Ben de kesin gelecektim ama etiketlerde adım yok, hem kimse de ayakkabı koruyucumdan almıyo, ehh belki satın alacak yeni uyeler olursa gelebilirim... belki de gelmem yaa...

zaten miss kolpa da gıcık oluyo sanki bana.. oyle hissediyom nedense...
zaten ne oyle her hafta her hafta, sizde gitmeyin abicim yaa, zaten sıkılmıs millet baksanıza... biraz aksiyon lazımmmm...
bu arada kolpa cım organizasyona danscı falan getittireyim istersen daha etkili ve gosterişli olacagından buyuk ilgi toplarsın... :rendeer:
boyle mekanın ortasında ve her kosesinde kafesler icinde dans ederler, boxların ustunde falan yaneee...[/QUOTE
sen hala konuşuyormusun seni bir daha eve sokmıycam haberin olsun
buralara kadar gel bana uğramadan geri dön . Korkma evin işi bitti sana yaptıracak bir işim yok .:queen:
abi ben sizin oralara kadar daha gelmedim ki en son gorustugumuzden beri... ben oyle bisey yaparmıyım hic... beni tanımamissin.. fıstık gibi ev bulmusum, ihanet edermiyim, elden kacirirmiyim... bi de senin motor da benim sayilir zaten.. niye oyle bisey yapayim.. hani bu kadar imkanı niye tepeyim:queen:
heheeh nasıl da anlamışsın walla

ama şu yazdıklarına bak bakalım gıcık olunmıcak bi tarafın var mı?? ::159::
sen kolpayla bizim aramiza girmesene... adamı kızdırıyon oda durmadan bana yazıyo msnden, ozelden.. yalan mı kolpa.. yazmiyon mu?
hem de sen miss kolpayı kafana takma diyor bana... zaten biz kolpayla guzel takılıyoz aksamları... gecen gece de guzel takıldık:mrgreen:
sercan yakacan başımızı gelemicez hiçbi toplantıya zaten gelemiom ya hiç gelemicem uzak dur diyo hanım yoldan çıkartır seni diyo senin için :queen:
bu hafta bi kaçamak yapmam lazım ama sürpriz falan varmış :silent: du bakalım...
ya kardesim siz zaten basınızı yakmıssınız... ben ne yapayımmmmm... abicim tırsmayın bu kadar hatununuzdan yaawww:mrgreen: alp tunay 1, sen 2... boyle motorculuk ruhu olmaz ki... free, free ,bu işin felsefesi bu.. yeri geldimi ben bu gece gelmiyom hanım diyeceksin... atlıyacan motoruna gideceksin... unutma bu işin felsefesini.. free takılcan...
nie kimse bişi yazmıyo benim topiğime yaa:salut:
:queen::queen::queen:
sen de iki de bir topigi hortlatma, zorla mıı yazcaz kardeeim yawww... ala ala git bisseyler arastır sen... bos bos durma.. geyik yapma
ben sizinle orada cook karsılastım ama nasipse bende sizinle takılırım hatta sizin arkadaş var ybr si var onunla tanışıyoruz
:cat:
hangi ybr? duyulmaz mı? trtarık mı, yoksa berberler odası baskan vekili Mehmet abi mi?
kolpam ya yazık sana ::dalga:: kimse gelmiomus topik açma sen bidaha
Erkek işine karısma sen... Eren icin İstanbuldan bile gelecekler varmış haberin olsun. gecenin surpriziymis bu... benden soylemesi...
arkadaşlar nasipse yarın bende geliyorum meyve yermisiniz
abi meyve olurda, ama yanına rakı da lazim simdi bunun:queen: anladınız siz onu...