MT [İzmir] 02.03.2007 Çanakkale Ziyareti Toplantısı

Başlıktan da anlaşılacağı ve geçtiğimiz toplantıda belirttiğimiz gibi toplantımızın tek konusu 18 Mart 2007 de gerçekleştireceğimiz ziyaret olucaktır.
Ziyaretimizde bizlerle birlikte olmak isteyen arkadaşların MUTLAKA bu toplantıya katılmaları rica olunur. Ayrıca tam sayı belirlenmesi ve organizasyon için önceden yer ayırtılması için kapora toplanacaktır. Kapora miktarı 15.00 YTL. olucaktır. Geziye katılacak ve toplantıya gelicek arkadaşların bu miktardaki kaporayı yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Toplantıda alıcağımız karara göre hareket günü, saati, istikamatimiz ve uygulanacak ziyaret yöntemi belirlenecektir. Toplantıda alınan kararların daha sonra değiştirilmesi söz konusu değildir. Fikirlerinizi yüz yüze konuşmak açısından toplantıda olmaya çalışalım arkadaşlar.

*Ayrıca Çanakkale Ziyareti hakkında ki tüm sorularınız toplantıda yanıtlanıcağından topikte herhangi bi soruya cevap verilmiyecektir. Sorularınızı topiğe yazmaktansa toplantıya saklamanızı belirtmek isterim.

*Topiğe, ziyarete ve dolayısıyla toplantıya katılacak arkadaşlar mutlaka gelip gelmiyeceklerini belirtirlerse Toplantı başlama saatine yetişemiyen arkadaşları bir süre bekleme şansımız olur.

Duyarlılığınız için teşekkür ederim...

Toplantı saati: 19:30

Yer: Teras Cafe

yerinde ve uygun bir toplantı.
görüşmek üzere..

::angry2:: :jocolor:

Az Bİr Zaman Kaldi Ama Daha HİÇ BİrŞey NetleŞmedİ..orda Olmak DİleĞİyle..

Moderatör (forrap)
Bu hafta sabah vardiyasındayım.Kesinlikle orada olacağım,bir mâni çıkmazsa.
Görüşmek üzere...

arkadaşlar oteller tek tek kapatılıyor(rezervasyon ile 17/18 mart için) yeğenim orada okuyor haberleri geliyor...:farao:

bi aksilik olmazsa cuma akşamı toplantıda görüşmek üzere sevgili dostlarım selamlar:cat:

her hafta toplanmak için çoğunluğun kararı alınmadı bu toplantı extra bir toplantı olduğu için böyle yani iki haftada bir toplantı kararı devam ediyor.
değişiklik oy birliği ile karara verilir....

toplantıda bu konu konuşuldu ve katılan arkadaşlar haftada bir sistemine dönmeyi uygun buldu ama yine de bir dahaki toplantıda görüşürüz bu konuyu.

bir önceki toplantı topiğinde yazılan gereksiz mesajlara da bir anlam veremiyorum. taşın altına el koymaksa olay herkes destek verecektir yeterki gelen destekleri geri çevirmeyelim. herşeyi kontrol etmeye çalışmayalım. ama üzülerek yine söylüyorum vakit iyice daraldı bu cuma toplantıda sizlere çok daha detaylı bilgiler vereceğim ve niye böyle düşündüğümü o zaman anlarsınız. atı alanlar çoktan üsküdarı geçti. artık şu tarihten sonra çanakkalede yer bulmak iyice zorlaştı. kendim aradım birkaç oteli ama malesef yer yokmuş. neyse cuma toplantıda bunları da konuşuruz detaylıca.

toplantıda bu konu konuşuldu ve katılan arkadaşlar haftada bir sistemine dönmeyi uygun buldu ama yine de bir dahaki toplantıda görüşürüz bu konuyu.

bir önceki toplantı topiğinde yazılan gereksiz mesajlara da bir anlam veremiyorum. taşın altına el koymaksa olay herkes destek verecektir yeterki gelen destekleri geri çevirmeyelim. herşeyi kontrol etmeye çalışmayalım. ama üzülerek yine söylüyorum vakit iyice daraldı bu cuma toplantıda sizlere çok daha detaylı bilgiler vereceğim ve niye böyle düşündüğümü o zaman anlarsınız. atı alanlar çoktan üsküdarı geçti. artık şu tarihten sonra çanakkalede yer bulmak iyice zorlaştı. kendim aradım birkaç oteli ama malesef yer yokmuş. neyse cuma toplantıda bunları da konuşuruz detaylıca.

boş ver murat anlam vermeye çalışma,
zatan anlam verseydin bu şekilde yazmazdın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet görüşürüz detayları söylenecek çook söz var arkamdan konuşanları yerin dibine sokup çekip gideceğim!!!

nasıpse bı aksılık olmazsa ben de yarın aksam aranızda olacagım. eskı dostlarla hasret gıderıp yenı dostlarla tanısmak ıcın can atıyorum. sevgıyle kalın.

evet görüşürüz detayları söylenecek çook söz var arkamdan konuşanları yerin dibine sokup çekip gideceğim!!!

erhan kardeşim lafını esirgemessin biliyorum da , sakin ol biraz seni kaybetmek istemeyiz daha hamam sefamız var biliyorsun :queen: sen benim şeref konuğumsun:p

müsait olursak gelmeyi düşünüyoruz...salmam bi yere biz gelmeden kaçma tekerine çomak sokarım ona göre :p

Moderatör (forrap)
Erhan'ım sakin ol,akşam konuşuruz hallederiz sorun neyse...Benim kamberhanımı kimse üzemez:)
Orada görüşmek üzere.

ya erhan ne bu şiddet kükremişsin sakin ol kardeşim. yüzyüze gelince toplantılarda konuşuruz herşeyi dert etme sen. site üzerinden de sakın gaza gelip yazma bence. akşam görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar