MT İSTANBUL / 29.10.2011 Cumartesi Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

tamam bokunu çıkarmayım olay tamamen konunun hit olması yukarda kalması vs adınadır...tepkiden korktu geri adım attı demeyin amanın...yalandan bi polenmik bi volim yapayım dedim...bazen rolüne insan kendini kaptırıyor...:queen: Tünal abide hakkaten dalacaktı valla hemen coşkuya kapılıyor...:p

benim işlerim olmasa gelirdim...ama işlerim var ve akşamına nöbette olmam lazım...hepinizi çok seviyorum...

Alperin kurbanı oldum...:pyaktın beni Alper tim ateşlere attın...:pmod yapacam seni didi ve iğfal etti...:p

bu korteje katılmayan bizden değildir...asla olmamıştır...

Sevgili Mete;ben de yazdıklarına inanamamıştım,inan nutkum tutuldu,yorum bile yapamadım.
Eğer yarınki korteje katılamazsam çok üzüleceğim.

Yarın Allah dan mani çıkmazsa Anlımızın Yüz Akıyla Çıkacaz inşallah İstanbul Bizi İzleyecek ...

işte bir 29 ekim'den alıntı sizlere :)
ne kadar kalabalık olunduğunun bir kanıtıdır bu foto...
en ön saflarda bendeniz :)
yeşil montum ile :)

Uploaded with ImageShack.us

Listeye adımı yazmamıştım; Sabah istanbul dışına çıkmam gerektiği için katılamıycam.

Cumhuriyet Çocuğu olarak orada sizlerle beraber olmak isterdim.

Şehitlikte Dua etmek, bi şehit yakınının elini öpmek, acısını paylaşmak, gözyaşlarına ortak olmak isterdim,

Allah a Emanet Olun, Yolunuz Açık Olsun,

Kazasız belasız sorunsuz bir Organizasyon olmasını temenni ederim ki zaten öyle olmakta.

Hepinize canı gönülden sonsuz teşekkürler.

Saygılarımla

Son düzenleme:
mrhb..listede bende varım mete hanın yazdıklarını okuyunca böyle bir etkinlige ilk defa katıldıgım için korktum açıkçası mete han öle bi yaazdıkı yok ambulans yok bilmem ne dedim ben katilmi olacam ambulans benim yüzümden geçemesse:))neyseki şakaymış içim rahatladı..asıl sölemek istedigim yarın gelmeyi çok istiyorum ama benim ehliyet yok sınava girdim ama daha almadım..bu bir sorun olurmu.?ben yineden gelecem

hadi hayırlısı bakalım öğlen Anadolu tayfası Salı pazarı buluşuruz artık kısmetse.
vay Metehan yine çizik atılmış geçmiş olsun :) üzüldüm desem.

mrhb..listede bende varım mete hanın yazdıklarını okuyunca böyle bir etkinlige ilk defa katıldıgım için korktum açıkçası mete han öle bi yaazdıkı yok ambulans yok bilmem ne dedim ben katilmi olacam ambulans benim yüzümden geçemesse:))neyseki şakaymış içim rahatladı..asıl sölemek istedigim yarın gelmeyi çok istiyorum ama benim ehliyet yok sınava girdim ama daha almadım..bu bir sorun olurmu.?ben yineden gelecem

illaki sorun olabilir :( olası bir ters durumda sıkıntı yaratacağı kesin kardeşim şayet artcısı olabileceğin bir arkadaşın var ise bu seferlik artçı gel derim paşam ...

ARKADAŞLAR... KORTEJ SÜRÜŞÜNDE KASKI OLAMAYAN ARTCISI DAHİL ... GRUP SÜRÜŞÜNE RİAYET ETMEYEN... KENDİSİNİ VE DİĞER SÜRÜCÜLERİ RİSKE ATACAK ŞEKİLDE MOTOSİKLET SÜREN

KİŞİLER KESİNLİKLE KORTEJDEN ÇIKARTILACAKTIR ...

Evet şurda toplanmaya ne kaldı millet yarın uykusuz gelmeyin hadi uyuyun :cherry::cat: Görüşmek üzere 34 BY 4347 (Tvs Apache) Orhan

artçısı olabilecegim kimse yok malesef..ama ben ortamı görmek istiyorum yinede gelecem..eger sorun olursa okadar motorsikletli içinden bana yardım edecek ehliyetli biri olur sanırım.

artçısı olabilecegim kimse yok malesef..ama ben ortamı görmek istiyorum yinede gelecem..eger sorun olursa okadar motorsikletli içinden bana yardım edecek ehliyetli biri olur sanırım.

Ümit kardeşim, içindeki coşkuyu inan çok iyi anlıyorum, ama allah korusun bir kaza durumunda hesabını veremeyeceğimiz üzücü durumlarla karşı karşıya kalırız ki buda hiç iç açıcı bir durum olmaz...
semt neresi bilmiyorum ama istersen sana en yakın buluşma noktasına kaskınıda alıp gel seni artcı olarak alcak bir arkadaşımız illaki olacaktır.bu seneyi böyle geçirmiş ol önümüzdeki senede göğsünü gere gere motorunla katılırsın
( bak biz kaskı olmayanı bile sürüşe almıyoruz heleki bu ehliyet oluca dahada ciddi bir durum )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar