[MT İstanbul] Şile Mangal Keyfinin Fotoğrafları

222494.jpg

Cadı Abla'm benim kıyamam ben sana:salut::mrgreen:

CADI daki masumluğa bak resmen küçük EMRAH (bayan versionu...)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

Bence Çağlanın yanındaki ki aha cadı.:cat::cherry:

tanımadığım için yorum yapamayacam ama CADInın CADI lığını iyi bilirim...:queen:

snaken tepeden fotoğraf çektiğimiz yer hakkında sedat pekerin villası diye bahsetmişti. kartalın önünde foto çekmeye felan kaltık. olmadı zaten forumda fotolarda var. havuzun ortasındaki vazo onunde çekti bazı arkadaşlar. biraz bakınınca hakikaten adamın villasının bahçesinde gezmiişiz yahu. bu arada organize işlerdeki müslüm denen bir hıyar varmış esprisine kurban gitmediğimize dua ettim . . aha da link. arka planda malum kartal. http://www.sedatpeker.com/galeriler.php?id=2&img=4

snaken tepeden fotoğraf çektiğimiz yer hakkında sedat pekerin villası diye bahsetmişti. kartalın önünde foto çekmeye felan kaltık. olmadı zaten forumda fotolarda var. havuzun ortasındaki vazo onunde çekti bazı arkadaşlar. biraz bakınınca hakikaten adamın villasının bahçesinde gezmiişiz yahu. bu arada müslüm denen bir hıyar varmış esprisine kurban gitmediğimize dua ettim . . aha da link. arka planda malum kartal. http://www.sedatpeker.com/galeriler.php?id=2&img=4

dostum yakalanmadık işte bence kapatalım o konuyu...:)
ille burada ele vereceksin beni..bak inanki uykularım kaçıyo ona göre :)

korkut çağlanın yanındaki kim olabilir,
kendisi gibi cadı:pr:

Sence hangisi daha cadı.:cherry:

oylamaya sunalım:cat:

Bence Çağlanın yanındaki ki aha cadı.:cat::cherry:

tanımadığım için yorum yapamayacam ama CADInın CADI lığını iyi bilirim...:queen:

Siz Hala Neyi Tartışıyorsunuz? :mrgreen:

Kaç Tane CADIMIZ var?

Dikkatli Bakıyormusunuz?

Bi Daha Bakın...

biri benimi çagırdı? :bounce:
ben o fotograftaki tek cadıyım... yanımdaki arkadaşın neoldugunu bilemem. korkut sanırım en yakın sen ilgilendin onunla bu sebeple senin görüşün önem kazanıyo burda... :bounce: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 PM ----------

fotograflar çok güzel herkese teşekkürler
temellll erayı bütün gün taşıdıgın için onun adına ben teşekkür ediyorum sana. sayende çok sevdiğimiz arkadaşımız bizimle olabildi sagol :rendeer:

fotograflara bakmış fakat yorum yazmamıştım :mrgreen:

güzel geçmiş gününüz

Kadir geçmiş olsun :pale:

CADI daki masumluğa bak resmen küçük EMRAH (bayan versionu...)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

cadının yanındaki beterböcek allah şerrinden korusun :rendeer:

fotograflara bakmış fakat yorum yazmamıştım :mrgreen:

güzel geçmiş gününüz

evet çok güzeldi çok eglendik. tüm dostlar birlikteydik nasıl kötü geçebilirki :cherry:
umarım sizinde gününüz güzel geçmiştir aygülcüm :cat:

saol aygül..

cadının yanındaki beterböcek allah şerrinden korusun :rendeer:

bak doğru açıdan bakmış..

evet çok güzeldi çok eglendik. tüm dostlar birlikteydik nasıl kötü geçebilirki :cherry:
umarım sizinde gününüz güzel geçmiştir aygülcüm :cat:

aynen öyle.. bu kadar güzel insan bir aradayken kötü geçmesi mümkün mü..

ben derim ki senin açın çok yanlış çoook.. demedi deme ibrahim.. o açı ters açı.. bizim cadımız bi tane.. :rendeer:

ibrahim kim yaa :)
abicim çakma cadıyla yan yana getirdimki orjinalliği çıksın ortaya...
kıymeti bilinsin cadımızın diye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar