Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü
arkadaşlar resimleri oğlum ve ben nickli gürkan abimizin artçısı çekmiştir sorumluluk kabul etmem:mrgreen::mrgreen:
ben yükler geçerim polemiğe girmem:queen:
Ne yani sen simdi hic resim cekmediginimi soyluyorsun :b hem soyluyorsun hemde inanmamizi istiyorsun , bence hemen yukle resimleri yoksa kullanicilar sana yuklenicek kehkeh
Kimin kim olduğunu bilmemekte kötü.,Açıkçası iki organizasyona katıldım ama zannediyorum kalabalık bir aile olduğumuzdan sadece sima olarak tanıyorum bazılarını...Birdahaki sefere boyuna asılan kartlardan mı yapsak ne dersiniz?
Tirt yani Yahu hemen hemen her surucu'de makina vardi sanirim Bjk'da cokca poz cekildi diye animsiyorum ben neden paylasilmiyor ki allah allah cimri suruculer sizi
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende kendimi gördüm aramızda fotorafla uğraşan arkadaşlar var aslında
böyle organizasyonlarda onlardan fotolar isteriz çok güzel fotoğraf makinaları
gördüm orda ama neyse herkese tekrar teşekkürler.
arkadaşlar resimleri oğlum ve ben nickli gürkan abimizin artçısı çekmiştir sorumluluk kabul etmem:mrgreen::mrgreen:
ben yükler geçerim polemiğe girmem:queen:
Mersin grubu kortejinde 5 motorlu tarafından 300 fotoğraf çekildi.Bunların % 98'i net durumdaydı.Bence bir sonraki gezi de sırf bu iş için birkaç arkadaşı görevlendirmeniz gerekecek...
Yahu önceden birileri motoru sağa çekmiş korteji pat pat çekiolardı kaç kere poz verdim lütfen yani o pozlarım boşa gitmesin, köprü üstünde bile çekildik