MT [İZMİR] 02 Aralık Cumartesi Foça polen tatil köyü gezisi

foca gezisi icin ;allah icinize sindirsin...kiskandim ! :)

Herkese merhaba,
Siteyi yeni kesfettim...yeni katildim araniza:) izmirliyim ve foca yolunu cok severim.Ne keyiftir ama virajlarla hafif hafif tirmanmak, sonra da inise gecmeden,foca manzarasini doyasiya seyretmek...!cok ozendim sizlere... orda olmak vardi !:) ehh en azindan gezi haberleriniz ve fotograflarinizla avunurum bende buralarda :pale:
hoscakalin
Keyifli ve guvenli yollar diliyorum.
Zeynep

Herkese merhaba,
Siteyi yeni kesfettim...yeni katildim araniza:) izmirliyim ve foca yolunu cok severim.Ne keyiftir ama virajlarla hafif hafif tirmanmak, sonra da inise gecmeden,foca manzarasini doyasiya seyretmek...!cok ozendim sizlere... orda olmak vardi !:) ehh en azindan gezi haberleriniz ve fotograflarinizla avunurum bende buralarda :pale:
hoscakalin
Zeynep

öncelikle hoşgeldinnnnn...kar kış kıyamet demeden çok güzel turlar yapacağımızdan eminim..bizi takip et derim:cat:

Herkese merhaba,
hoscakalin
Zeynep

hoşheldinn zeynepp
ne güzel bayanların sayısı gün geçtikçe artıyor..
walla aklım sizde kaldı haftasonu
cmt gecesi rüyamda gördüm hepinizi
ayvalık misali döküyordunuz kurtlarınızı :queen:
fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla çok güzelmiş foça
çok şey kaçırmışım :pr: :pr:

başka resim yok mu arkadaşlar hani gerisi :mrgreen: sadece taner mi çekti yani

ewt çok güzel geziydi. hiç tatsızlık omayışı daha bi keyif kattı neşemiz arttı. :p Daha güzel gezilere teker çevirecez inşallah.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olum erkut tüm kirli iç çamaşırlarını ortaya çıkaracak bu videolar:)olum resmen köçek olduk yaaa! abi inanabiliyormusunuz zil bile taktım:)neyse acayip kurtları
döktük yine yaa.yapmayalım böyle şeyler duramıyorum arkadaşlar oynamak zorunda kalıyorum ve sonrasında acayip yoruluyorum.ama değmiyoda diil yani.erkut senle biz ekstralara gidelim kanka acayip paralanırız valla paralar gani olur.düğünlere derneklere falan.ama bu olay medyaya yansımasın aman ha!sadece aramızda kalcak mt izmir ailesi olarak.yoksa ben biterim:mrgreen: hıdrellezde ateş yakacam ilk olarak kendimi ateşe atacam bakalım peşimden kimler gelecek?taner sen gelme saçı başı yakma gene kardeş onlar lazım olcak sana ilerde en azından kompleks sorunun olmaz:)öpüyorum cümleten herkesi!

Herkese merhaba,
hoscakalin
Zeynep

ZEYNEP aramıza hoşgeldin! aramıza hoşgeldin SUZUKI VL INTRUDER :cat:

Son düzenleme:

arkasi yarin...

http://www.myspace.com/mtizmir
foca gezisinden
resimleri burdan gorun arkadaslar...287 tane resim den 60 tanesi yukluyorum... daha sonra adam gibi bi derleme yapicagim...
sevgiler,

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş ama maalesef katılamadım, bu hafta sonu da antalyadayım ama kesin bir fırsatını bulucam azimliyim. daha nice güzel kazasız problemsiz organizasyonlara inşallah ( tabi birlikte)...

sercan harikasın kardeşimmmm..diğerlerinide dörtgözle bekliyorumm..bu arada özer abime ve özgüre sesleniyorum burdannn sizdede makine vardı sanki? ? ? ?:p

Dostluk,arkadaşlık insanın içini ısıtan güneş ışığı gibidir..Bu gezide de gördüm ki hepiniz ayrı ayrı dostluk güneşimsiniz..:rendeer:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..unutulmaz güzel anılar paylaştık beraber..:cat: Daha nice dostluk güneşlerinde ısınmak üzere sevgi ve saygılarımı yolluyorum..:rendeer:

Çok güzel bir gezi idi 3 şişe şarabı içmesek daha iyi olurdu gitti güzelim şaraplar
:queen:

arkadaşlar, bütün resimleri ve videyo ları her makina açmıyor.
lütfen basit bir şekilde yükleme yaparsanız memnun olurum
sevgiler,

evet abi, haklisin hep Erkut'un isleri bunlar... Erkut adam gibi gonder sunlari yaw... bu arada arkadaslar bugun ilk trafic kazami yaptim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eline sağlık sercan...ama bundan sonra kendi sitenin reklamı için grubun fotolarını buraya atmassan iyi olur:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nerdsin iskender abi yaaaa bi gittin gelmedin!

geçmiş olsun sercan. umarım sorun yoktur.

yok cok sukur bi kaval kemigiyle siyirdik isi... abi carpanda polis yani, cevik kuvvet, ama trafik polisi cagirdim, 8 de 8 onlar suclu... carpan polise 530 ytl ceza yazmisti, beni hastaneye gonderiyordu, dayanamadim sikayeti geri aldim, uzlastik diye imzaladim... sonra hep beraber servise gittik, yaptiracagiz dediler bakalim yarin belli olucak... ama kivirmazlar gibime geldi, kafa adamdi cunku...
tek zoruma giden sen nerden ciktin demez mi? seni gormedim sadece yukardan bisey dustu sandim dedi:salut:

KAMBUR-han kardesim, reklam yapmiyacam da ne yapacam:) orasi myspace te izmir mt nin bizim sitemiz:) bu arada nerdesin geliyom ona gore:)

Sercan kardeşim çok geçmişler olsun,sen de milli oldun desene.En kötüsü bu olur umarım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar