bu akşam için yeni topik açıyorum!
yağmur olduğundan dolayı toplantıyı shaft'a kaydırıyorum efem!
tarif ettikleri yer yaya yolu...arabayı altıyol civarında biryerlere(mümkünse ara sokak)park etmen gerekir.motor için tarif edilen yol geçerlidir kaldırımdan paşa paşa shaft'ın önüne kadar gelinip park edilebilir.
akşamüstü rezervasyon yaptırmaya çalışıcam alt kata.
olmadı üst katı ayarlarım.içeri girince motosiklet.net masası nerede diye sorun!
http://www.shaftclub.com
mekan:Shaft Blues & Jazz Club
tarih:21 Eylül Perşembe(BU AKŞAM)
saat:21:00'dan itibaren
Arkadaşlar şaka bir yana yarın akşama yagmur kesinlikle var gözüküyor..Gidilecek mekan acık oldugundan problem olacaktır..İlla bulusalım deniyorsa Kapalı bir mekan tavsiye ediorum...:bounce: Örnegin moda olabilir..Yada sinemaya gidilebilinir..:wiinkk:
S&S
topik sahibinin kim olduğu ne fark eder paşam?
sen mekan önerirken biz sana sen alicansın erdem değilsin dedik mi?
topik sahibinin kim olduğu ne fark eder paşam?
sen mekan önerirken biz sana sen alicansın erdem değilsin dedik mi?
Paşam, topicin sahiplenilmesi çok güzel bence :cat:
Hem biri organizasyonu yapmalı değil mi :cat:
Sen geliyor musun onu söyle, walla sensiz olmaz :rendeer:
Hani bişeysiz düğün olmaz denir ya... yav neydi o be :silent:
kanbersiz düğün olmaz derler:queen: :queen: :queen:
tarif ettikleri yer yaya yolu...arabayı altıyol civarında biryerlere(mümkünse ara sokak)park etmen gerekir.motor için tarif edilen yol geçerlidir kaldırımdan paşa paşa shaft'ın önüne kadar gelinip park edilebilir.
akşamüstü rezervasyon yaptırmaya çalışıcam alt kata.
olmadı üst katı ayarlarım.içeri girince motosiklet.net masası nerede diye sorun!
http://www.shaftclub.com
mekan:Shaft Blues & Jazz Club
tarih:21 Eylül Perşembe(BU AKŞAM)
saat:21:00'dan itibaren
Burcu belirlenmiş mekanı senin başka yere alman hoş değil. ortaya öneri olarak at durum ona göre şekillensin. ya da ayrı bir topic aç buraya da link koy isteyen rahat ulaşsın.forumlarda yazılı olmayan bazı kurallar vardır, birinin açtiği bir konuyu başka birisi onun onayını almadan değiştiremez, bunu moderatörler dahi yapmaz. senin de yapmaman gerekirdi.