evet dogru söylüyorsun thewall peki oraya nasıl gelebilirim mesela kadiköyden çok uzun sürüyor mu yol otobüs varmı cvpların için şimdiden tşk ederim 
chopper_melegi:)' Alıntı:ashes tşk ederim gelmeyi çok istiyorum gelmeye çalışacağım topla tüfekle değilde otobüsle gelirim![]()
ALBATROS-FB' Alıntı:Erhan ne yapıyosun kardeşim, oldu olacak arayada reklam al bari, abi millet sabırsız sende yavaş yavaş acıklıyosun planları,tv programları gibi vallah millet başına üşüşürse mod larda kutaramaz seni![]()
CİHAN' Alıntı:yav benim motor küçük ama 151 rs abicim sizin yanınızda küçücük kalırım (ya ezilirsem) ya bide kaçta buluşucaz orda leventte..
CİHAN' Alıntı:yav benim motor küçük ama 151 rs abicim sizin yanınızda küçücük kalırım (ya ezilirsem) ya bide kaçta buluşucaz orda leventte..
GÖKSEL...' Alıntı:eyvallah ne diyelim
ömerli yazıyodu polonezköy olmuş
benimmi başıma sıcak geçti acaba:silent:
neyse olsunda polonezköy bizim köy farketmez![]()
aydinolmez' Alıntı:ArkadaŞlar Tam Olarak Nereye GİdİleceĞİnİ Ben Anlamadim Ama Topluma Uyarim Benİde Dahİl Edebİlİrsİnİz
destinyofrock' Alıntı:Erhan DeNİZ varmı suya girilcekmi ya benim bacak anca ileşti bilmemki ya rivada güzel yer ama napcak ya off gelsemmi
GÖKSEL...' Alıntı:ahanda riva olmuş
pazara kadar gene degişirmi gidilicek yer![]()
abi ben gidilecek yerin isminden kıllandım yaaa:queen: :queen:ALBATROS-FB' Alıntı:Erhan ne yapıyosun kardeşim, oldu olacak arayada reklam al bari, abi millet sabırsız sende yavaş yavaş acıklıyosun planları,tv programları gibi vallah millet başına üşüşürse mod larda kutaramaz seni![]()