- Konu Yazar
Cihan abi bu resmini ve ismini görünce umarım delirmez:queen:
5 dakikadır gülüyorum:queen::queen::queen:
ben deli zaten, o şimdi delirse ne olur beaaa.. deli deliyi görünce çomak saklarmış :queen:
Cihan abi bu resmini ve ismini görünce umarım delirmez:queen:
5 dakikadır gülüyorum:queen::queen::queen:
ben deli zaten, o şimdi delirse ne olur beaaa.. deli deliyi görünce çomak saklarmış :queen:
:queen:
Diğer topikte de söyledim.Bize pasta gelmediale:
sen pastaya gelseydin annem... :cherry:
gördün orda kaç kişiye elimle yediridm arada kaçanlar olmuştur elbet .. sürcü lisan ettikse affola..
Çekindim ben pastanın yanına gitmeyeale:
Daha tanışmıyoruz etmiyoruz demez miydi bu pasta sen kimsin diye bana:queen:
tanıştırırdık , ayıpsınzaten pastada kaldı yarısına yakını.. üzüldüm şimdi
O pastadan yiyemedim bütün gün içime dert olduale:
Bir dahaki buluşmaya küçük bir dilimlik bir şey de olsa yarım elma gönül alma pastası isterimale:
:queen::queen:
geliyorum birazdan...
tek topik haline getirelim nedersiniz muhabbet dagılıyo![]()
Orta sıradaydım ben.Aslında bir ara gelip alcaktım da ne olduysa arada kaynadı işte:queen:
Ben seni göremedim yaaa.ale: O nexus benimdi. Başka da nexus yoktu zaten. Kerem de bindi bi ara hatta ama onu da görmemişsin sanırım. Neyse bi dahakine görüşürüz artık. :wiinkk:
benim için ne yaptınızale:
çok enteresan di mi... kimse görmemiş, pasta yememiş.. bence gelmedi bu .. numara yapıyor... :silent::bounce:
İyi tamam gelmedim ben...
Derbici ekiple aynı masada oturan da ben değildim.Biz herkesten önce de gelmedik.Kerem(North_)'un motoru da gidiyor mu diye test etmedik bu arada.
Bu arada her nasıl olmuşsa fotolarda çıkmışım ama görüyor musun sen...
Benim motor çıkışa en yakın motordu ayrıca.Kerem'le ilkay birer tur attılar sonra oraya koymuştum.Mekandan da ilk çıkanlardandım zaten.Kerem'in motora da bindim o da görmediyse...