Her hafta olucak inşallah....bud' Alıntı:acaba kaçıranlar için haftaya terkarı olur mu organizasyonun?
valla bende çok şaşırdım dün saat 8 de ordaydım kimse yoktu bi hanım bide ben acaba yanlışmı geldim dedim allahtan saatler ilerledikçe kalabalıklaştık coştukça coştuk..ErdoganAktas' Alıntı:Dün akşam yine muhteşem kalabalıktık. Bir ara (saat 8. civarı) 3-4 kişi olunca eyvah demiştim çünkü havuz kenarındaki masaları boydan boya rezerve edip kapatmışlardı bizim için ama sonra tüm masalar olunca bende saklandığım masanın altından çıktımBunu her perşembe tekrarlayacağız inşallah. Ancak biraz iyi biraz da kötü bir haberim olacak. Motorlarımızı eskisi gibi gözümüzün önüne havuz kenarına koyamayacağız ancak yine parkın personel girişi tarafında (cafenin tam arkasında) büyük bir otopark var. Orası sadece bize ait olacak bizden başka giren olmayacak ve basında bir görevli olacak. Motorlarımızı oraya koymamız gerekecek. Malum park içinde motosikletler pek hoş durmuyor ve belediye bsk. da park içerine almayın demiş.
mutluemlak' Alıntı:eyvallahhh pazara ordayımm
cumartesi akşamı gelicenmi scret a??
ANADOLU YAKASI :bestmt: ÜYELERİErdoganAktas' Alıntı:neyi kaçırdık yahu? ne kahvaltısı?
LesPaul' Alıntı:Ayrıca, Sevgili adminimiz SKULLHUNTER'ın pazar günü doğum günü olması sebebiyle, Beylikdüzü'nde yapacağımız kahvaltıdan sonra Anadolu Yakasına geçerek aşağıdaki konu başlığında buluşma yeri duyurulacaktır.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17383
Mekan henüz belli olmamakla birlikte, Skullhunter ve birkaç arkadaşımız tarafından araştırılmaktadır. En kısa zamanda sizlere duyuracağız.
Pazar gününüzü sakın ama sakın doldurmayın. Skullhunter'a şimdiden nice mutlu seneler diliyoruz:rendeer:
Allah başımızdan eksik etmesin![]()