[MT İZMİR] 14 Mart Tıkabasa Cafe Banada Buluşma Topiği Açmak Nasip Oldu Buluşması

bende yol olsun diye söyledim zaten sabaha karşı yola cıkardım sabah orda olurdum :)

benim de gelebilmem garanti değil, bir süpriz gelişme olmadıktan sonra katılamayacağım galiba.

ben izmir bahçeli evler sandım pardon :p daha havalar hoş değil sen baharda gel :cat:

istanbul sanan yokmu hiç :p
en iyisi bulundugu mevki kısmına bikaç harf ekliyim :)

Ben de kesin gelecektim ama etiketlerde adım yok, hem kimse de ayakkabı koruyucumdan almıyo, ehh belki satın alacak yeni uyeler olursa gelebilirim... belki de gelmem yaa...:p zaten miss kolpa da gıcık oluyo sanki bana.. oyle hissediyom nedense...

zaten ne oyle her hafta her hafta, sizde gitmeyin abicim yaa, zaten sıkılmıs millet baksanıza... biraz aksiyon lazımmmm...

bu arada kolpa cım organizasyona danscı falan getittireyim istersen daha etkili ve gosterişli olacagından buyuk ilgi toplarsın... :rendeer:

boyle mekanın ortasında ve her kosesinde kafesler icinde dans ederler, boxların ustunde falan yaneee...

Ben de kesin gelecektim ama etiketlerde adım yok, hem kimse de ayakkabı koruyucumdan almıyo, ehh belki satın alacak yeni uyeler olursa gelebilirim... belki de gelmem yaa...:p zaten miss kolpa da gıcık oluyo sanki bana.. oyle hissediyom nedense...

zaten ne oyle her hafta her hafta, sizde gitmeyin abicim yaa, zaten sıkılmıs millet baksanıza... biraz aksiyon lazımmmm...

bu arada kolpa cım organizasyona danscı falan getittireyim istersen daha etkili ve gosterişli olacagından buyuk ilgi toplarsın... :rendeer:

boyle mekanın ortasında ve her kosesinde kafesler icinde dans ederler, boxların ustunde falan yaneee...[/QUOTE

sen hala konuşuyormusun seni bir daha eve sokmıycam haberin olsun:p buralara kadar gel bana uğramadan geri dön . Korkma evin işi bitti sana yaptıracak bir işim yok .:queen:

Son düzenleme:

boyle mekanın ortasında ve her kosesinde kafesler icinde dans ederler, boxların ustunde falan yaneee...

heheeh nasıl da anlamışsın walla :p ama şu yazdıklarına bak bakalım gıcık olunmıcak bi tarafın var mı?? ::159:: :p

sercan yakacan başımızı gelemicez hiçbi toplantıya zaten gelemiom ya hiç gelemicem uzak dur diyo hanım yoldan çıkartır seni diyo senin için :queen:

bu hafta bi kaçamak yapmam lazım ama sürpriz falan varmış :silent: du bakalım...

Bende gelemicem sanırım arkadaşlar zaten Murat'ım Wallace'ım da gelmicek miş, muhtemelen iş olacak o gün soranlara selamlar...

Arkadaşlar hafta sonu itibariyle uzak diyarlarda Antalya da olacağım için sizlerin arasına katılamayacağım :pale::pale:.. Siz birbirinizi severken ben de orda olmak isterdim ama nasip deilmiş :queen::queen::queen:...

Ha bide aNTALYA dan birşeey isteyeniniz var ise şayet, kasbe kader, amma velakin, vesvesül vessellam :p bana özelden msj atması yeterlidir :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:.. :bounce:

:rendeer: Sonra görüşmek üseree..

Son düzenleme:
nie kimse bişi yazmıyo benim topiğime yaa:salut:
:queen::queen::queen:

ben sizinle orada cook karsılastım ama nasipse bende sizinle takılırım hatta sizin arkadaş var ybr si var onunla tanışıyoruz
:cat:

hey sandman antalyanın vizörü meşhurmuş ordan sıkı yapışıp yüzsüzlüğü ele alıp indirebildiğin kadar indirip uygun bi vizör al, biliyon takılacak yeri sanırım.

üzüldüm

Bizde herkes gelecek hasret gidereceğiz diye sevinmiştik:pale:

gelen yoksa bizde gelmeyeceğiz ama uzaktan korna çalarak geçeriz......

gelen varsa o da korna çalsın:queen:

gerçekten, gelen olmayacaksa hiç heveslenmeyelim??

evet yanıtları bekliyorum

Özer abim merak etme her cuma oldugu gibi bu cumada Tıkabasa' da Tıkabasa MT olacaktır :wiinkk: Herkez orda ve özel bi süpriz olacakmış o gece kim kaçırır bu süprizi :cat:

Özer Abi dl650 mi yazıyor orda ben mi yanlış okuyorum :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar