[MT - İstanbul] BÜYÜK MT Gezisi / Riva öğümce Köyü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet dogru söylüyorsun thewall peki oraya nasıl gelebilirim mesela kadiköyden çok uzun sürüyor mu yol otobüs varmı cvpların için şimdiden tşk ederim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şehirdışında olacagim için katılamıyorum.hepinize iyi elenceler diliyorum.bolbol foto çekilin..

chopper_melegi:)' Alıntı:
ashes tşk ederim gelmeyi çok istiyorum gelmeye çalışacağım topla tüfekle değilde otobüsle gelirim :)

buluşma noktasına kadar gel tabi, biri elbet artçısı olarak alacaktır :wiinkk:

Abiler yukarda verdiğim adrese girin İNSANLIK VAHŞETİ görün özür dilerim konuyu böldüm ama cok önemli

:cyclopsan Ya kaybolmıyalım kadir abi ben bi kere gittim ama kafam iyidi en iyisi tolu gidelim**<<<*977%+33^''!é/*>59**

Yukardakİ Adresİ Okuduysaniz Dostlara GÖnderİn, Polonezde B UluŞmak Üzere, Adrestekİ İsraİl VahŞetİ, Tekrar ÖzÜr Dİlİyorum YaŞasin Polonez

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gezi detaylarını ilk baslığa ekliyorum.
birincisi polonezkoye gitmiyoruz :)
Gidecegimiz yer riva yolu uzerinde. Tem kavacık kavsagindan sadece 25km sonra istanbul için sayılabilinir. Detaylar belli oldukca buraya yazmaya devam edicem

yav benim motor küçük ama 151 rs abicim sizin yanınızda küçücük kalırım (ya ezilirsem) ya bide kaçta buluşucaz orda leventte..

Erhan ne yapıyosun kardeşim, oldu olacak arayada reklam al bari, abi millet sabırsız sende yavaş yavaş acıklıyosun planları,tv programları gibi vallah millet başına üşüşürse mod larda kutaramaz seni:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ALBATROS-FB' Alıntı:
Erhan ne yapıyosun kardeşim, oldu olacak arayada reklam al bari, abi millet sabırsız sende yavaş yavaş acıklıyosun planları,tv programları gibi vallah millet başına üşüşürse mod larda kutaramaz seni:p

abi bilgiler elime gectikce acıklıyorum işte :) :queen:

CİHAN' Alıntı:
yav benim motor küçük ama 151 rs abicim sizin yanınızda küçücük kalırım (ya ezilirsem) ya bide kaçta buluşucaz orda leventte..

bu gezimizde mesafa kısa oldugu icin motosikletleri gruplara ayırmayacagiz gidis mesafesi toplamda 30-40 kadar. Grup sürüşünde herkese uygun yavas bir süratte gidilecektir merak etmene gerek yok :bounce:

Son düzenleme:
CİHAN' Alıntı:

bende levent teyim zincirlikuyu BP de buluşuruz bir kaç kişi de olur aramızda gidersin mesafe yakın merak etme yanız bırakmayız..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
GÖKSEL...' Alıntı:
eyvallah ne diyelim
ömerli yazıyodu polonezköy olmuş
benimmi başıma sıcak geçti acaba:silent:
neyse olsunda polonezköy bizim köy farketmez:)

ahanda riva olmuş
pazara kadar gene degişirmi gidilicek yer:)

ArkadaŞlar Tam Olarak Nereye GİdİleceĞİnİ Ben Anlamadim Ama Topluma Uyarim Benİde Dahİl Edebİlİrsİnİz

aydinolmez' Alıntı:
ArkadaŞlar Tam Olarak Nereye GİdİleceĞİnİ Ben Anlamadim Ama Topluma Uyarim Benİde Dahİl Edebİlİrsİnİz

buluşma noktaları değişmez nasılsa..
sana yakın olan bi buluşma noktasına gel ..
maksat muhebbet dostluk arkadaşlık..
motorla biraz yol yapmak neresi olsa gideriz diye düşünüyorum..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ERHAN yaz yaz benide yaz geliyom kaçarınız varmı benden :queen: kovasnız gene oradayım :queen: Beni kim artcı alıcak ??? :silent:

Erhan DeNİZ varmı suya girilcekmi ya benim bacak anca ileşti bilmemki ya rivada güzel yer ama napcak ya off gelsemmi

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
destinyofrock' Alıntı:
Erhan DeNİZ varmı suya girilcekmi ya benim bacak anca ileşti bilmemki ya rivada güzel yer ama napcak ya off gelsemmi

Atv Safariye katılanlar orman uzerinden 40 dk safari sonrası
sadece atv ile gidilebilen plaja ulaşacaklar burada isteyenler denize girebilir.
Piknik alanı dere kenarında dereye giren olurmu acaba :queen:

GÖKSEL...' Alıntı:
ahanda riva olmuş
pazara kadar gene degişirmi gidilicek yer:)

Değişmeyecek merak etme :wiinkk:

Son düzenleme:
ALBATROS-FB' Alıntı:
abi ben gidilecek yerin isminden kıllandım yaaa:queen: :queen:

Arkadaşlar şimdi aldığım haberi veriyorum....ÖNEMLİ...Polanezköy değil gidilecek yer..Riva yolu üzerindee.ALOWWWW Riva ...Rivaaaa yoluuu üzeri sağdan üçüncü meşeyi geç ikinci dereyi atla işte orda..Görün zaten ...Polenez değil RİVA.RİVA....Artık Riva nere diyen olursa bırakın ben anlatayım tamam mı ? :pr:

Yafu ilk sayfaya yazılmış Babanın yerine gidiyoruz diye:silent:
Ozaman bizim bakkala mı geleceksiniz :silent:
tamam oluur bahçede bira içeriz:cat:
Fiyatları yazıyorum
Bira: 1.85 ytl
Tuzlu fıstık:50 kuruş
Ekmek :25 kuruş
vay de en ucuz gezi olacak
babamada söyleyeyim 5 kamyon bira sipariş versin:queen: :queen:

birde televizyon indiririz bahçeye açarız ATV yi olay biter :mrgreen: ATV de bedava süper bir organizasyon oldu beyaaa:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar