bu gün tekteker ramço ben reşit ve samet abi yine balıktaydık... fakat pek kısmetli geçmedi.. nasipler haftaya.....
bekleriz İrfancığım..hesaplaşırız seninlede....:queen:
istersen ders alabilirsin benden...ücretsiz.....:queen:
bu arada sağolasın Hasancığım..bence en kısa sürede balık tutmaya başlamalısın.. sofrada görmelisin onları.....oh çıtır çıtır misss...![]()
abi ben balık tutmayı biliyorum komple takım taklavatta var lakin el sürmeyeli 10 yıl oldu hepsi yazlıktaküçük bir yem kutusu var içinde 50 çeşit o tüy gibi olan yem çeşitleri var, bu taraflarda yaparsak organizasyon olur tabi
![]()
bekleriz İrfancığım..hesaplaşırız seninlede....:queen:
istersen ders alabilirsin benden...ücretsiz.....:queen:
bu arada sağolasın Hasancığım..bence en kısa sürede balık tutmaya başlamalısın.. sofrada görmelisin onları.....oh çıtır çıtır misss...![]()
tamam işte ... bende öğrenmelisin demedimki..başlamalısın dedim...:rendeer:
izine çıkayımda bende birgün o tarafa gelirim..denizi kurutmaya...:queen:
o resmi avatarım mı yapsam ne???:queen:allah sağlık sıhhat versin sametçim inşallah müsait oluruzda hesaplaşırız :queen::cherry:
olmadı balığı sen tutarsın sıcak ekmeği ben yaparım tutamadık canın sağ olsun basarız arasına tereyağını deniz kenarındada aç karnına sarar yani sonra senin çamlıcadaki sanal göbek bir bakmışsın gerçek olmuş :cherry::queen:
koptum zaten o resme :queen:
abi sen izne çık ta, hem benim stanta gelirsin sana benim arma mı gösteriyimkısmetse bizim yazlıkta hem balık tutarız mangal yaparız muhabbet ederiz inş...
benim armam
![]()
Çaparideki 8 taneyi gördükten sonra, ne kadar büyük bir şey kaçırdığımı bir kez daha anladım...
Oltaların tozunu silmenin zamanı geldi, paslarını sökebiliriz umarım kısa zamanda...
inşallah dostum..
maksat muhabbet olsun... balık bahane....:cat:
paslanmış takımları aldırcanız en sonunda elime heeeee:cherry: iştaha geldim inşallah zaman müsait olunca aynı saflarda kamış salarız üstadlar...:cat::rendeer:
ayrıca sevgili hasan mest oldum arkadaşım yazına ..yavvv ben biliyom bi şeyler hissediyorum arkadaş bu çocuk boş adam değil ...
ayıpsın be Hasan ..ben gelir alırım seni..ne olacak???
izine çıkınca seni alırım,karşıya geçeriz..hem balık tutar hemde Hattat Hasanın yanına uğrarız..olmazmı???
arma resmini gösteremedim şimdi oldu sanırım samet abi orjinalini görmen lazım ama tabi
![]()
![]()
merak etme temin ederizvalla orjinalini samedin değil benimde görmem lazım hasan ben anlamaz kardeş banane bende isterim:cherry::rendeer: