[MT İstanbul] Hayvan barınakları projesi / 15 Eylül 2007 Cumartesi

ilk buluşma noktamız: Kabataş Mimar Sinan Üniversitesi Yanı Google Map
buluşma saati: 12:00 hareket saati 12:45 olarak güncellenmiştir!!!
buluşma günü : 15 Eylül 2007 Cumartesi

Ben büyük ihtimalle bu gruba elden bişiler teslim edicem...bana yakınsınız...sevgilerle...

Maltepe buluşmasına gidemediğim için Görkem'e vereceğim ilaç ve kuru mamaları teslim edemedim :pale:

Yarın kısa süreliğine de olsa Yedikule'ye uğrayıp kendim teslim edeceğim.
Sanırım saat 13.30 - 14.00 civarında barınakda olurum. :cat:

Başlık için takipteydim ama ilaç bulamadım arkadaşlar.Yarın büyük ihtimal buluşma yerinde olucam.Artık orada yönlendirirsiniz beni.

Ben de şimdi yatıyorum umarım uyanabilirim , semih 12'de beni ara :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tammdır vınvın zaten bizde 13:30 gibi barınakta olucaz.. orda görüşürüz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
haydi millet uyanınn hala uyanmadınısmı..köpüşler kapıda bizi bekliyorlar.:)

günaydınlar olsun efendim :)

kötü haber....
lanet olsun gelemiyorum...
arkadaşlar öncelikle hepinizde ayrı ayrı özür dilerim...
toplantıyı ayarlayan adam olarak buluşmaya katılamam hakkaten çok kötü bi durum... İş yerindeki sıkıntılardan dolayı bu buluşmada yer alamicam...

buluşma noktasından sonra gidilecek olan barınağın adresine iyi bakında abi çünküz zaman zaman yaşıyoruz herkes birbirine güveniyo bakmıyo bi bakmışsın kimse yeri bilmiyo o yüzden.... zaten çok kolay yeri...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kötü haber....
lanet olsun gelemiyorum...
arkadaşlar öncelikle hepinizde ayrı ayrı özür dilerim...
toplantıyı ayarlayan adam olarak buluşmaya katılamam hakkaten çok kötü bi durum... İş yerindeki sıkıntılardan dolayı bu buluşmada yer alamicam...

buluşma noktasından sonra gidilecek olan barınağın adresine iyi bakında abi çünküz zaman zaman yaşıyoruz herkes birbirine güveniyo bakmıyo bi bakmışsın kimse yeri bilmiyo o yüzden.... zaten çok kolay yeri...

sıkma canını olur böyle şeyler ama öce işimiz gelir her zaman gider yardim ederiz ama işsiz olunca yardım edemeyiz o yüzden once iş gelir inşallah bir aksilik olmaz seni aratmayız gözün arkada kalmasın

biz geliyoruz yeri de biliyoruz follow me anacığım :) bu arada giriş kapısına gelmeden park edelim motorları dışardaki sokak köpekleri atlıyor üzerinize :queen:

ben gelemiyom :pr:::sos::::angry2::::rantinp:::ranntign::uzgunum:::eviiil::::144:: keşke 12 ye değilde 17 ye alsaydık :(

şimdi alper_tim den öğrendim ben de geliyorum :)

maalesef hayvan korkum vara ama yine de geleceğim :) hem onlardan korkup hem de çok sevmek isteyeceğim yardım edin bana, koşan biri görürseniz korkam demeyim korkuyorum :)

bu arada makarna alacakmışız alper öyle dedi :)

heyoooo...aslanları gaytan bıyıklaları...abileri ben uğurladım..bekledikleri yerde benim 91-92 lerde muhasebe stajı yaptığım Sıemens binasının yanındaki ÇBS İşhanı önünde...oda ayrı bir güzellikti benim için...ama aceleden sohbet edip kaynaşamadım...kusura bakmasınlar artık hemen tüydüm...tam çıkarken Ümmet abide geliyordu...kendileri çok hayırlı bir iş yapıyorlar...

Allah hoşnut olsun hepsinden...

Bu organizasyonu duzenleyenleri tekrar tekrar tebrik ediyorum :cat: :rendeer:
Bayagi bir gec haberim oldu bu organizasyondan onun icin uzgunum :pale: Ben de kopekleri cok severim, ve elimden gelen yardimi da yaparim. Bir sonraki organizasyonda beni de ekleyin arkadaslar. Olur da gelemeyecek olsam da maddi destekleri esirgemem. Bir aralar kopeklerle ilgili bir foruma da uyeydim, oradan arkadaslarima da bilgi vereyim belki ortak bir seyler yapariz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar