[MT İstanbul] Sahilde balık avlama yarışmasına katılmak isteyenler!!!!

bu gün tekteker ramço ben reşit ve samet abi yine balıktaydık... fakat pek kısmetli geçmedi.. nasipler haftaya.....

gecikme için kusura bakmayın cuma günü hiç uyumadım malum gelmek için cumartesi uykusuz babalar günü yoğunluğu sebebiyle fotoları koymaya fırsat olmadı :)

90214367.jpg

hava aydınlanmış ama güneş doğmamış serin tatlı bir havada başladı balık avı :) ilk olta boş geldi ama kısmet denemeye devam ettik bende sadece seyrediyorum tabi birde fotoğraf çekmek düşüyor bana :)

69394934.jpg

ilk balık... tek başına sıkılır diye düşünürken....

15554051.jpg

ikincisi gelmekte gecikmedi.

31698678.jpg

19822918.jpg

sonra çifter çifter hatta 4 lü gelmeye başladı :)

16962064.jpg

samet abinin çoştuğu an :)

20079742.jpg

76608899.jpg

ilk kez doğal yaşam alanında deniz yıldızı görmüştüm ve motosiklet.net te arkadaşlarla paylaşmak istedim :)

25286626.jpg

29355280.jpg

artık gitme vaktidir samet abi senide çekelim dedi ve güneş doğarken yola koyulmadan bir karede de biz olalım dedik...
90231640.jpg

89226551.jpg

21073429.jpg

son yaptığım çalışmalardan sizlerle paylaşmak istedim bunuda içimden geldi
Bazen, uzaklaşmak gerekir yakınlaşmak için..
Bazen,hatırlamak gerekir hatırlanmak için..
Bazen, ağlamak gerekir açılmak için..
Bazen, anmak gerekir anılmak için..
Bazen'de susmak gerekir duymak için... şem-i tebrizi

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
paslanmış takımları aldırcanız en sonunda elime heeeee:cherry: iştaha geldim inşallah zaman müsait olunca aynı saflarda kamış salarız üstadlar...:cat::rendeer:

ayrıca sevgili hasan mest oldum arkadaşım yazına ..yavvv ben biliyom bi şeyler hissediyorum arkadaş bu çocuk boş adam değil ...

bekleriz İrfancığım..hesaplaşırız seninlede....:queen:
istersen ders alabilirsin benden...ücretsiz.....:queen:

bu arada sağolasın Hasancığım..bence en kısa sürede balık tutmaya başlamalısın.. sofrada görmelisin onları.....oh çıtır çıtır misss...:p

bu arada sağolasın Hasancığım..bence en kısa sürede balık tutmaya başlamalısın.. sofrada görmelisin onları.....oh çıtır çıtır misss...:p

abi ben balık tutmayı biliyorum komple takım taklavatta var lakin el sürmeyeli 10 yıl oldu hepsi yazlıkta :) küçük bir yem kutusu var içinde 50 çeşit o tüy gibi olan yem çeşitleri var, bu taraflarda yaparsak organizasyon olur tabi :)

abi ben balık tutmayı biliyorum komple takım taklavatta var lakin el sürmeyeli 10 yıl oldu hepsi yazlıkta :) küçük bir yem kutusu var içinde 50 çeşit o tüy gibi olan yem çeşitleri var, bu taraflarda yaparsak organizasyon olur tabi :)

tamam işte ... bende öğrenmelisin demedimki..başlamalısın dedim...:rendeer:
izine çıkayımda bende birgün o tarafa gelirim..denizi kurutmaya...:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi

allah sağlık sıhhat versin sametçim inşallah müsait oluruzda hesaplaşırız :queen::cherry:

olmadı balığı sen tutarsın sıcak ekmeği ben yaparım tutamadık canın sağ olsun basarız arasına tereyağını deniz kenarındada aç karnına sarar yani sonra senin çamlıcadaki sanal göbek bir bakmışsın gerçek olmuş :cherry::queen:

koptum zaten o resme :queen:

tamam işte ... bende öğrenmelisin demedimki..başlamalısın dedim...:rendeer:
izine çıkayımda bende birgün o tarafa gelirim..denizi kurutmaya...:queen:

abi sen izne çık ta, hem benim stanta gelirsin sana benim arma mı gösteriyim :) kısmetse bizim yazlıkta hem balık tutarız mangal yaparız muhabbet ederiz inş...

benim armam :)
sam2109.jpg

sam2109.jpg]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:
allah sağlık sıhhat versin sametçim inşallah müsait oluruzda hesaplaşırız :queen::cherry:

olmadı balığı sen tutarsın sıcak ekmeği ben yaparım tutamadık canın sağ olsun basarız arasına tereyağını deniz kenarındada aç karnına sarar yani sonra senin çamlıcadaki sanal göbek bir bakmışsın gerçek olmuş :cherry::queen:

koptum zaten o resme :queen:
o resmi avatarım mı yapsam ne???:queen:

abi sen izne çık ta, hem benim stanta gelirsin sana benim arma mı gösteriyim :) kısmetse bizim yazlıkta hem balık tutarız mangal yaparız muhabbet ederiz inş...

benim armam :)
sam2109.jpg

inşallah!!!

arma resmini gösteremedim şimdi oldu sanırım samet abi orjinalini görmen lazım ama tabi :)

Son düzenleme:
Super Moderator
Çaparideki 8 taneyi gördükten sonra, ne kadar büyük bir şey kaçırdığımı bir kez daha anladım...:)

Oltaların tozunu silmenin zamanı geldi, paslarını sökebiliriz umarım kısa zamanda...

Çaparideki 8 taneyi gördükten sonra, ne kadar büyük bir şey kaçırdığımı bir kez daha anladım...:)

Oltaların tozunu silmenin zamanı geldi, paslarını sökebiliriz umarım kısa zamanda...

seni gayet gönülden davet etmiştim ama nasip değilmiş...
umarım bereketli bir zamanda beraber sallarız.....:cat:
oltaları canıııım..:queen:

HASAAAAANNNN!!!!
o arma benim olmalı...benim beniiiimmmmmmmmm:)

bayıldım.ellerine sağlık......

Super Moderator
Ben de gönülden katılmak isterdim bu hafta ama önceden verilmiş bir sözüm olduğu için o ağır bastı... Umarım tekrarında bir terslikle karşılaşmadan görüşebiliriz...

inşallah dostum..
maksat muhabbet olsun... balık bahane....:cat:

Yavf Samet şu balık tutarken ki muhabbet hiç bir yerde yok hakkatden bayadırda görüşemiyoruz.
İnşallah zaman ve mekan uyarda en yakın zamanda görüşürüz.Motor olmasada arabayla gelirim her türlü...

ayıpsın be Hasan ..ben gelir alırım seni..ne olacak???

izine çıkınca seni alırım,karşıya geçeriz..hem balık tutar hemde Hattat Hasanın yanına uğrarız..olmazmı???

Ben bu hafta her türlü müsaitim Samet ne zaman dersen ben her türlü uyarım
sana lakin sen de Cuma dan sonra izinli olacaktın galiba Ctesi olur dersen ona göre kararlaştırız.
Adaşada uğrar makanıda görmüş oluruz yaptığı şeyler çok güzelmiş heee..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

paslanmış takımları aldırcanız en sonunda elime heeeee:cherry: iştaha geldim inşallah zaman müsait olunca aynı saflarda kamış salarız üstadlar...:cat::rendeer:

ayrıca sevgili hasan mest oldum arkadaşım yazına ..yavvv ben biliyom bi şeyler hissediyorum arkadaş bu çocuk boş adam değil ...

eyvallah irfan abi sağolasın... teveccühünüz çiziktiryoruz 16 yıldır resim, karakalem, son 6 yıldır da; kaligrafi, hüsnü hat, tezhip ve ebru ile meşgul oluyorum çok şükür :) birde şiir ve deneme yazılarım var lakin şiirle aram açık artık, çok fazla efkarlandırıp melankolik bir havaya sokuyor insanı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

ayıpsın be Hasan ..ben gelir alırım seni..ne olacak???

izine çıkınca seni alırım,karşıya geçeriz..hem balık tutar hemde Hattat Hasanın yanına uğrarız..olmazmı???

abi sen izne çıkınca bu tarafa gelirsin önce muhabbet sohbet vs. sonrasında mangal yaparız bizim yazlıkta bir keresinde büyükçekmecede gezi ve sonrasında mangal yapmıştık çok güzel olmuştu : linki aşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/etk...u-ve-cevresi-gezisi-ve-mangal-fotolari-2.html

valla orjinalini samedin değil benimde görmem lazım hasan ben anlamaz kardeş banane bende isterim :p:cherry::rendeer:
merak etme temin ederiz :) ayrıca gel misafir edeyim seni çayımız çorbamız her daim sıcaktır hanemizde ve O hanenin kapıları dostlara açıktır :)
yazdığımız bir sözlede pekiştirelim bu son dediklerimi dimi :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar