(MT~İSTANBUL) İstikamet Şile ..Denize Gidiyoruz...

iyi aksamlar arkadaslar,

organizasyon biraz daha duzenli olsa, gidilecek yer, rota, zaman kesinlesse eminim daha cok katilim olur. ben katilmak icin bu dediklerimin kesinlesmesini bekliyorum mesela.

Beklemedeyim.. Biz direk gelebiliriz derken neyi kastettin? Yoksa konvoymu yapacağız :flower:

Tamamdır, çok iyi olur vallahi. Kızgın asfalttan serin sulara atlamak çok zevkli olacak inşallah.

:queen::queen: ramço kanka kaç kişi gelecek tamm ben pek bişey anlamadım okumaktan da anladığım yok ama herneyse orasını karıştırmayalımmm :)):queen: :queen::queen::queen::queen::queen:

Bu da benden olsun..

347wxfn.jpg

ben katılamıyorum..
yeni gelen bir haberle kamp yapmaya gideceğiz...
başka gezide buluşmak üzere...

motorum olmadigi icin gelemiyorum :( zaten motor gelse bile daha rodaj falan ugras dur yeniden :pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
24 temmuz çok geç değilmi????
açıkçası ben denizden geldiğimde pestil gibi oluyorum..ve en önemlisi sözkonusu tarihin ertesinde yani 25 temmuzda işbaşı yapıyorum...
o kadar yorgunluğun üstüne işbaşı yapmayı göze alamam...
gidenlere iyi eğlenceler....:cat:

valla helal sana samedim gözümün içine baka baka yedin ya izni , ahhhhh şifalar olsun...:)

---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:49 ----------

ulem yazın benide listeye ramazan gelmeden yani (ramazan ayı ramço üstüne alınma ):queen: yapalım gari bi etkinlik ramço beni bekleyin pendikte uyarmı ailecek gelecem yengen dövecek beni en sonunda valla yazık garibim oda bir hava alsın yavvvvv:):cat:

Evet Son dakika golü ile geliyorum yanlız erkenden dönerim öğlen 3-3.30 gibi semtde nikah felan var komşunun

Avrupa yakasında toplanma yerimiz Mecidiyeköy cevahir alışveriş merkezisin önü
Buluşma saatimiz sabah :9.00 tekerler :9:15 de şileye döner

anadolu yakası tayfası buluşma yerini ramço belirlersin
şilede gidilecek yer kumbaba plajı

Evet Gelenler

1- Fatih Cesim Sarıgül
2-Abdurrahman (Halepli)

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar affınıza sığınarak işlerimden dolayı kayış atmak durumundayım :) beni affedin fakat pazartesi gününün akşamı için bir çay çorba toplantısı konusu açmayı düşünüyorum olurda şileye gidemeyip kurtları içinde kalan arkadaşlarımızı bekliyorum, ne yapalım bu işler böyle biz, siz siz biz gidecez gelecez :):cherry::rendeer:

dip not : sevgili halepli senide görmek istiyoruz kardeşim karamürselde :) ben anlamam ona göre :cherry::rendeer:

arkadaşlar affınıza sığınarak işlerimden dolayı kayış atmak durumundayım :) beni affedin fakat pazartesi gününün akşamı için bir çay çorba toplantısı konusu açmayı düşünüyorum olurda şileye gidemeyip kurtları içinde kalan arkadaşlarımızı bekliyorum, ne yapalım bu işler böyle biz, siz siz biz gidecez gelecez :):cherry::rendeer:

dip not : sevgili halepli senide görmek istiyoruz kardeşim karamürselde :) ben anlamam ona göre :cherry::rendeer:

irfan kardeşim nasip olursa yanında olacağım.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar