[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

sen pastaya gelseydin annem... :cherry:
gördün orda kaç kişiye elimle yediridm arada kaçanlar olmuştur elbet .. sürcü lisan ettikse affola..

Çekindim ben pastanın yanına gitmeye:pale:
Daha tanışmıyoruz etmiyoruz demez miydi bu pasta sen kimsin diye bana:queen:

tanıştırırdık , ayıpsın :) zaten pastada kaldı yarısına yakını.. üzüldüm şimdi

O pastadan yiyemedim bütün gün içime dert oldu:pale:
Bir dahaki buluşmaya küçük bir dilimlik bir şey de olsa yarım elma gönül alma pastası isterim:pale:
:queen::queen:

O pastadan yiyemedim bütün gün içime dert oldu:pale:
Bir dahaki buluşmaya küçük bir dilimlik bir şey de olsa yarım elma gönül alma pastası isterim:pale:
:queen::queen:

tabii .. getirirsin , ben gene herkeze paylaştırırım :cherry: hayret bişi hem korkup pasta yememişsin hemde suçu bana atıyosun.. hangi masadaydın sende , sana gelmedi o pasta anlıyamadım ama neyse..... :bounce:

Son düzenleme:
Orta sıradaydım ben.Aslında bir ara gelip alcaktım da ne olduysa arada kaynadı işte:queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Orta sıradaydım ben.Aslında bir ara gelip alcaktım da ne olduysa arada kaynadı işte:queen:

Ben seni göremedim yaaa. :pale: O nexus benimdi. Başka da nexus yoktu zaten. Kerem de bindi bi ara hatta ama onu da görmemişsin sanırım. Neyse bi dahakine görüşürüz artık. :wiinkk:

Ben seni göremedim yaaa. :pale: O nexus benimdi. Başka da nexus yoktu zaten. Kerem de bindi bi ara hatta ama onu da görmemişsin sanırım. Neyse bi dahakine görüşürüz artık. :wiinkk:

çok enteresan di mi... kimse görmemiş, pasta yememiş.. bence gelmedi bu .. numara yapıyor... :silent::bounce:

benim için ne yaptınız :pale:

ben bişi yapmadım :) bugün herşey kendim içindi :cherry:

Son düzenleme:
Biz sana doğum günü başlığısı açıyoruz ama :p

Bakalım Gürkan abi çok süper fikirlerim var diyodu ne yapmış :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
çok enteresan di mi... kimse görmemiş, pasta yememiş.. bence gelmedi bu .. numara yapıyor... :silent::bounce:

Bence de. :) Motorunu bile görmedim ki ben. Hyo 250 comet vardı bi tane, o da antientelindi. Başka da hyo görmedim ben. :p

sizi gidi kahvaltıcılaaarr siziiiiii .. yokuzya piyasada gezin bakalım ((((((((((:) resimler süper

Süper gezi olmuş ellerinize sağlık :cat: :)

Köpeklerde Kaynağı Bulmuş....:p:)
photo297gg8.jpg

İyi tamam gelmedim ben...
Derbici ekiple aynı masada oturan da ben değildim.Biz herkesten önce de gelmedik.Kerem(North_)'un motoru da gidiyor mu diye test etmedik bu arada.
Bu arada her nasıl olmuşsa fotolarda çıkmışım ama görüyor musun sen...
Benim motor çıkışa en yakın motordu ayrıca.Kerem'le ilkay birer tur attılar sonra oraya koymuştum.Mekandan da ilk çıkanlardandım zaten.Kerem'in motora da bindim o da görmediyse...

İyi tamam gelmedim ben...
Derbici ekiple aynı masada oturan da ben değildim.Biz herkesten önce de gelmedik.Kerem(North_)'un motoru da gidiyor mu diye test etmedik bu arada.
Bu arada her nasıl olmuşsa fotolarda çıkmışım ama görüyor musun sen...
Benim motor çıkışa en yakın motordu ayrıca.Kerem'le ilkay birer tur attılar sonra oraya koymuştum.Mekandan da ilk çıkanlardandım zaten.Kerem'in motora da bindim o da görmediyse...

derbiciler en çok pasta yiyen takım oldu bee... resim çekicez ayağıyla 2 şer çatal yediler :queen::queen::wiinkk::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar