Öncelikle "metalgod" ve projeye destek veren tüm arkadaşları kutluyorum. Araya girip Hayvanlar yerine İnsanlara yardım edin diyenleri ise anlamakta güçlük çekiyorum. Bu grup Hayvanlara yardım ediyor, sizde buyrun İnsanlar için yardım topiği başlatın ona da yardım edelim. Ayrıca bu topikte Hayvanlara yardım etmek demek İnsanlara yardım etmemek anlamına gelmiyor. Onu da elimizden geldiğince yapıyoruz.
Ortalama 1000 kişinin sürekli bağlı kaldığını ve bunların ortalama 300 kişisinin üye olduğunu düşündüğümüzde, bu topiğe katılımın bu kadar düşük olması da düşündürücü. Halbuki herkes 1 paket sigara parasını bu işe ayırabilse bir sürü ihtiyaç karşılanabilir. Topik anasayfada o kadar az görünüyor olmalı ki, biraz önce ilk defa gördüm ve böyle bir şey organize edildiği için de çok sevindim.
Eşim ve ben senelerdir sokak hayvanları için birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Etrafımızdaki hayvanların yiyecek ihtiyacını elimizden geldiğince karşılıyor ve onları kısırlaştırıp bulundukları yere tekrar bırakarak üremeden yaşamalarını sağlıyoruz. Evimizde 1 köpek ve 2 kedimiz var. Ayrıca şu an çok sevimli 2 yavru kedi de evimizde misafir. İsteyen olursa vereceğiz, kimse almazsa kısırlaştırıp tekrar sokağa bırakmak zorunda kalacağız. (İsteyenlere fotolarını yollayabilirim).
Eğer iş ile ilgili bir zorunluluk olmadığı taktirde Cumartesi Ben ve Eşim de gelip elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız.