MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
Tesekkurler alper , yahu video cekilmis olmasi gerektigini dusunuyorum , eger dusuncelerimde hakli isem nerede o Video ?

Hepinizin Gönlüne, Yüreğine , Emeğine sağlık çok güzel. ::thanks:::thanks:::thanks:::thanks:.....
Sadece biraz daha resim olsada doya doya baksak

Bence Alper Upload ile ugrasiyor kendisinde bu kadar az kare olduguna inanmak istemiyorum. :cherry:

Alper_TIM hep arkadan çekmişsin pek fotojenik çıkmamışım...:) M.Net üyeleri sadece ensemi tanıyacak:))
34TK4357 Kırmızı tırtıl:))))

Super Moderator
arkadaşlar resimleri oğlum ve ben nickli gürkan abimizin artçısı çekmiştir sorumluluk kabul etmem:p:mrgreen::mrgreen:
ben yükler geçerim polemiğe girmem:queen:

Ne yani sen simdi hic resim cekmediginimi soyluyorsun :b hem soyluyorsun hemde inanmamizi istiyorsun , bence hemen yukle resimleri yoksa kullanicilar sana yuklenicek kehkeh :)

Kimin kim olduğunu bilmemekte kötü.,Açıkçası iki organizasyona katıldım ama zannediyorum kalabalık bir aile olduğumuzdan sadece sima olarak tanıyorum bazılarını...Birdahaki sefere boyuna asılan kartlardan mı yapsak ne dersiniz?

Makinalari evde unuttular sanirim , hakkaten Anadolu yakasinda cekilmis cok fazla kare yok , paylasin arkadaslar resim paylastikca guzeldir :b

Super Moderator
walla arkadaşlar o yoğunlukta resim çekmek aklıma bile gelmedi açıkcası ee artçımda yoktu çekemedik bişi

bundan sonra her bulusmada yoklama alın ve tek vesikalık resim cekın hahahahahah

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok şükür bir karede kendimi görebildim, o da enseden. :mrgreen: Eline sağlık Alper, çekenin de eline sağlık tabi. Devamını bekliyoruzzzzzz.

Tirt yani :) Yahu hemen hemen her surucu'de makina vardi sanirim Bjk'da cokca poz cekildi diye animsiyorum ben neden paylasilmiyor ki allah allah cimri suruculer sizi :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende kendimi gördüm aramızda fotorafla uğraşan arkadaşlar var aslında
böyle organizasyonlarda onlardan fotolar isteriz çok güzel fotoğraf makinaları
gördüm orda ama neyse herkese tekrar teşekkürler.

arkadaşlar resimleri oğlum ve ben nickli gürkan abimizin artçısı çekmiştir sorumluluk kabul etmem:p:mrgreen::mrgreen:
ben yükler geçerim polemiğe girmem:queen:

cok resim varda en belirgin olanları seçtik arkadaşlar giderken yolda bu kadar oluyor :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Mersin grubu kortejinde 5 motorlu tarafından 300 fotoğraf çekildi.Bunların % 98'i net durumdaydı.Bence bir sonraki gezi de sırf bu iş için birkaç arkadaşı görevlendirmeniz gerekecek...

Yahu önceden birileri motoru sağa çekmiş korteji pat pat çekiolardı kaç kere poz verdim lütfen yani o pozlarım boşa gitmesin, köprü üstünde bile çekildik :D

evet ya turuncu yelekli arkasında "press" yazan abimiz çekiyordu, sanırım gri x9 kullanıyordu çamlıca virajında, köprü çıkışında foto veya video çekiyordu, yoksa harbi press'miydi:sunny:, niye basında çıkmadı:silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar