[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

iyi yaptin bendede saat siniri olmasa bende cikarim:cat:

Bende onu diyom işte kır zincirlerini 12 diye bi sınır mı olur yaa kaç yaşında adamsın:silent:

Hikmet git uyu olum daha benim yerime 3 saat uyucan ayakta durma hadi:queen::queen:

Nese bende kaçıyorum artık iyi geceler cümleten :rendeer:

yuh size be sabaha kadar yazmışsınız topikte geçe mesaisi fullll evet büğün 7.30 da sirkecideyim haberiniz olsun :rendeer:

evet gunaydin guzel insanlar...:)
artik kararsizlarda kararini versin bi zahmet..aksam 8:45 de mekanda bekliyoruz herkesi...snrm ogrenmeyen kalmadi ztn nasil gelindigini!

bizden hariç topiktekiler yatıyor baksana adamlar sabaha kadar konuşmuş :queen::queen::queen:

onlarla qece mesaisindeydik ßen dayanamadım en son yattım :) yerimi yenilerine ßıraktım saolsunlar hiç yanlız ßırakmamışlar sımdı vardiya deqiştik bak onlar uyuyo bis ayaktayıs :)

onlarla qece mesaisindeydik ßen dayanamadım en son yattım :) yerimi yenilerine ßıraktım saolsunlar hiç yanlız ßırakmamışlar sımdı vardiya deqiştik bak onlar uyuyo bis ayaktayıs :)

akşam süprizlerde hazır gerçi norta ufak bi aksilik oldu fakat büğün çözer o :bounce: ilgililere duyrulur:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ßence ßu taş çaqlaya qelio duyuyomusun caqla :)

ya onları ßulmaya çalışırken sende kayßolursan seni kim ßulucak :)

bizim şindi yatan bi gece vardiyesi var onlar kalkar o zamana kadar :queen:yarasa gibiler bulur onlar :queen:yaramasa zaten ismi yarasa olmazdı:queen::queen::queen:

tmm bn gelmiorum ama baktım gelecek olsamda gelemezdim heralde gürkan abi iftar saat 19:30 da zaten, bide saat 19:30 sirkeci demişsin bu nasıl celişkidir yav

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nahzuvay arkadasım bugunde tanişmak kısmet olmıcak demmekı gelmınızı isterdim ama bir daha kı sefere inş.

tmm bn gelmiorum ama baktım gelecek olsamda gelemezdim heralde gürkan abi iftar saat 19:30 da zaten, bide saat 19:30 sirkeci demişsin bu nasıl celişkidir yav

ya yavuzhan sen gelmek istiyorsan gel kardeşim biz ordayız sen iftardan sonra gel nasıl istersen :rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar sizden bişey rica etsem:) bugün motor için yeni castrol yağ aldım ama koymayı bilmiyorum onu akşam beraber koyarız dimi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar