MT(istanbul) parpiline(batuhan)arkadaşımızın doğum gününe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Buluşma yeri

Anadolu yakasından gelecekler için E-5 Çobançeşme (Havaalanı) Kavşağı veya Sahil Yolu Yeşilköy (Fıskiyeli) Kavşak civarlarında ikinci bir buluşma yeri ve saati belirlemekde büyük fayda var.Yenibosna Otobüs Durağı bayağı zor yer.

doğum günün kutlu olsun arkadaşım... :)

nice mutlu yıllara :rendeer: :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğum günün kutlu olsun arkadaşım... :)

nice mutlu yıllara :rendeer: :mrgreen:

tesekkurler:rendeer::rendeer:

bu dogum gunumde yeni uyemiz olarak sizide aramizda gormekten buyuk mutluluk duyarim:rendeer::rendeer:

Anadolu yakasından gelecekler için E-5 Çobançeşme (Havaalanı) Kavşağı veya Sahil Yolu Yeşilköy (Fıskiyeli) Kavşak civarlarında ikinci bir buluşma yeri ve saati belirlemekde büyük fayda var.Yenibosna Otobüs Durağı bayağı zor yer.

doğru söylüyosun o zaman şöyle yapalım yenibosnaya gelenlerle beraber e5 ten doğru florya sapağına giricez ikinci buluşma yeride e5 florya sapağı olsun :cat:

gece gece bi güncel :queen: arkadaşlar bi sorunumuz var elimizde 1 adet gitar var ama tıngırdatıcak arkadaşımız yok varmı içinizde çalmasını bilen sesi yanık bi yağız :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nice Mutlu Yıllar Dileğiyle Katılım Için Inşallah Dielim :)

Son düzenleme:
abi orası orası işte butaraflarda oturanlar blirler florya sapağını :cat: ben gurubu yenibosnadan alıcam zaten :rendeer:

gurubu alıcanda yeni bosna da saat kaç kardeşim :bounce: yazsana bilelim kaybulacaz oralarda bide akşam kaçta döneriz :queen:babamdan izin alıcam da :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

gurubu alıcanda yeni bosna da saat kaç kardeşim :bounce: yazsana bilelim kaybulacaz oralarda bide akşam kaçta döneriz :queen:babamdan izin alıcam da :queen:

senin başka örneğin yoq bea abi :D :cat::cat::cat::cat:

:queen::queen::queen::queen::queen::cat::cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

abi yukardada azdım ama anlaşılmadı galiba 20:45 yenibosna durakta olsun herkez :queen:

yukardamı azdın :queen::queen::queen: ah şu Türkçenin güzelliği işte :D) :pr: :queen::queen::cat::cat:

koptum waLLA :D

yukardamı azdın :queen::queen::queen: ah şu Türkçenin güzelliği işte :D) :pr: :queen::queen::cat::cat:

koptum waLLA :D

evet eray kızma ama ilk sazan sen çıktın yazdıktan sonra kontrol ettim y yi yazmadığımı farkettim ama düzeltmedim bakalım kim atlicak diye :queen::queen::queen::rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar