Evet evet kıyıköye gelinbu pazar bende müsaitim, gelebilirim ama keşke daha uzak bir yer mesela kıyıköy olsaydı![]()
hayırlısı olsun... bakarsın biz direk düzceye geliriz...Bende Düzce'den katılacağım inşallah :cherry:
hayırlısı olsun... bakarsın biz direk düzceye geliriz...
Sen gelemeycekmişsin gibi düşünüp, geldiğinde yaşayacağım sevinci hayal ediyorum.
Böyle daha heyecanlı oluyor :cat: Olmasını ummadığın birşey gerçekleşince acaip mutlu oluyor insan :queen:
Beklemedeyim.. Biz direk gelebiliriz derken neyi kastettin? Yoksa konvoymu yapacağız :flower:
24 temmuz çok geç değilmi????
açıkçası ben denizden geldiğimde pestil gibi oluyorum..ve en önemlisi sözkonusu tarihin ertesinde yani 25 temmuzda işbaşı yapıyorum...
o kadar yorgunluğun üstüne işbaşı yapmayı göze alamam...
gidenlere iyi eğlenceler....:cat:
arkadaşlar affınıza sığınarak işlerimden dolayı kayış atmak durumundayımbeni affedin fakat pazartesi gününün akşamı için bir çay çorba toplantısı konusu açmayı düşünüyorum olurda şileye gidemeyip kurtları içinde kalan arkadaşlarımızı bekliyorum, ne yapalım bu işler böyle biz, siz siz biz gidecez gelecez
:cherry::rendeer:
dip not : sevgili halepli senide görmek istiyoruz kardeşim karamürseldeben anlamam ona göre :cherry::rendeer: