Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zuhtupasa' Alıntı::rendeer: beklioz..:rendeer:
S&S
paşam bende gelsem bana sıcak çokolata vamııııııııııııııııı:queen:
zuhtupasa' Alıntı::rendeer: beklioz..:rendeer:
S&S
lata' Alıntı:pasam ben praetorian sımdı kullanıcıyı degıstıremıcem) stıcker ları unutmazsın dımı aksam..az kaldı ya su gun bı bıtse..
sana sıcak her sey var ..:rendeer:necdet' Alıntı:paşam bende gelsem bana sıcak çokolata vamııııııııııııııııı:queen:
zuhtupasa' Alıntı:007 sticker lardan sorumlu devlet bakanı olarak getircek merak etme..
![]()
S&S
sana sıcak her sey var ..:rendeer:
S&S
:rendeer: gel vatandaş gel. haftalık zabit noktaya geeel.:queen:GeCe__' Alıntı:orası benım ıs yerıme 2 km uzaklıkta sayılır yaw bızım topraklarda bulusma var demek gelıyoruz cbrhalil ile bekleyın bızı:queen:
var kardesim sticker dolu sen geldiinde alırsın
necdet' Alıntı:paşam bende gelsem bana sıcak çokolata vamııııııııııııııııı:queen:
dakika 1 gol 1 e bizde çay içeriz ozamanfragrance_chaplin' Alıntı:SICAK ÇİKOLATA İÇMEYİN SAKIN CAFE SERADA!!
bİZ GEÇEN HAFTA 3 KİŞİ İÇELİM DEDİK REZALETTİ!
fragrance_chaplin' Alıntı:SICAK ÇİKOLATA İÇMEYİN SAKIN CAFE SERADA!!
bİZ GEÇEN HAFTA 3 KİŞİ İÇELİM DEDİK REZALETTİ!
Arkadaşlar merhaba,
Biz motorumuzu alalı epey oldu hatta birkaç kez buradan da yazışma imkanım oldu... Anladığım kadarıyla burada herkez birbirini tanıyor ... Acaba acaba biz gelsek bizimle de arkadaşlık edermisiniz??? (bu arada motorumuz keeway150)
zuhtupasa' Alıntı:Akşam bizlerle oldugunuzda aramızda hiç bir ayrımın olmadıgını, tam tersine gayet sıcak ve samimi bir ortamda oldugunuzu hissedeceginizden eminim..:rendeer:
S&S