[MT İZMİR] 14 Mart Tıkabasa Cafe Banada Buluşma Topiği Açmak Nasip Oldu Buluşması

Abimm o senin girdiğin KPSS/2i Ben kpss/1e giriyorum :pale: Ee bölümümle alakalı olmadıgından sınav kapsamı haliyle uğraştırıyo,bu arada ben 2oo6da mezun oldum:salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abimm o senin girdiğin KPSS/2i Ben kpss/1e giriyorum :pale: Ee bölümümle alakalı olmadıgından sınav kapsamı haliyle uğraştırıyo,bu arada ben 2oo6da mezun oldum:salut:

Hayır anlamadığım sen niye giriyon?... Öğretmen diilmisin sen?.... Yeni örtmen alıyolardı..Hatta bizde sevindiydik..... :silent::silent::silent:

ya bu hafta kimse gitmiyor sanırım toplaşmak toplantısına, e ben zaten karmacoma giderse gidebiliyodum,geçen hafta erken kaçtım diye içime oturduydu hatta Ceydaynan tavla oynamak istiyodum ...vs neyse ben hiç gelemiyorum o zaman:pr:

ya daaaa bi dakika herkes ben gelemicem sanırım,korna çalcam,öcüüü dicem gelip geççem dediyse demek ki baya kalabalık olcak sanırım:silent:
yani zannımca,bilhassa bu şekilde düşünmekteyim...

Son düzenleme:
Ben de kesin gelecektim ama etiketlerde adım yok, hem kimse de ayakkabı koruyucumdan almıyo, ehh belki satın alacak yeni uyeler olursa gelebilirim... belki de gelmem yaa...:p zaten miss kolpa da gıcık oluyo sanki bana.. oyle hissediyom nedense...

zaten ne oyle her hafta her hafta, sizde gitmeyin abicim yaa, zaten sıkılmıs millet baksanıza... biraz aksiyon lazımmmm...

bu arada kolpa cım organizasyona danscı falan getittireyim istersen daha etkili ve gosterişli olacagından buyuk ilgi toplarsın... :rendeer:

boyle mekanın ortasında ve her kosesinde kafesler icinde dans ederler, boxların ustunde falan yaneee...[/QUOTE

sen hala konuşuyormusun seni bir daha eve sokmıycam haberin olsun:p buralara kadar gel bana uğramadan geri dön . Korkma evin işi bitti sana yaptıracak bir işim yok .:queen:

abi ben sizin oralara kadar daha gelmedim ki en son gorustugumuzden beri... ben oyle bisey yaparmıyım hic... beni tanımamissin.. fıstık gibi ev bulmusum, ihanet edermiyim, elden kacirirmiyim... bi de senin motor da benim sayilir zaten.. niye oyle bisey yapayim.. hani bu kadar imkanı niye tepeyim:queen:

heheeh nasıl da anlamışsın walla :p ama şu yazdıklarına bak bakalım gıcık olunmıcak bi tarafın var mı?? ::159:: :p

sen kolpayla bizim aramiza girmesene... adamı kızdırıyon oda durmadan bana yazıyo msnden, ozelden.. yalan mı kolpa.. yazmiyon mu?

hem de sen miss kolpayı kafana takma diyor bana... zaten biz kolpayla guzel takılıyoz aksamları... gecen gece de guzel takıldık:mrgreen:

sercan yakacan başımızı gelemicez hiçbi toplantıya zaten gelemiom ya hiç gelemicem uzak dur diyo hanım yoldan çıkartır seni diyo senin için :queen:

bu hafta bi kaçamak yapmam lazım ama sürpriz falan varmış :silent: du bakalım...

ya kardesim siz zaten basınızı yakmıssınız... ben ne yapayımmmmm... abicim tırsmayın bu kadar hatununuzdan yaawww:mrgreen: alp tunay 1, sen 2... boyle motorculuk ruhu olmaz ki... free, free ,bu işin felsefesi bu.. yeri geldimi ben bu gece gelmiyom hanım diyeceksin... atlıyacan motoruna gideceksin... unutma bu işin felsefesini.. free takılcan...:p

nie kimse bişi yazmıyo benim topiğime yaa:salut:
:queen::queen::queen:
sen de iki de bir topigi hortlatma, zorla mıı yazcaz kardeeim yawww... ala ala git bisseyler arastır sen... bos bos durma.. geyik yapma:p

ben sizinle orada cook karsılastım ama nasipse bende sizinle takılırım hatta sizin arkadaş var ybr si var onunla tanışıyoruz
:cat:
hangi ybr? duyulmaz mı? trtarık mı, yoksa berberler odası baskan vekili Mehmet abi mi?

kolpam ya yazık sana ::dalga:: kimse gelmiomus topik açma sen bidaha

Erkek işine karısma sen... Eren icin İstanbuldan bile gelecekler varmış haberin olsun. gecenin surpriziymis bu... benden soylemesi...

arkadaşlar nasipse yarın bende geliyorum meyve yermisiniz

abi meyve olurda, ama yanına rakı da lazim simdi bunun:queen: anladınız siz onu...

ya arkadaşla ben de gelmeyi çok isterim de daha motorun plakası çıkmadı ve ehliyetim de daha gelmedi
:( çiğlide oturuom. ama sizlerle tanışmak için otobüse atlayıp gelebilrim. kabul edilir mi bilmem :( sonuçta motorum yanımda olamıcak

yaww herkes geçerken uğrayacakmış, ben de öyle yapayım desem yolumun üstü değil. :)

süprüz de varmış, gelmesem de olmaz. akşama görüşürüzzzzzzzz o zaman :rendeer:

Eline bir kova ,bir fırça ,birde deterjan al atla otobuse gel kardeşim seni nasıl kucaklarız kendin gör. son yağmurlardan sonra motorların çoğu yıkanmadı daha :mrgreen:

rahmi amca akşama gelebilcekseniz akşam üstü sizin eve uğrayalım beraber gidelim bende urlada kampüsdeyim :silent:

waterfall5.jpg

Sahi bu ne ya:silent:
Eklemişim ama hiç farkında değilim:p

Son düzenleme:
rots gelmesin bence :p
boylece kolpada farkında olmadan yüklediği resmi neden yüklediğini hatırlayamasın :queen:

aman diyim ağzını hayır aç:mrgreen:
hadi resimi geçtim etiketlerdede bi gariplik yokmu onu neden yazmışım ki acaba?

Arkadaşlar ben geldim ki Antalya dayım yani :). Amma ne yalan sölim İZMİR MT mi özlemedim deil yani.. Bi süprüz müprüz falan diolar, ne kaçırmışım walla merak etmedim deil hani . :silent::silent::silent:

Bide MAntı diolar, bu yapılırmı be bana :pr::pr::pr:...

Özer Abi sana hayırlı olsum, kıskanmadım deil hani :p:p. Şaka bi yana kazasız belasız sürmek nasip olsun işallah.. Darısı artık bizim başımıza :).

sandman antalyada ne istenir ben araştırma yapayım kesin yazacam sana :p

WAlla ben şu an Antalyadayım pazar dönüom bak ona göre :mrgreen:.

hey sandman antalyanın vizörü meşhurmuş ordan sıkı yapışıp yüzsüzlüğü ele alıp indirebildiğin kadar indirip uygun bi vizör al, biliyon takılacak yeri sanırım.

Antalyanın başka şeyleri de meşur ama sen bilmiosun sanırım :p:wiinkk::wiinkk:..Bi bakayım vizör olmadı boş vaktimde, belki çingenliğim hat safa olur da ucuza kapatırım :p:p.

Arkadaşlar bende gelmek istiyorum :)

Yalnız otomobil kullanıcısına yer var mı ? Motosiklet ile gelmesem?

Eser nerlerdesin kardeşim ya ?? Geçen facebook tan msj attım nasılsın durumlar nasıl çok meraklanmadım deil hani. İzmirde seninle çok görüşmek istiordum, böle arada sırada uğrama, gel çok ki bi görüşelim ya..

Son düzenleme:
Eser nerlerdesin kardeşim ya ?? Geçen facebook tan msj attım nasılsın durumlar nasıl çok meraklanmadım deil hani. İzmirde seninle çok görüşmek istiordum, böle arada sırada uğrama, gel çok ki bi görüşelim ya..

Erdem gördüm mesajını da cvp veremedim, ancak toparlanıyorum, babamı kaybettim. hayatım bi anda alt üst oldu. Özür dilerim cvp veremediğim için. . .

Erdem gördüm mesajını da cvp veremedim, ancak toparlanıyorum, babamı kaybettim. hayatım bi anda alt üst oldu. Özür dilerim cvp veremediğim için. . .

Çok üzüdüm şimdi kardeşim benim. Başın sağolsun. Allah sabır ve dayanma gücü versin ki unutma her zaman biz arkandayız, yanındayız. Keşke arasaydın, haber etseydin ki biraz yükünün ucundan tutabilseydik..

Sağolun arkadaşlar,

En kısa süre içerisinde görüşelim Erdem. bende muhabbetini çok özledim :)

Erudite başınsağolsun..Allah büyük sabırlar versin..Yapabileceğimiz bişey varsa mutlaka söylemeni isterim...Tekrar tekrar başınsağolsun...

elaleş

gelmeyen
elaleŞ
i kaçırır ahha burdada yazım vay ben bilmiyodum demeyin:wiinkk:
:queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Kolpa amma heyecanlandın yav,bilsem ben önceden ayarlardım senin için ondan :p Bi çakmağa bakar :p :wiinkk:

İyi buluşmalar arkadaşlar..Fırsatını bulursam 5 dakikalığına da olsa geçerken korna çalarım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar