[MT - İstanbul]Park Kalamış Kafe Toplantısı

erdem.gunduz' Alıntı:
anadolu yakasında 1 tane özgürlük parkı vardır. feneryollu olup da bilmemen ayıp :) :queen:

Abi Arkadas biraz yabancida sayilir,

Almanyadan geleli daha 5 Ay oldu ama Gencligi burada gecti Lise felan, o kisinin Y:pr: l tarifleri ile arasi i degildir biliyorum ben. Almanyada beraber kaliyorduk bir yere 15-20 kere gitsek bile herseferinde Yolu birdaha sorar o....

Ehhh alismak lazim Abi, ben alistim Mesela...:pr:

motor sayısı artarsa havuz başında görüntüsü de hoş olur :) bir sürü renk renk motor karşımızda.. :)
Ayrıca o kadar kişi toplu halde hafta içi bir gün gidiyoruz, adamların işleri artıyor, para kazanıyorlar.. bize her türlü taklayı atarlar. Ben çok dert etmiyorum. Mekanın müdürü de çok iyi niyetli ve bize yakın biriydi (grup ruhundan anlayan). Sadece park içinde motorlarımızla sessizce kimseyi rahatsız etmeden cafeye gidelim yeter. Cafenin önünde motorlar için geniş bir alan var zaten.

intercom' Alıntı:
benim evin yani orasi... cik cik cik... özgürlük parki cok tur, göstepedede vardir diye düsündüm:pr: görüsmek üzere!!!

merhaba Rölanti,

hem güzel bir nik secmisin hemde güzel bir motorun var. galatadan cikinca biraz inceledim onu, harika walla. sadece biraz temizlemek lazim bi demir cilasi yeni bi sele... oh harika walla:rendeer:

çok teşekkür ederim
yapı olarak rölanti bi insanımdır o yüzden, çok soğukkanlıyımdır panik yok yani
ben de senin motoru merak ediyorum kısmetse bu özgürlük parkı ziyaretinde görürüm fotoğraf da çekeriz

Muzo' Alıntı:
Abi Arkadas biraz yabancida sayilir,

Almanyadan geleli daha 5 Ay oldu ama Gencligi burada gecti Lise felan, o kisinin Y:pr: l tarifleri ile arasi i degildir biliyorum ben. Almanyada beraber kaliyorduk bir yere 15-20 kere gitsek bile herseferinde Yolu birdaha sorar o....

Ehhh alismak lazim Abi, ben alistim Mesela...:pr:

ehem biraz abarti biraz da gercek ama ÖZGÜRLÜK parki evimin yani, camdan düssem parka düserim:queen: kaybolma ihtimali zayif, kurtulus yok!

katilalim erdem abi,
mekan belli, peki ya zaman?
dün, dedigim gibi, geldim baktim ama göremedim. tabiiki sizin motorlari iceri alabilecginiz hic aklimdan gecmemsiti.....

bu ara rölanti, kendini cook güzel tanimlamisin, insanin kendini bilmesinden daha büyük erdem nedirki? avardimdaki resimde motorum zaten. kendim cektim, kendim ekledim 82 model yasli ve cilveli bir Lady dir o, ama kendini genc tutmus.
senin emektar motorun gibi bazen iyi söze bazen de tekmeyle calisir :mrgreen:

erdem.gunduz' Alıntı:
burası için katılım bekliyoruz arkadaşlar

Erdem Abi,

Hangi günlerde Saat kacta olacak bildirisen ona göre katilmaya calisirim ben gerci Avrupa Yakasinda Oturuyorum ama fark etmez benim icin....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erdem.gunduz' Alıntı:
anadolu yakasında 1 tane özgürlük parkı vardır. feneryollu olup da bilmemen ayıp :) :queen:

abi nasıl memnun kalınmazki baksana şu menüye ağzımdan salyalar aktı:queen:

gelemedim özür dilerim. :pale:

erdem.gunduz kardeşim herkesi tek tek cepten araman büyük incelikti. sırf bu yüzden gelemedim diye bi o kadar daha üzüldüm. :pr:

söz bir sonrakine gelicem :p

günü siz kararlaştırın. salı avrupa yakası toplantısı var.
özellikle lespaul nerde onu bulalım organizasyonu o yapacak

çarşamba ve cuma benim başka toplantım var

abicim saat 17:30 civarı halilertan la msn den konuşurken kararlaştırdık. o arada da siteye girilemiyordu. o nedenle milletin haberdar olması gecikti :

Herkes için uygun bir güne kendimi uydurmaya çalışacağım kesinlikle! Özellikle hafta arası akşam olursa kaç gibi olur? Veya ne biliyim bu pazar akşamı herkes için uygun mudur? Bilemiyorum... Herkes için optimal bir tarih ayarlayabilirsek güzel olur. Ben katılmayı çok istiyorum, kararlaştırılan güne de uymaya çalışırım.

erdem abi güzel bir mekan gelemedığim için çok üzgünüm bir dahaki toplantıya gelmeye calışacağım. Ayrıca bizlere cepten mesajla haber verdiğin için çok teşekkürler :cat: :rendeer:

Farklı bir gün arayışına ne gerek var Perşembe akşamları buluşuyoruz işte müsait olanlar gelir park hafta sonları çok kalabalık oluyor pazar sabahı toplu brunch hiç tavsiye etmem. Ama kişisel olarak gidebilirsiniz..

boy

Perşembe akşamından kastınız 6 Temmuz Perşembe akşamı değil mi? Saat kaç gibi orada olursunuz? Özgürlük parkı bana çok yakın, ben de gelebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar