[MT İZMİR] 04 OCAK CUMA Seçmeli toplantısı -TERAS CAFE-

NERESİ SİZİ MUTLU EDER

• TERAS+LANGIRT

Oy: 12 42.9%
  • GURME+GOKART

Oy: 11 39.3%
  • TIKABASA+GOKART

Oy: 1 3.6%
  • EVİM EVİM GÜZEL EVİM (T S MOTORCULARI için)

Oy: 4 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ehhh madem toplantı Teras Cafe de kalmışş görünüyo akşama görüşmek üzree o zaman.. :cherry: :cat:

karakız en eskilerdendir(eskisi yenisi yok tabi bu işin o ayrı konu)ama okulu izmirdeydi yanlış hatırlamıyorsam ailesi istanbulda gidip geliyordu
kavgasıyla dalaşıyla stres topu bir gruptu :p baya stres atardık eskiden :cherry:

yaw di mi yaw ban özledim o günleri ne güzel aksiyonlar vardı. vay beeeee

Bu grup beni de unutur,bi kaç ay gelmesem gruba bile almaz valla :)
Hey gidi hey...
Gözümde canlandı birden.

"forrap seni tanımıyoruz,sen kimsin ? Oy kullanıyosun ediyosun ama biz seni tanımıyoruz bile,görende gruptan biri sanacak,çık dışarı çıııııık.." :salut:

Yakındır :salut:

deriz kardeşim. mazaretsiz devamsızlık yaparsan hiç acımayız deriz. sen onu oyunu satmayı teklif ederken düşünecektin. :queen::queen:

Birisi benden mi bahsetti :silent: Kulağım çınladıda :cherry:

sende de ne kulak var kardeşim radar gibi. adın geçse çınlıyor. bi de çaylar kimden diye sormuşsun sen varken kimse çay ısmarlamaz. Adın çıktı bi kere çayağacı olarak

Son düzenleme:
sende de ne kulak var kardeşim radar gibi. adın geçse çınlıyor. bi de çaylar kimden diye sormuşsun sen varken kimse çay ısmarlamaz. Adın çıktı bi kere çayağacı olarak

Murat abicim terasta olduğumuza göre bardak çekcez yine.Ve biliyorsunki profesör doktor alp_tunayın öğrencisiyim ben.Doktora yapıyorum bardak çekme konusunda.İçin rahat olsun :cat:

yaw profesörün kendine faydası yok sana mı faydası olacak:mrgreen::mrgreen:

ya tutalım tutalım da ben birazdan yeni evime taşınma işlemlerine başlayacağım arkadaşlar bugün hiç bişey planladığım gibi gitmedi bin türlü aksilik çıktı.. üzgünüm arkadaşlar gelemiorum toplantıyaa:salut::salut:

ya tutalım tutalım da ben birazdan yeni evime taşınma işlemlerine başlayacağım arkadaşlar bugün hiç bişey planladığım gibi gitmedi bin türlü aksilik çıktı.. üzgünüm arkadaşlar gelemiorum toplantıyaa:salut::salut:

zaten gelsen şaşardım. gece görüşürüz elbet bir yerlerde o zaman sorarım ben sana bunun hesabını:queen::queen::queen:
hadi bakalım yeni evin hayırlı olsun:rendeer:

ben bılıyodum zaten gelmıcenı sımdı bahaneler uretıyon....

bu arada ben geldım mıllet....

biz sıcak evimize vardıkk arkadaşlarrrr...:cat:

neden benden once yazdın ::evil:: ::evil::

Son düzenleme:
Eee hani kimse yok:silent:Davut abi sana ve bekire lafım yok:wiinkk: Gelmedimi daha kimse evine:silent: Tabi gürme die die tüy bitti dillerinde kesin gürmeye gitmişlerdir terastan sonra:p

Eee hani kimse yok:silent:Davut abi sana ve bekire lafım yok:wiinkk: Gelmedimi daha kimse evine:silent: Tabi gürme die die tüy bitti dillerinde kesin gürmeye gitmişlerdir terastan sonra:p

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

yoruldu onlar yorulduuuu yattılarr heraldeee....:silent:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

yoruldu onlar yorulduuuu yattılarr heraldeee....:silent:

Alper abi baya bi yoruldu onun farkındayım bi ara ayakta zor duruyodu:mrgreen: langırt oynarken hemen sigarayı bahane ederek ara verdirdi bize:):p Eeee huzurevi sakini olmak böle bişi heralde

onları bilmem ama ben yoruldum....

eee hadiii iiii gecelerrr...:cat:

Saol sanada ii gceler:rendeer:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar