[MT Istanbul] - 3. Geleneksel Haftasonu Bogaz Bulusmasi. (Cumartesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel buluşmaydı .. resimler eklenince daha net ortaya çıkar .. gelen katılan dostlara teşekürler .

patron d.günün kurlu olsun .. ufak bi pasta ama anlamlı ( nedemekse :p ) oldu . :mrgreen: daha büyügünü dügüne ayarlıoruz şimdi .. içinden ben çıkıcam .. bıçak vururken dikkat :cherry:

sevgili alper seni uzun zamndır begeniyorum .. acaba tanışmak ve kaynaşmak amacı ile . sadece sen ve ben olarak bi topic açabilirmiyim .. yer olarak camlıca diye düşündüm . yada bogazda bi balık yeriz sonraasıı .. hele bi buluşalım da bakarız ((((((((:)

seviyorum sizi arkadaşlar .

GKN

güzel buluşmaydı .. resimler eklenince daha net ortaya çıkar .. gelen katılan dostlara teşekürler .

patron d.günün kurlu olsun .. ufak bi pasta ama anlamlı ( nedemekse :p ) oldu . :mrgreen: daha büyügünü dügüne ayarlıoruz şimdi .. içinden ben çıkıcam .. bıçak vururken dikkat :cherry:

sevgili alper seni uzun zamndır begeniyorum .. acaba tanışmak ve kaynaşmak amacı ile . sadece sen ve ben olarak bi topic açabilirmiyim .. yer olarak camlıca diye düşündüm . yada bogazda bi balık yeriz sonraasıı .. hele bi buluşalım da bakarız ((((((((:)

seviyorum sizi arkadaşlar .

kanlıcaua gidin, yoğurt yemeye denenmiş onanmıştır taradımdan emıınn ile beraber:cherry: ek balata misali:queen:

güzel buluşmaydı, mekan iiydi, rant kavgalarına inat toplandık cümbür cemaat gittik:cat:
erhanın pastasına küçük diyenin küçük dilini keserim, o saatte bulabildiğimiz en büyük boy 3 pasta abi:cherry:
yeni katılan arkadaşlar a da tekradan kocaman bi hoşgeldin:rendeer:

Güzel bi buluşma oldu plansızca aniden uğrayalım dedik doğum günün kutlu olsun tekrar fazercan :D Katılan herkeze teşekkürler bu arada mekan çok güzeldi.

Len olum jesse benim pozlarıda yabana atma sakın anladın sen onu :p:p:p:p

Resimleri bekliyoruzzzzz

GKN

Güzel bi buluşma oldu plansızca aniden uğrayalım dedik doğum günün kutlu olsun tekrar fazercan :D Katılan herkeze teşekkürler bu arada mekan çok güzeldi.

Len olum jesse benim pozlarıda yabana atma sakın anladın sen onu :p:p:p:p

Resimleri bekliyoruzzzzz

çıkarken gördüm seni ama çözemedim kim olduğunu, ya ben çok yaşlandım yada sen ondan heralde:p two brothers lar sakız oldu ağzımıza:mrgreen:

jes merti al vat, a ayın ..ü içim oyum merte :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Valla pasta süprizini beklemiyordum, kocaman 3 tane pasta geldi. Gözün doysun jesse :p. Tekrar teşekkürler arkadaşlar fotolar geliyor.
Tüm fotolar yoruma açıktır :wiinkk:

Valla pasta süprizini beklemiyordum, kocaman 3 tane pasta geldi. Gözün doysun jesse :p. Tekrar teşekkürler arkadaşlar fotolar geliyor.
Tüm fotolar yoruma açıktır :wiinkk:

bikez daha iyiki dogunnn :)

güzel bir buluşmaydı resiimler akşama umarım :) buluşmanın son zamanlarında bide akrep maceramız oldu azkalsın bi akrebe kurban gidiyodum :salut: ne göz varmış be aparat sende :) şimdi ben sana hayatımımı borçluyum :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Skullhunter nice senelere bi daha ki buluşmada görüşmek üzere.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
süper fotolar düşmeye başalamış,,,,alper hadiyaaa netembelsin be vallaha fotoların çoğu sende

kanlıcaua gidin, yoğurt yemeye denenmiş onanmıştır taradımdan emıınn ile beraber:cherry: ek balata misali:queen:

güzel buluşmaydı, mekan iiydi, rant kavgalarına inat toplandık cümbür cemaat gittik:cat:
erhanın pastasına küçük diyenin küçük dilini keserim, o saatte bulabildiğimiz en büyük boy 3 pasta abi:cherry:
yeni katılan arkadaşlar a da tekradan kocaman bi hoşgeldin:rendeer:

ben niye hatırlamıyorum? yoğurttan evvel gazoz mu içtik ? :p

Geçerken uğradık..
çok az kaldık üzgünüm..
Erhan ın doğumgünü olması ve eski dostları görmek güzeldi..
Tekrar görüşmek üzere...:)

Arkadaşlar ben ilk defa katıldım ama gerçekten umduğumdan daha iyiydi. Bir kere hepiniz gerçekten samimi insanlarsınız. İnşallah eşimle birlikte her iki hafta da bir geleceğiz bir aksilik olmazsa. Şu motoruda bir alsam hayırlısıyla. Bu arada Kemal: Dediğin olay aklıma yattı. Büyük ihtimalle bende bu ay sonunda bir sl 150 alıcam. Yoksa dayanamayacağım artık. Üstelik sayenizde eşimde artık motosiklete çok daha sıcak bakıyor. Tabi bunda bayan arkadaşında(ismini hatırlayamadığım için özür...) büyük payı oldu. Herkese tekrar teşekkürler. Haftaya yalova da görüşmek üzere. Sazımla gelicem inşallah. Kemal sende gitarı getirirsen çok iyi olur. Sayagılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben ilk defa katıldım ama gerçekten umduğumdan daha iyiydi. Bir kere hepiniz gerçekten samimi insanlarsınız. İnşallah eşimle birlikte her iki hafta da bir geleceğiz bir aksilik olmazsa. Şu motoruda bir alsam hayırlısıyla. Bu arada Kemal: Dediğin olay aklıma yattı. Büyük ihtimalle bende bu ay sonunda bir sl 150 alıcam. Yoksa dayanamayacağım artık. Üstelik sayenizde eşimde artık motosiklete çok daha sıcak bakıyor. Tabi bunda bayan arkadaşında(ismini hatırlayamadığım için özür...) büyük payı oldu. Herkese tekrar teşekkürler. Haftaya yalova da görüşmek üzere. Sazımla gelicem inşallah. Kemal sende gitarı getirirsen çok iyi olur. Sayagılar

merhaba onur abi bende sizi tanıdıgım için çok mutluyum sana şimdi güzel bi sl bakmak lazım kız gibi az kullanılmıs :cat:detayları yalovada bol bol konusuruz gorusmek dileğiyle.

bikez daha iyiki dogunnn :)

güzel bir buluşmaydı resiimler akşama umarım :) buluşmanın son zamanlarında bide akrep maceramız oldu azkalsın bi akrebe kurban gidiyodum :salut: ne göz varmış be aparat sende :) şimdi ben sana hayatımımı borçluyum :cherry:

ewettt hayatını borçlusun gerisini bilmem artık:queen::queen::queen:

arkadaşlar çok keyifli bir akşamdı herkeze teşekkürler:cat:

Son düzenleme:
Resum üsteruk :mrgreen:

Hasan abı hıc gmaile gırmezmısın :p Hotmailden gmaile gırılırmı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar