:rendeer: 2 gün boyunca yaşanılan güzellikleri tarif edicek kelime bulamıyorum..en ufak bi tatsızlığın bile çıkmaması 25 kişinin bu kadar uyumlu ve sıcak olması gerçekten çok güzel...kız arkadaşım bilgin ve kendi adıma tüm mt ailesine teşekkür ediyorum...
soğukkuyuda start alan gezimiz bağarasında sıcakçay keyifi ile devam etti..20 ye yakın motorun foça virajlarında süzülüşünü görmek keyif vericiydi..evler gayet güzeldi..bazı arkadaşlar battaniyeyi farketmemiş ama olsun

lafım sercanaaa

) güzel bir akşam yemeği ; güzel müzikler ve tabiki göbek atmacalar...eğlence sınır tanımadı..hertürlü müzikte hünerlerimizi sergilerdik..gecenin ilerleyen saatlerinde kız arkadaşımın doğum gününü kutladık..o kadar mutlu olduki ....ee tabi o mutlu olunca bende çok mutlu oldum..bu sürprizde desteği olan başta kenan a murat ağabeyime cemile ablama ve hakana çok teşekkür ederim...ayrıca cemile ablanın süper bir sesi varrr...artık fasılcıyızz:cat: mumları üfledikten sonra kumsalda dev bir ateş yaktık..gerçi ben kaşlarımı ve saçlarımı orda bıraktım ama olsun:cherry: hesap edemedik o alevden atlarken tütsülencemiizii:queen: romantik ayışığı sohbetleri sonrasınsa odalarımıza geçtik..gecenin ilerleyen saatlerinde ayrancılar kapılara dayanmış ama herkes ölü gibi olduğundan duyan olmamışşş:wiinkk: yoksa ayrancılar yokmuydu ? ? ? ertesi sabah güzel bir kahvaltı sahil yürüyüüşü .sandal gezintisi , balık avlamakla saat 3 ü bulduk.sonra foça merkez şöleee bir turladık.tostlarımızı yedik.4,30 gibide izmire doğru yola çıktık...bir çay molası ile herkes vedalaştı ve iki süper gün sona erdi...
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
bu arada erkutcum süpersinnnn ...resimleri bilgisayarıma yükledimm..eyvallah canım kardeşim gerçekten sıcak görüntülerrr:

)