[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması

bu geziye geliyormusunuz

• geliyorum

Oy: 11 47.8%
  • belki

Oy: 12 52.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
arkadaşlar bide paşabahçenin orda belediye sosyal tesislerinin yanında bi yer var tam mangal yapmalık bi yer karşıda oturupta bilmeyeniniz yoktur orayı hatta deli yürek dizisinde yusuf la nerminin buluşma yerleri bol manzaralı :)
bu arada hoşgeldin büşra tecrübelerine dayanarak bi kaç yer teklifi yaparmısın

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bu geziye şimdi sadece cruiser kullananlar mı katılabilecek? :p

karşınızda gzl yerler konusunda tecrübeli insan duruyor :p
şaka bir yana mütevazi olayım ve Cruiser kullanıcısı olarak bende elimi kaldırıyorum..

Büşra, suzikızı var sende de :) toplanıp bir yerde yemek yiyelim mangalla zaman kaybetmeyelim derim.

Bu geziye şimdi sadece cruiser kullananlar mı katılabilecek? :p

atlantic bu satırları yazarken parmakların klavyeye gitmemiştir, duyduklarının gerçek olduğunu söylememizi bekliyorsun...

Ne dersiniz arkadaşlar, atlantici aramıza alalım mı?

Bence alalım :rendeer:

mühim olan motorsiklet sever arkadaşlarla tanışıp hafta sonları gezileri yapmak diye biliyorum

hele şükür açılmış topik yaa.. bende geliyorum...........

eee bu buluşma ne zaman nerde olacak sabote etmek gibi olmasın ama gelecek arkadaşlarda tanıyorum :mrgreen: ? ??

fikir belirtin, herbirşeyi söyleyin sonra toparlar monteleriz:) kromların ışıltısı uzaydan bile görülecek! :mrgreen:

"cehennem melekleri" misiniz arkadaş o kadar kalabalık olcakmı yani :p

İstanbul dışı Mahmudiyede (Maşukiyeden birazda ilersi) olabilir mesela kiremitte Balık vs. Gecen sene 2 kawa gittik çok güzel bir gezi olmuştu...

İki kawa katılabiliriz...

Son düzenleme:
valla millet; içim gitti hani....

ama benim motor, 150cc scooter.... zaten konu başlığı belli ama:)

cruiser & scooter yapsanız hani:queen:

sadece bir fikir...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Büşra, suzikızı var sende de :) toplanıp bir yerde yemek yiyelim mangalla zaman kaybetmeyelim derim.

atlantic bu satırları yazarken parmakların klavyeye gitmemiştir, duyduklarının gerçek olduğunu söylememizi bekliyorsun...

Ne dersiniz arkadaşlar, atlantici aramıza alalım mı?

Bence alalım :rendeer:

Alın tabi beni de aranıza yaaa. :) Ben 1-2 ufak modifiyeyle nexusu cruisera çeviririm hem. :cherry:

Şaka bi yana Sapanca'ya gidelim derim ben. Şöyle uzun soluklu bir gezi olsun. Km yapalım biraz. :cat:

Alın tabi beni de aranıza yaaa. :) Ben 1-2 ufak modifiyeyle nexusu cruisera çeviririm hem. :cherry:

Şaka bi yana Sapanca'ya gidelim derim ben. Şöyle uzun soluklu bir gezi olsun. Km yapalım biraz. :cat:

anlaşıldı bizim gelmemiz yalan olacak :mrgreen: :mrgreen: yada arçı olucaz bu geziye :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar