[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oy Oy Oy... ben daha ne diyeyim. Manisa ve İzmir yine birleşiyor kesinlikle kaçırılmayacak bir eğlence diyorum geçen seneden tecrübeli biri olarak...

Cengiz abi sakın kaçırma sorgulama ve endişe etme inan bana Allah tan bir mani çıkmazsa çok iyi bir eğlence olacak her şeyden öte ortam iyi al yengeyi de git. gerçekten...:bounce: :cat:

Murat abim Şule ablayı da ara yaaaa... o da gitsin bu geziye. çok çalıştı o bu sene dinlensin biraz :rendeer:
Gittardando + Serçedando, listeye eklerseniz seviniriz,

Serçe gelmese bile ben +1 gelirim :p

"Ah canım benim... ben o vakit hiç aranıza girmeyim. malum oranın nem oranı bana uygun olmayabilir!::blusssh:::blusssh:::blusssh:" diye bir cevap geldi aklıma ilk paylaşayım dedim:queen::queen:
ben tabiki gelmeyi çok istiyorum ama bir engel çıkarsa Metin'i gönderirim yanında::gleam::
::155::::155::

ali bence bu mesajından sonra, serçe seni çiğ çiğ yer geziye serçe+midede gitar gelir:queen::queen:

YOK YOK Endişe etme Chatkut Ali artçı gelebilir yani ben gelmezsem onu demek istiyor. "Biriniz beni ardına alır yani" demek istiyor ama benim de aklıma ilk o geldi yalan yok :cherry:

Son düzenleme:
Canım Cemal'i alıp giderim demek istedim ben yaaa....

Ne kadar fesatsın chatkut... Kara çalı...

Cuma görüşürüz...:queen:

Son düzenleme:

Cemal mi? bu düşündürücü :silent::silent:
motosiklet hanginizde var.... yoksa nasıl yani hayır yaaa... yok yok yooook size iyi eğlenceler diliyorum.

dimi ya bende yanlış anlamışım cemali alıp geleceğin aklıma gelmemişti...:queen:

içeriz sahilde ya hep beraber güzel olur, cemalin üzerine kusarsın şarkılar söleriz falan :cherry::cherry: (alıntıdır...tarafımdan gözlenmemiştir :p)

Lem Sercan senin kulaklarını çekmek boynuma borç oldu ne diye durduk yerde milletin aklını karıştırıyosun. ben +1 desem sen yine bir kulp takardın, Allahtan evden fazla dışarı çıkmıyorum yani :wiinkk:

ya Rahmi abicim... senin evden cıkmana gerek yok ki, senin tavla arkadasların yeter be:p

abim benim nasılsın şu bekarlar evlilerin halinden hiç anlamıyolar:pr:.dilerim allahtan sercana bi cadoloz eş:cyclopsan.kapıdan burnunu bile çıkaramasın:p o zaman belki evlilerin halinden anlar:queen:.şaka bi yana herkeze selamlar ayvalıkta görüşmek üzere sevgili dostlar:cat:
deme be Gurkay, ben de artık ilk evliligime hazırlanıyorum... :cat: yani ilk ve son sanırım:mrgreen:

senin yengeye hesap verdiginin 10 misli hesap veriyorum hem de hergun... bizim tayfa cok iyi bilir... ama evin erkegi benim her zaman...:cat: bakalım benim hatunda geliyor Ayvalık gezisine tanısırsınız artık:) ha bu arada benim bu siteye takıldıgımı ogrenmis google dan falan.., aman diyeyim.. dikkatli olayım:) burayı da takip ediyor en az benim kadar:mrgreen:

Saol Gürkancım yaa bende sizleri çok özledim valla .
Ama Sercana gelince , ne yazıkki ağzı var dili yok gibisinden . gerçekten sessiz biri. Aramıza geldiğinde açabilirsek diye düşünüyorum bilemiyorum yani neyse Ayvalıkta görüşmek üzere:cat:
(Gelinimizden bahsediyorum sessiz diye) Sercandan değil muzurun teki o:mrgreen:

Abi sen oyle san... dısarıya karsı her zaman oyle, ama yanlız kaldık mı dır dırdırdır... arkadaslar bazen inan mıyo bana.. yok canım o konusmaz ki diyorlar.. ama bi de bana sor:wiinkk:

dimi ya bende yanlış anlamışım cemali alıp geleceğin aklıma gelmemişti...:queen:

içeriz sahilde ya hep beraber güzel olur, cemalin üzerine kusarsın şarkılar söleriz falan :cherry::cherry: (alıntıdır...tarafımdan gözlenmemiştir :p)

ya ne iftira atıyosunuz benim kardeşime, ama sanki bana bi cagrışım yaptı gibi:queen:

senin yengeye hesap verdiginin 10 misli hesap veriyorum hem de hergun... bizim tayfa cok iyi bilir... ama evin erkegi benim her zaman...:cat: bakalım benim hatunda geliyor Ayvalık gezisine tanısırsınız artık:) ha bu arada benim bu siteye takıldıgımı ogrenmis google dan falan.., aman diyeyim.. dikkatli olayım:) burayı da takip ediyor en az benim kadar:mrgreen:

sercan'ım bittin sen :mrgreen:
yarabbim işte işte ! beklediğimiz an :cat:
bize çalı gibi takılan sercanın düştüğü hallere bakın
hasat zamanı yani yavaş yavaş ektiğini biçme zamanı
tabi bunları yüzyüze daha ayrıntılı otelde konuşururuz :cherry:

madem cub la gidenler var,bende eğer gelirsem cub la gelirim:wiinkk:beklediğim bir olay var,o tarihe denk gelmezse çok istiyorum gelebilmeyi,bu eğlence kaçmazzzzz:cat:

kardeşim inşallah gelebilirsin. özlettin gene kendini. durumun kesinleşince haber ver ekleyeyim listeye

sercan'ım bittin sen :mrgreen:
yarabbim işte işte ! beklediğimiz an :cat:
bize çalı gibi takılan sercanın düştüğü hallere bakın
hasat zamanı yani yavaş yavaş ektiğini biçme zamanı
tabi bunları yüzyüze daha ayrıntılı otelde konuşururuz :cherry:

kardeşim gel valla burda biz neler gördük neler. bizim yanımızda "asarım keserim derken telefon gelince esas duruşa geçip nasılda kibar olabiliyor bir insan" modelini çok güzel öğretti bize sercan. yani sercana göre siz taşfırınsınız. haberiniz ola

ali bence bu mesajından sonra, serçe seni çiğ çiğ yer geziye serçe+midede gitar gelir:queen::queen:

kardeşim ne var bunda hakikaten. belki de gerçekten cemalle gelir. :queen::queen:

Arkadaşlar ayvalık gezisine kesin gelecek olanlar ya bu cuma toplantımızda yada bir sonraki cuma toplantımızda 20 YTL kapora getirirlerse bizde rezervasyon ve diğer işlemlerde bir sıkıntı yaşamadan işleri bitiririz. teşekkürler

Son düzenleme:
Valla sercan sen öyle san dır dır nedir bilmiyorsun da ondan . Neyse Otelde konuşuruz artık şimdş daha fazla polemiğe gerek yok :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ayarlayabilirsem orda olucam.... ..İleriki zamanda bildiricem... Rezervasyona yetişirim merak etmeyin.... :p

tüm organizasyon kusursuz bir şekilde yapılmış gerekli yerler bilgilendirilmiş bağlantılar kurulmuş ve grubun rahat etmesi için kadı kızında bulunan hata bile giderilmiş sadece siz değerli üyelerin katılımı beklenmektedir :cat:

şimdi yapılması gereken bu hafta ve önümüzdeki haftalarda GRUP SÜRÜŞÜ ve ilk yardım derslerinin belirlenen tarihlerde tekrarı olacaktır :cat:

grup sürüşü eğitimi WALLACE tarafından bilgilendirilecektir

ilk yardım dersleri APV 41 tarafından önümüzdeki hafta gurmede bir acil yardım doktorunun katılımıyla toplantı içerisinde yapılacaktır

ayvalıktaki tüm organizasyon UGLYCHİLD tarafından yapılacaktır

bu organizasyonda ihtiyaç halinde tüm üyelerin yardımına baş vurulacaktır

not; aracıyla ( 4 teker ) gelebilecek arkadaşların organizasyon sorumlularına bilgi vermesi gerekmektedir ( üye ailesi katılımı için )

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
En sağlam organizasyonlardan biri olacağa benziyor. Her detay düşünülmüş tebrikler. :cat:

İstanbul'dan katılmak isteyen kimler var acaba :)

Mangal eğitimi kim verecek :cherry:

mangal uzmanı ALP TUNAY dır yanında birde ÖZER var bu operasyon ikisinin işi eline kimse su dökemez bu ikilinin :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sence kim verebilir?....... :cherry::cherry::cherry::cherry:

Ders Notları:
Mangal kömürü şeçiminin incelikleri.
Tartışma konusu: Ateş için Çıra mı? Gazete kağıdı mı?
Mangal teli temizleme sanatı.
Malzeme ve Ateş oranı ayarlama.

:cherry::cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ders Notları:
Mangal kömürü şeçiminin incelikleri.
Tartışma konusu: Ateş için Çıra mı? Gazete kağıdı mı?
Mangal teli temizleme sanatı.
Malzeme ve Ateş oranı ayarlama.

:cherry::cherry:

Herşey tarafımdan, brifingle ve uygulamalı olarak verilecektir.... Takipte kalınız... :p:p:p

Hem mangal teli temizlenmez.... :p:p Ateşte yakarsın olur biter....:wiinkk: Yoksa mangalın tadı kaçar... Etin yarısı telde kalır.... :queen::queen::queen:

Evet arkadaslar 15 gunluk hava tahmini de simdillik havayı guzel gosteriyor... sessiz sessiz calısmalar icerisindeyiz... Geleneksel Ayvalık gezisini en iyi sekilde gerceklestirecegiz...

Gecen seferki Ayvalık gezilerinden farklı olarak bi surpriz daha olacak.. :rendeer:

Gecen seferki Ayvalık gezilerinden farklı olarak bi surpriz daha olacak.. :rendeer:

Bak şimdi çok merak ettim ama. Şimdi bu süprüzü öğrenmek için Ayvalık a gelmek de lazımdır. E o zaman geleyim bende be yaw :queen::queen:..

Ama dur şimdi tam Türk işi olsun, şöle yazayım . "Bi Aksilik çıkmaz ise elbet !!" :rendeer::rendeer::rendeer:..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar