[MT İZMİR] 04 OCAK CUMA Seçmeli toplantısı -TERAS CAFE-

NERESİ SİZİ MUTLU EDER

• TERAS+LANGIRT

Oy: 12 42.9%
  • GURME+GOKART

Oy: 11 39.3%
  • TIKABASA+GOKART

Oy: 1 3.6%
  • EVİM EVİM GÜZEL EVİM (T S MOTORCULARI için)

Oy: 4 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lem özcan bidaha resim yüklerken 640X480 olarak yükle... Bu ne lem..1 saatte zor açıyor....:pr:

desene ben 2 gündür pc nin kasasını boşuna tekmeliyormuşum demekki resimler büyükmüş açılmıyor kasılıyor diyordum ÖZCAN yaktın beni kasaya yazık ettik sayende :queen:

desene ben 2 gündür pc nin kasasını boşuna tekmeliyormuşum demekki resimler büyükmüş açılmıyor kasılıyor diyordum ÖZCAN yaktın beni kasaya yazık ettik sayende :queen:

:queen::queen::queen::queen: Abi birde olaya şöyle bak iyiki alıp kasayı camdan atmamışsın bunada şükür altı üstü birkaç tekme:p

Yaw ama ilk yüklediklerimde aynı şekildeydi onlarda bir sorun yok:pale: Bende anladım bişiler olduğunu ama hepsini 640-480 (for message boards) şeklinde yükledim neden baştakiler sorun yapmıyoda sondakiler yapıyo bende anlamadım:pr:

özcan senin sorunun ne biliyormusun ???????????????!!!!!!!!!!

ben bilmiyorumda sorayım dedim :queen:

walla biz bu hafta gene yokuz şu final haftasını atlatayım ondan sonraki hafta hergün toplanalım:pr:

ne oldu gokart istiyordunuz bitimi hevesiniz kim sogutu sizi :queen:gükalp bidaha gokarta gelceyini sanmıyom yediyi darbeden dolayı:queen:

bu hafta için gokartla konuştuk bizden 2 katı fiyat istedi, cesur gelirse hasar büyük oluyormuş,çalışanların ( köpekler dahil ) kimsenin can güvenliği yokmuş, adamlar sigorta istemişler, belki bir çare bulabilir bu hafta yapabiliriz :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu hafta da toplanmayıverin.... :queen::queen: Dağınık kalın...:queen:

ewet bu haftaki TOPLANTI YOK toplantısı nerede olacak gurmede film izleyip gokart mı yapacağız yoksa gurmede çorba içip film mi izleyeceğiz yada gurmede film izleyip sohbetmi edeceğiz :queen:

ewet bu haftaki TOPLANTI YOK toplantısı nerede olacak gurmede film izleyip gokart mı yapacağız yoksa gurmede çorba içip film mi izleyeceğiz yada gurmede film izleyip sohbetmi edeceğiz :queen:

Başlık çok güzel olacak TOPLANTI YOK toplantısı:cat: Bugün perşembeyiz farkındasınız dimi yani yarın cuma toplantı günü:p:p:p Yarın öğleden sonramı açmayı düşünüyorsunuz topiği:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Topik olmadan toplaşamıyormusunuz?... Bikerede topiksiz toplanın....:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar