(MT~İSTANBUL) İstikamet Şile ..Denize Gidiyoruz...

17 temmuz pazar günü Allahın izni ile şileye denize gidiyoruz İnşallah bu sefer yağmur yağmazsa :queen: Toplanma saatlerimizi ve yerlerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacam şimdi biraz yolla ilgili bilgi vereyim nasıl gidilir

Şile İstanbul'a 60 kilometre uzaklıktadır. İstanbul Avrupa Yakasından Fatih Köprüsü'nü geçerek yola çıkanlar Ümraniye Şile çıkış bağlantı yolundan devamla Ömerli istikametinde yeni Şile Yolu'ndan devam ederek 45 dakika ulaşabiliriz..

url

Moderatör tarafında düzenlendi:
nasip kısmet..... ben orda olmayı çok istiyorum ve allah ın izniyle orda olacağım....

24 temmuz çok geç değilmi????
açıkçası ben denizden geldiğimde pestil gibi oluyorum..ve en önemlisi sözkonusu tarihin ertesinde yani 25 temmuzda işbaşı yapıyorum...
o kadar yorgunluğun üstüne işbaşı yapmayı göze alamam...
gidenlere iyi eğlenceler....:cat:

Arkadaşlar o gün aranızda olmauı çok isterdim ama o sabah antalyaya uçmam lazım taaa kıştan bir rezarvasyonum var. size iyi eğlenceler aklım hep sizde kalacak.

17 Temmuz pazar günü gidilecektir badem çoğu kişi o tarihde işleri var bir hafta önceye çektim ama başlıkdaki ilk mesajımı değiştiremiyorum bana yardımcı olurmuzusunuz 24 temıuuz yerine 17 temmuz diye yazarsanız makbule geçer

F54

16 temmmuz yapsak olmaz mı arkadaşlar be ne olur:salut:

Motosikleti
Cbr 650F
17 temmuz iyi bi tarih
ben bu pazar motor kiralayacaktım öteki pazara atıp bu geziye mi katılsam ki
ama ben daha uzun yol istiyorum şile yakın gelecek gibi sanki
denize felan da girilecek mi nasıl bi gezi olacak tam olarak

bu pazar bende müsaitim, gelebilirim ama keşke daha uzak bir yer mesela kıyıköy olsaydı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar