fotoğraflar ne zaman geliyooo?
felon bugun yapmaz fotoraf fialn adam yarın işe gidicek artıkın yarına kaldı zaten bu buluşma gelmiş geçmiş en büyük hyo buluşmasıydıcok güzeldi bence ama gunu cumartesimi yapsak bazılarımız cumartesi işe gidiyor ya ondan dedim
vala banada görkem cok hırçın gorunde allah korusun ama yaşlanamıycak bu hızlavalla cok fazla hyo vardı ama biz de aslan gibi durduk aralarında bence. bu cocuklar kumburgaza gazlamaya gittiler dimi. görkem fena kullanıyomus cok methettiler:d
aynen öleydi orhan cok mutlu oldun dimiAranızda tek apaçi vardı dimi :cherry:
hem yağ yakıyor hemde oho solemıyım saymakla bitmez :dAbi aslan gibi durduk ama cbf yağ yakıyo![]()
Ne güzel teksin işte daha ne istiyosun :queen:Aranızda tek apaçi vardı dimi :cherry:
Aranızda tek apaçi vardı dimi :cherry:
vala banada görkem cok hırçın gorunde allah korusun ama yaşlanamıycak bu hızla
---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:25 ----------
aynen öleydi orhan cok mutlu oldun dimi![]()
hem yağ yakıyor hemde oho solemıyım saymakla bitmez :d
Beyler evdeyiz sağ sağlim merak etmeyin..
Sonuç belli oldu 6. vitese taktığında ninja farkı açıyor yanından uzuyor....
ara hızlanmalarda çok bir fark yok ...4 ten 5 e çakıncaya kadarda hyo önde oda dişli vites orantısından dolayı önde kalıyor..sonrasında ninja geçiyor...
Denemeyi kumburgaza giderken ve dönerken otobanda yaptık... 2 ninjada 6. viteste hyoyu geçiyor...
avcılarda durduğumuzda aradaki farkları saydık... ve geçmesi normal kanaatine vardık..
Kilo farkı var hyo daha ağır...
Ninja su soğutmalı daha serin çalışıyor buda ona exstra beygir kazandırıyor...
6. vites ve dişlioranları farklı..
ninjanın tekerleri ince...
karşılaştırmamızı sağlayan arkadaşlara teşkkür ediyorum ninjalarınıda tebrik ediyorum güzel oldu gece gece güzel gaz açtıkk ah bide tank slappe lar olmasaydı
buluşmada çok güzel old katılan herkeze teşekkürler...
Eve yeni geldim. Yol üstü bi yerlere de uğradım... Ciddi anlamda 10 NumaraydıHaftaya hız kesmeden dewam umarım.. toplu sürüş kurallarına uysak dahada güzel olucaktı gibi ama olsun. Oda düzelir ileriki buluşmalarda. Gece süperdi. Herkese teşekkürler.