Nerde kaldın?...Oylama bitti.....:queen::queen::queen:
:
maalesef....:salut::salut::salut:
Bizim çayağacı da denizlili.... Gidip geliyor.... hemşerisiniz.....:cat::cat:
karakız en eskilerdendir(eskisi yenisi yok tabi bu işin o ayrı konu)ama okulu izmirdeydi yanlış hatırlamıyorsam ailesi istanbulda gidip geliyordu
kavgasıyla dalaşıyla stres topu bir gruptubaya stres atardık eskiden :cherry:
Bu grup beni de unutur,bi kaç ay gelmesem gruba bile almaz valla![]()
Hey gidi hey...
Gözümde canlandı birden.
"forrap seni tanımıyoruz,sen kimsin ? Oy kullanıyosun ediyosun ama biz seni tanımıyoruz bile,görende gruptan biri sanacak,çık dışarı çıııııık.." :salut:
Yakındır :salut:
Birisi benden mi bahsetti :silent: Kulağım çınladıda :cherry:
sende de ne kulak var kardeşim radar gibi. adın geçse çınlıyor. bi de çaylar kimden diye sormuşsun sen varken kimse çay ısmarlamaz. Adın çıktı bi kere çayağacı olarak
ya tutalım tutalım da ben birazdan yeni evime taşınma işlemlerine başlayacağım arkadaşlar bugün hiç bişey planladığım gibi gitmedi bin türlü aksilik çıktı.. üzgünüm arkadaşlar gelemiorum toplantıyaa:salut::salut:
ya tutalım tutalım da ben birazdan yeni evime taşınma işlemlerine başlayacağım arkadaşlar bugün hiç bişey planladığım gibi gitmedi bin türlü aksilik çıktı.. üzgünüm arkadaşlar gelemiorum toplantıyaa:salut::salut:
biz sıcak evimize vardıkk arkadaşlarrrr...:cat:
bu arada ben geldım mıllet....
neden benden once yazdın ::evil:: ::evil::
ohoo bilader ben bekledim bekledim, baktım senin yazacağın yok yarım saat oldu bende yazıverdim:cat::cat::cat:
Eee hani kimse yok:silentavut abi sana ve bekire lafım yok:wiinkk: Gelmedimi daha kimse evine:silent: Tabi gürme die die tüy bitti dillerinde kesin gürmeye gitmişlerdir terastan sonra
![]()
:cat::cat::cat::cat::cat::cat:
yoruldu onlar yorulduuuu yattılarr heraldeee....:silent:
arabayla geldıklerı ıcın cok ruzgar yedıler ondan yoruldular dımı:silent::silent::silent:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat:
yoruldu onlar yorulduuuu yattılarr heraldeee....:silent:
onları bilmem ama ben yoruldum....
eee hadiii iiii gecelerrr...:cat:
onları bilmem ama ben yoruldum....
eee hadiii iiii gecelerrr...:cat: