Büşra, suzikızı var sende detoplanıp bir yerde yemek yiyelim mangalla zaman kaybetmeyelim derim.
evet arkadaşlar mangal ziyafetini daha sonra yaparız bence önemli olan bu seferde tanışıp buluşmak iki teker kardeşliği yani
atlantic bu satırları yazarken parmakların klavyeye gitmemiştir, duyduklarının gerçek olduğunu söylememizi bekliyorsun...
Ne dersiniz arkadaşlar, atlantici aramıza alalım mı?
Bence alalım :rendeer:
hele şükür açılmış topik yaa.. bende geliyorum...........
valla millet; içim gitti hani....
ama benim motor, 150cc scooter.... zaten konu başlığı belli ama![]()
cruiser & scooter yapsanız hani:queen:
sadece bir fikir...
sanlı süper bir yere benziyor bu arada kalabalığı ağırlayabilirlermi balık kalmaz be abi :queen:
arkadaşlar ilk defa topic açtım biraz acemisiyim affedin artık bu seferlik?
anket açıldı arkadaşlar![]()
anlaşıldı bizim gelmemiz yalan olacak :mrgreen: :mrgreen: yada arçı olucaz bu geziye :wiinkk:
ben böyle guruplaşmalara karşıyım kardeşim motorumuz ufak cc diye biyere gidemiyecekmiyiz şindi biz :bounce:
anket açmayın arkadaşlar katılım listesi açın kim gelicek kim gelmicek belli olsun...
Niye yalan olsun yaa? Uçacak halimiz yok ya bizim de, geze geze giderükkk. :wiinkk:
Gürkan abim, yanlış anladın galiba. Cc ayrımı yapılmıyor bence. :cat: Sen gel yeter ki.
Bence de. :cat:
canım benim motor modeli yazarsa bu bence gurup olur benim gibi cc düşük olanlar içinde yanlış anlamalar olucaktır sanırım:rendeer::rendeer::rendeer:
üzülme sen gürkan ben senin için fıstıklar yollarda topaga açıcam![]()
arkadaşlar bide paşabahçenin orda belediye sosyal tesislerinin yanında bi yer var tam mangal yapmalık bi yer karşıda oturupta bilmeyeniniz yoktur orayı hatta deli yürek dizisinde yusuf la nerminin buluşma yerleri bol manzaralı
bu arada hoşgeldin büşra tecrübelerine dayanarak bi kaç yer teklifi yaparmısın
canım benim motor modeli yazarsa bu bence gurup olur benim gibi cc düşük olanlar içinde yanlış anlamalar olucaktır sanırım:rendeer::rendeer::rendeer:
ortada yanlış anlama yok benim düşüncem uzun mesafede havada iyi olursa 100-110 gitmek isticek millet yetişemem diye demiştim . .:wiinkk:
Eğer cruiser motorlarla sınırlı değilse ben de katılabilirim. Tabi buluşma günü uygun olursa :cat:
değirmendere de yemek,rivada kahvaltı,paris de akşam kahvesi![]()