[MT-İstanbul] Cruiser İstanbul Buluşması

bu geziye geliyormusunuz

• geliyorum

Oy: 11 47.8%
  • belki

Oy: 12 52.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
Büşra, suzikızı var sende de :) toplanıp bir yerde yemek yiyelim mangalla zaman kaybetmeyelim derim.

evet arkadaşlar mangal ziyafetini daha sonra yaparız bence önemli olan bu seferde tanışıp buluşmak iki teker kardeşliği yani:)

atlantic bu satırları yazarken parmakların klavyeye gitmemiştir, duyduklarının gerçek olduğunu söylememizi bekliyorsun...

Ne dersiniz arkadaşlar, atlantici aramıza alalım mı?

Bence alalım :rendeer:

alalım alalım herkez gelebilir :)
evet arkadaşlar mangal ziyafetini daha sonra yaparız bence önemli olan bu seferde tanışıp buluşmak iki teker kardeşliği yani:)

hele şükür açılmış topik yaa.. bende geliyorum...........

:cat:

valla millet; içim gitti hani....

ama benim motor, 150cc scooter.... zaten konu başlığı belli ama:)

cruiser & scooter yapsanız hani:queen:

sadece bir fikir...

abi farketmez scooter cruiser herkez gelebilir topic açıldı bu başlıkla artık :)

bu arada söyleyenler caymazsa henüz 20 kişideyiz arada bilgi vereyim diyorum :cherry:

başına bi liste eklese topici açan arkadaş bi de tarih felan yazılsa buluşma yeri konuşulur yani :wiinkk:

sanlı süper bir yere benziyor bu arada kalabalığı ağırlayabilirlermi balık kalmaz be abi :queen:

arkadaşlar ilk defa topic açtım biraz acemisiyim affedin artık bu seferlik?
anket açıldı arkadaşlar :)

Son düzenleme:
sanlı süper bir yere benziyor bu arada kalabalığı ağırlayabilirlermi balık kalmaz be abi :queen:

arkadaşlar ilk defa topic açtım biraz acemisiyim affedin artık bu seferlik?
anket açıldı arkadaşlar :)

Anket yerine katılıyorum, katılmıyorum seçeneği daha uygun lur bence, bakalım kimler kimler geliyor :)))

anket açmayın arkadaşlar katılım listesi açın kim gelicek kim gelmicek belli olsun...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
anlaşıldı bizim gelmemiz yalan olacak :mrgreen: :mrgreen: yada arçı olucaz bu geziye :wiinkk:

Niye yalan olsun yaa? Uçacak halimiz yok ya bizim de, geze geze giderükkk. :wiinkk:

ben böyle guruplaşmalara karşıyım kardeşim motorumuz ufak cc diye biyere gidemiyecekmiyiz şindi biz :bounce:

Gürkan abim, yanlış anladın galiba. Cc ayrımı yapılmıyor bence. :cat: Sen gel yeter ki.

anket açmayın arkadaşlar katılım listesi açın kim gelicek kim gelmicek belli olsun...

Bence de. :cat:

Niye yalan olsun yaa? Uçacak halimiz yok ya bizim de, geze geze giderükkk. :wiinkk:

Gürkan abim, yanlış anladın galiba. Cc ayrımı yapılmıyor bence. :cat: Sen gel yeter ki.

Bence de. :cat:

canım benim motor modeli yazarsa bu bence gurup olur benim gibi cc düşük olanlar içinde yanlış anlamalar olucaktır sanırım:rendeer::rendeer::rendeer:

ortada yanlış anlama yok benim düşüncem uzun mesafede havada iyi olursa 100-110 gitmek isticek millet yetişemem diye demiştim . .:wiinkk:

arkadaşlar bide paşabahçenin orda belediye sosyal tesislerinin yanında bi yer var tam mangal yapmalık bi yer karşıda oturupta bilmeyeniniz yoktur orayı hatta deli yürek dizisinde yusuf la nerminin buluşma yerleri bol manzaralı :)
bu arada hoşgeldin büşra tecrübelerine dayanarak bi kaç yer teklifi yaparmısın

değirmendere de yemek,rivada kahvaltı,paris de akşam kahvesi :D

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
canım benim motor modeli yazarsa bu bence gurup olur benim gibi cc düşük olanlar içinde yanlış anlamalar olucaktır sanırım:rendeer::rendeer::rendeer:

Haklısın canım abim. Bunu bu konuya ilk mesajımda ben de vurgulamaya çalıştım aslında ama öyle bir ayrım olduğunu düşünmüyorum. Sadece konu başlığı yanlış gibime geldi.

ortada yanlış anlama yok benim düşüncem uzun mesafede havada iyi olursa 100-110 gitmek isticek millet yetişemem diye demiştim . .:wiinkk:

Emrecim, iki grup halinde yapılır. Zaten çok kalabalık olursak tek grup gitmek tehlikeli olacaktır. Hallederiz boşver, sıkma sen canını. :wiinkk:

Eğer cruiser motorlarla sınırlı değilse ben de katılabilirim. Tabi buluşma günü uygun olursa :cat:

Konu coşmuş coşmasına da katılım anketinde sadece 5 oy var:silent:
Laf salatalığı yapmıyoruz di mi (ciddiye almayın) :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar