[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklediğimden güzeldi bu akşam bir kaç aksaklık yaşasakta ilerde rayına oturacağını düşünüyorum . Bu arada bi daha grubu ben cekmem abi ne zor işmiş ben takip edeyim bundan sonra :cherry: Fotoğraflarıda bekliyoruz bu arada :)

felon bugun yapmaz fotoraf fialn adam yarın işe gidicek artıkın yarına kaldı zaten bu buluşma gelmiş geçmiş en büyük hyo buluşmasıydı :D cok güzeldi bence ama gunu cumartesimi yapsak bazılarımız cumartesi işe gidiyor ya ondan dedim

felon bugun yapmaz fotoraf fialn adam yarın işe gidicek artıkın yarına kaldı zaten bu buluşma gelmiş geçmiş en büyük hyo buluşmasıydı :D cok güzeldi bence ama gunu cumartesimi yapsak bazılarımız cumartesi işe gidiyor ya ondan dedim

valla cok fazla hyo vardı ama biz de aslan gibi durduk aralarında bence. bu cocuklar kumburgaza gazlamaya gittiler dimi. görkem fena kullanıyomus cok methettiler:d

valla cok fazla hyo vardı ama biz de aslan gibi durduk aralarında bence. bu cocuklar kumburgaza gazlamaya gittiler dimi. görkem fena kullanıyomus cok methettiler:d
vala banada görkem cok hırçın gorunde allah korusun ama yaşlanamıycak bu hızla :D

---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:25 ----------

Aranızda tek apaçi vardı dimi :cherry:
aynen öleydi orhan cok mutlu oldun dimi :D
Abi aslan gibi durduk ama cbf yağ yakıyo :p
hem yağ yakıyor hemde oho solemıyım saymakla bitmez :d

vala banada görkem cok hırçın gorunde allah korusun ama yaşlanamıycak bu hızla :D

---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:25 ----------

aynen öleydi orhan cok mutlu oldun dimi :D

hem yağ yakıyor hemde oho solemıyım saymakla bitmez :d

siz önde olduğunuz için görmediniz..görkem çekmece sahilden yola çıktığımızda 1 kilometre kadar deponun üstüne oturup ayaklarını motorun kafa grenajından salarak gitti :) bir gün adamı izlemekten biyerlere giricem..

Aynen yaa tek olmak ayrıcalık :cherry:

Ben dedim bunlar bu gece rahat durmaz diye :cherry: Allah korusun bişey olmasında adamlara.. İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor valla.

3F0A78BB89E34380B54818B4D0AB1706.jpg

Son düzenleme:
Beyler evdeyiz sağ sağlim merak etmeyin.. ;)

Sonuç belli oldu 6. vitese taktığında ninja farkı açıyor yanından uzuyor....

ara hızlanmalarda çok bir fark yok ...4 ten 5 e çakıncaya kadarda hyo önde oda dişli vites orantısından dolayı önde kalıyor..sonrasında ninja geçiyor...

Denemeyi kumburgaza giderken ve dönerken otobanda yaptık... 2 ninjada 6. viteste hyoyu geçiyor...

avcılarda durduğumuzda aradaki farkları saydık... ve geçmesi normal kanaatine vardık..

Kilo farkı var hyo daha ağır...
Ninja su soğutmalı daha serin çalışıyor buda ona exstra beygir kazandırıyor...
6. vites ve dişlioranları farklı..
ninjanın tekerleri ince...

karşılaştırmamızı sağlayan arkadaşlara teşkkür ediyorum ninjalarınıda tebrik ediyorum güzel oldu gece gece güzel gaz açtıkk ah bide tank slappe lar olmasaydı :D

buluşmada çok güzel old katılan herkeze teşekkürler...

Beyler evdeyiz sağ sağlim merak etmeyin.. ;)

Sonuç belli oldu 6. vitese taktığında ninja farkı açıyor yanından uzuyor....

ara hızlanmalarda çok bir fark yok ...4 ten 5 e çakıncaya kadarda hyo önde oda dişli vites orantısından dolayı önde kalıyor..sonrasında ninja geçiyor...

Denemeyi kumburgaza giderken ve dönerken otobanda yaptık... 2 ninjada 6. viteste hyoyu geçiyor...

avcılarda durduğumuzda aradaki farkları saydık... ve geçmesi normal kanaatine vardık..

Kilo farkı var hyo daha ağır...
Ninja su soğutmalı daha serin çalışıyor buda ona exstra beygir kazandırıyor...
6. vites ve dişlioranları farklı..
ninjanın tekerleri ince...

karşılaştırmamızı sağlayan arkadaşlara teşkkür ediyorum ninjalarınıda tebrik ediyorum güzel oldu gece gece güzel gaz açtıkk ah bide tank slappe lar olmasaydı :D

buluşmada çok güzel old katılan herkeze teşekkürler...

beyler aklımız sizde kaldı ya. sağ salim dönmüşsünüz şükür. hyocular kızmasınlar kawa her segmentte kawa işte.

Eve yeni geldim. Yol üstü bi yerlere de uğradım... Ciddi anlamda 10 Numaraydı :) Haftaya hız kesmeden dewam umarım.. toplu sürüş kurallarına uysak dahada güzel olucaktı gibi ama olsun. Oda düzelir ileriki buluşmalarda. Gece süperdi. Herkese teşekkürler.

Eve yeni geldim. Yol üstü bi yerlere de uğradım... Ciddi anlamda 10 Numaraydı :) Haftaya hız kesmeden dewam umarım.. toplu sürüş kurallarına uysak dahada güzel olucaktı gibi ama olsun. Oda düzelir ileriki buluşmalarda. Gece süperdi. Herkese teşekkürler.

kimse kimsenin huyunu suyunu bilmiyordu. olur ilk zamanlar böyle şeyler. o değil de bi tane kara hayabusa görür gibi oldum ben. o ne ara dahil oldu acaba gruba

çok fena tank slapper yaşadım nerdeyse tank slapper highside a dönüyodu motor üstünden atıcak gibi oldu son anda topladı kendini.Tank slappingde bitmesini bekleyip bildiğin duaları okumaktan başka yapcak bişe yok tabi :)
Ninjalarıda tebrik ediyorum kamera aparatı yüzünden kapanamadım ama ninjanın 6.viteste uzadığıda bi gerçek
20 motor 21kişi ile büyükçekmecede olay olduk
festival cafede 19 motorduk gürpınara doğru giderken 1tane hayabusada bize katılınca 20 kişi olduk :) buluşma resim ve videolarını anca yarın yükleyebilirim katılan herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar