Güzel bi buluşmaydı katılım çok iyiydi grup sürüşü falan çok keyifliydi.
Dönüş yolunda ben mrsago,Parpline hızımızı alamadık bi Edirne yapalım dedik zaten koptuk gittik(kaybolmamı yok öle bişi).
Organizasyon için kuyucadısı na teşekkürler süperdi valla kendi oturup kahvaltı etmedi milletle ilgilendi daha nolsun manzara süper fiyat süper katılım süper en fazla bu kadar olurdu zaten.
Hangi 230 olum eve geldim baktım km 2680 gösteriyodu ben sabah çıktığımda garajdan 2470 falandı sen bide kumburgaza döndün falan zaten Edirne ye kaptırıyoduk az daha iyice tır şöförü moduna girerdik artık.
pardon o zaman 270 km yapıyo tüh yaw şileyi geçemedim şilede 280 di :queen:
bu arada aleme reklam etme bizi ne olmuş yolda uyuya kalıp edirneye kadar gitmişsek :queen::queen::queen:
Yok canım nolcak işte sol omzum tutuldu yeşilköy e geldiğimizde hala titriyoduk soğuktan falanr:.Zaten 70 i geçemedim parpline sağolsun motor şişti gitmiyo diye bastırmadı bide 100 ün üstünde gitmeyelim diyo halbuki benim motor 80 i bi kere falan geçti yani onun ibre x2 olarak falan mı gösteriyo anlamadım zaten.
Abi Edirne tabelasını gördüm ya direk benim aklıma Edirne de kalıncak yerler geldi yani sildim kafadan yeşilköy ü florya yı artık geri dönüş yok dedim Allahtan son sapaktan döndük:queen:
vallahi ne yalan söyliyeyim perpalinenin motor arızalı olmasaydı seni edirneye kadar götürürdüm zaten niyetliyim bi edirne yapmaya arada kaynardı:d