:cat:Bugün MT İstanbul olarak hayvan barınağındaydık. Yarım elma gönül alma mahiyetinde elimizden geleni götürmeye çalıştık. Barınak sorumluları inanılmaz zor bir işin altındalar arkadaşlar. Her türlü yardım etkili olacaktır. Mimar Sinan Üniversitesi karşısında buluştuk. Tabii Pandamız Uluslararası destek ile rahatta olduğundan, bari köpüşlere bir faydam dokunsun dedi ve emanetlerini bırakıp veda etti:cat::cat:
Yoladayız, şahane bir İstanbul sahili gezisi. Bayan Sürücülerimiz asla Torpil kabul etmediler, cevval motorcular:rendeer:
Barınağa vardık. 7 kule tarafları. Yolda içeriye giremeyip sırasını bekleyen müdavimler karşıladılar bizleri.

ale:
Denizcieylemin köpüşleri bir mıknatıs gibi kendine çeker, ama bu sefer biz kaşındık. Bu hayvanın bacağının biri yok ama çooook zeki, çok mutluuu, helal olsun barınak çalışanlarına:cat:
Bu köpüşte özürlü ama oynamaktan asla geri kalmıyor arkadaşlarıyla. Sağlıklı, iyi bakılmış, tek eksiği insanlar ve sevgileri:cat:
Ümmet Perkitan ağabeymizde çok etkilendi ortamdan. Bizi yalnız bırakmayan Yol Dervişimize tekrar selamlar.:rendeer:
köpüşler üzerimize atlıyolardı yaavv sevin bizi diyerek. Genelde çoğu ciddi travmalar geçirmiş yaratıklar. İnsanlardan gördükleri eziyete rağmen bizleri sevmeleri mükemmel bir kadirşinaslık

ale:
Kağıt arkadaşlar, bildiğiniz gazete kağıdı. Temizlik için en önemli şey. Lütfen bu kadar eften püften bir şey için hassasiyet! Götüreceğiniz gazete kağıtları Yemekten daha çok makbule geçiyor.

ale:
İşte MT, herkese teşekkürler ama en çok barınak çalışanlarına.:cat:
Haaazzzroooollll!!!:queen::queen: çok tatlılar yaaa:mrgreen:
Bu iki yaşlı erkek köpüş birbirlerine aşık olmuş ve marjinal bir yaşamı tercih etmişlerdi. Katıldık gülmekten.:queen:
Bu bayan, çok sevgili ablamız barınağın müdavimlerinden. İçeri girmesi ile tüm köpüşlerin deliler gibi sevinmesi bir oldu. Yazacak bir şey bulamadım. Her köpüşü adıyla biliyor. Köpüşler Zaten O nu Biliyorlar.:cat::cat::cat:
Ortaköy’ e gazladık ziyaretimiz bitince. Kafamızda insan olmaya dair bissürü soru. Hayvanların biraz olsun gönlünü almış, acımasız hemcinslerimiz adına sadece özür dileyebilmiştik. O kızgın kaniş beni ısıraydı da kızmazdım ama, sadece havlamakla yetindi. Ben olsam daha fazlasını yapardım eminim.:salut:
Bu hafta, böyle bir gezi yaptık. Km ler sürmedik, ama işe yaradığımızı hissettik bir parça. Katılan herkese teşekkürler. Yardımlarını esirgemeyen (Başta Halis ağabeyimiz) herkese köpüşler adına şükranlar.
Bişey diyim mi, iyiki MT var da bunlara şahit olma fırsatı yakalıyoruz. Evde köşe yastığının danteli olmaktansa gez, gör, şahit ol, yardım et, yaşamın ne denli acaip olabileceğinin farkına var! Biz bu gün çok sevildik, çok sevdik:cat::cat: