendeer:

hobaaaaaaa cengız abı daha da derınlerden gırdı :cat::cat::cat:

Gördünmü Bekir Cengüz abim dana kesiyo sen yine altı üstü 2 çay ısmarlıyon artır biraz bence:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar