MT [İZMİR] 02 Aralık Cumartesi Foça polen tatil köyü gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben gelmiyom ozaman :cyclopsan :cherry: ekliim bari

cumartesi günü için artçı aranıyor 21 lt kapasiteli depomun en azından 10 lt lik bölümünü doldurmamda ortak olacak ( 5 lt ye tekabül eder ) :p artçı aranıyor.... ilgilenenlerin şahsen forumdan yazılı şekilde müracatı önemle rica olunur :)

unuttum lem taner dur ekliyom hehe :p sıkıyosa gelme

cumartesi günü için artçı aranıyor 21 lt kapasiteli depomun en azından 10 lt lik bölümünü doldurmamda ortak olacak ( 5 lt ye tekabül eder ) :p artçı aranıyor.... ilgilenenlerin şahsen forumdan yazılı şekilde müracatı önemle rica olunur :)

cinsiyet belirtmemişiz ? ::evil::

cinsiyet farketmez tanerim :)

Katılım Listesi

- Kuvva
- aakreeep
- TenTen35 ( kanka gelemesende bizimlesin )
- Egeknn
- Özer
- Marina
- Ruzgar_bey
- amonghtus ::plus1::
- speedygirl şule
- kamberhan
- duslemek
- ironline
- Başak
- güreli
- cem.onal ::plus1:: yakışıklı oğlu :p ( kızlar yandı )
- taner_k ::plus1:: :cherry:
- Volkancimen
- Karakız
- nevZAT150 ::plus1::

Forumdan Uzaklaştırıldı
eee biz yokuz listede....:p
S&S

arkadaslar cok gelmek istiyorum ama bazi seyleri netlestirmem lazim... en gec cuma gecesi haber veririm sizlere...
gelemesem de, video ve fotograflardan izlerim artik sizleri:salut:

Yine foça polende muhteşem anılar paylaşmaya,kadehlere dostluk doldurup tokuşturmaya,türkülerle şarkılarla coşmaya..hadi Canım arkadaşlarım yollara adımızı yazmaya az kaldı..Görüşmek üzere hepinize sevgi ve saygılarımı yolluyorum..:rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

ben gelmiyom ozaman :cyclopsan :cherry: ekliim bari

arkadaşlar aysu kayacı ; şebnem schafer ; demi moore ve yıldo müracatt etmiş şansınızı fazla zorlamadan hemen başvurun bencee ...sonuçta bizler daha öncelikliyizz dimiiiiiiiiiiiiiii kenannnnnnnnnnnnnnnnnnn:queen: :queen: :queen:

arkadaslar cok gelmek istiyorum ama bazi seyleri netlestirmem lazim... en gec cuma gecesi haber veririm sizlere...
gelemesem de, video ve fotograflardan izlerim artik sizleri:salut:

Sercan sen olmadan olmaaaazzzzz elini çabuk tut işlerini biran önce hallet O kadar alırım anahtarını:bounce:

yani les sınavınıda yapacak başka gün kalmamış sanki
geziyle çakıştı
walla fotoğraflara bakar videoları izler bol bol iç çekerim heralde :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:salut: izmir'in yabancısı olunca söylediğiniz buluşma yerlerini hiç bilemediğimden gelmeye cesaret edemiyorum ama çok istiyorum aranıza katılmayı. Soğukkuyu benzin istasyonu nerde ???? biraz tarif edebilirseniz belki gelebilirim:silent:

Şöyle yardımcı olabilecek bir kaç resim koyayım:

Bu arada tekerlek dönüş saati daha erken olsaydı eşlik edebilirdim? Ama bu da olamayacak. :pale:

selim neresi burası :mrgreen:

evet arkadaşlar,
katılım bu kadarmı, sadece mt. üyeleri ne açık veya mt.üyeleri tarafından kapatılmış bir tatil köyü ve hafta sonu, zemberek boşaltılacak harika bir yer.
::cheeeeer ::bira01:: ::xrock:: ::sorcerer ::sefereee ::haapppy: ::biggrinn ::alkiis:: ::koop::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar