[MT İstanbul] Sahilde balık avlama yarışmasına katılmak isteyenler!!!!

geldim bi allahın kulu yok motorlu pendikten kartal kadar baktım yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:32 ----------

ramco yu arıyom teli kapalı evinin önünde gaz veriyom yok arkadaş adam kış uykusuna dalmışş bide bana erken gel diyoya

telefonu kurdum sabah kalkmak için saat 2300 da kalktım.. sabah bi uyandım saat 0920.... telefonun şarjı bitmiş alarm çalmamış... uyanamadık yani.....

cenk adamım keşke diyer numaradan arasaydın 2. telefon açıktı....

Sağolsun Hattt hasan kardeşimden başka gelen olmadı...:pr:

kendiside çektiği fotoğrafları buraya eklerse seviniriz çünkü;
bu konunun sonucu için bende ''yarışmanın galibi belli oldu!! işte fotoğraflar '' diye ikinci bir konu açmayı çok isterdim ama kimsenin gelmediği bir konunun finaliyle kimsenin ilgileneceğinide sanmıyorum....:salut:

sonuçta sahil yolunda kartal kumcuları pendiğe doğru geçtikten sonra kıyıda bekliyorduk...sabah saat05:20 den itibaren oradaydık..hasan kardeşim yola çıktıktan sonra bende saat 09:30 a kadar bekledim ama gelen giden olmayınca TOP lanıp eve döndüm..

sonuç...dolmasına az kalmış bir kova.....

ve koca denizde bula bula beni bulmuş benimle eve gelmek isteyen bir TOP...
ne yapalım..yanlız çıktığım eve TOPlu bir dönüşüm oldu...

Uploaded with ImageShack.us

umarım birdahaki sefere bu kadar geliyorum diyene rağmen yine ekilmem....:pr:

dostum yarın sabah ben gidecem balıga dilersen haberleşelim buluşalım :) balıga cıkarız ordan kahvaltıya kayarız ramcoylan sametagir
olur dersen cagrı at 05369864674

samet gece nöbet çok ağır geçti be kardeş,uyumassam çatlayacağım gibi hissettim.

samet gece nöbet çok ağır geçti be kardeş,uyumassam çatlayacağım gibi hissettim.
tabi tabi..korktun dimi benim gibi balıkçıdan???:queen:

sorun değil dostum..sen zaten bunu söylemiştin..birde nahzuvay son anda görev çıktığını gelemeyeceğini söylemişti...:rendeer:

ben 4 saat bir oltaya bir yola baktığıma yanıyorum....:pr:
sağlık olsun ya...yapacak bişey yok...:)

Aslında benimde niyetim vardı Samet ama hem olta bulamadım hemde motor arkadaş da
idi yoksa sabah sabah sizinle orda olmanın tarifi imkansız keyifli olurdu kısmet başka sefere artık.

tabi tabi..korktun dimi benim gibi balıkçıdan???:queen:

sorun değil dostum..sen zaten bunu söylemiştin..birde nahzuvay son anda görev çıktığını gelemeyeceğini söylemişti...:rendeer:

ben 4 saat bir oltaya bir yola baktığıma yanıyorum....:pr:
sağlık olsun ya...yapacak bişey yok...:)

samet perşembe gününden itibaren yıllık izindeyim inşallah,yer ve mekanı sana bırakıyorum .hatta şu sandal olayını düşünelim ,yatık havada gece yemliye çıkabiliriz.

Aslında benimde niyetim vardı Samet ama hem olta bulamadım hemde motor arkadaş da
idi yoksa sabah sabah sizinle orda olmanın tarifi imkansız keyifli olurdu kısmet başka sefere artık.

samet perşembe gününden itibaren yıllık izindeyim inşallah,yer ve mekanı sana bırakıyorum .hatta şu sandal olayını düşünelim ,yatık havada gece yemliye çıkabiliriz.

ben karar verdim yarın sabah tekrar çıkıyorum balığa...

hattat hasan nerede kaldı yahu..şu resimleri yüklesede millet balıkçı görse....:queen:

ciddi olarak yarın yine aynı yere gidiyorum..amacım bu sefer bir futbol topu tutmak...:queen:

şaka bi yana yarın gelmek isteyen olursa yeri bulmak için beni arayabilir...bu sefer gözüm yollarda olmaz..sadece arayanlara yer tarif ederim..
0 535 302 44 24 benim telefonum..sabah 05:00 ten itibaren dileyen arayıp gelebilir....

Hafta içi bende müsaitim samet 1 hafta senelik izindeyim Coşkunda izinliymiş
beraber bir gün güne karar verirseniz bende katılırım size haberiniz olsun...

ben önümüzdeki hafta izine çıkacağım..bu hafta çalışıyorum..:pr:
yarın ve cumadan sonra komple müsaitim...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

eveet yarın için gelmek isteyen yokmu???

ben önümüzdeki hafta izine çıkacağım..bu hafta çalışıyorum..:pr:
yarın ve cumadan sonra komple müsaitim...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

eveet yarın için gelmek isteyen yokmu???

perşembe veya cuma sandalla kaçalım

çalışıyorum Coşkun...cuma akşamı izine ayrılıyorum...:pr:

şimdilik kıyı beni idare eder mecburen....:salut:

Ben yine gelirim diyeceğim ama ya gelemezsem yine :silent: bugün için de özür dilerim :salut:

resimlerden sonra telefonumu yazdım..gelmek isteyen sabah ararsa yer tarif ederim..ama telefonsuz boşuna beklemem artık...akıllandım...:p

alarmı 4:45 e kurdum. inşallah uyanırım. uyanırsam 5:15-5:30 gibi kumlukların oraya gelirim kimseyi göremezsem telefon açarım. yatmam lazım, iyi geceler. inşallah görüşürüz sabaha :rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
vayy vayy vayy vayy samedim ne iştir üstadım , komserim şekspirim :cherry:

kayış koparan koparana gitmiş :queen:

bir hasan vardı (abi ben gelirim ama seyrederim balık tutmam diyen ) bir tek o mu geldi şimdi ?? yani balık tutmayacam diyenden korkacan abi :cherry::p

bu arada acayip hayal kırıklığına uradım :cherry: bizim kıyılar o kadar balık yapmıyo :)

ya bizim marmarada var bir durum yada senin marmarada yada işin ince noktası sende çözemedim :p

maşallah maşallah tavalık olmuşlar , ülem canımda istafrit çekti şimdi iyimi :cherry::rendeer:

o topu ben kaçırdım karşınızdan bikerem benim topum o benim topum :queen::cherry:
topta kaliteymiş :queen:

Son düzenleme:
sen dur daha...ben yakalarken Hasan fotoğraf çekiyordu..onları koysunda ......tekrar görüşelim...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar