evet süpürgem bozuldu![]()
hiç çaliştigini gören yok ama
hiç çaliştigini gören yok ama:queen:
sedatcım sen yarın geliyosun dimi :bounce:
Anadolu yakası olarak Dolmabahçeye Avrupa yakası buluşma noktasına gidelim diyorum
zaten Dolmabahçeden sonra ışıklar ve trafik yüzünden bölüneceğiz anadolu yakası
ayrı avrupa yakası ayrı bence mantıklı değil siz ne dersiniz arkadaşlar.
bizcede mantıklı değil...ama emir büyük yerden...öyle isteniyor.
uymak yada uymamak bizlerin elinde....son gün limon sıktılar işin içine...
Erhanla bu konuyu konuşalım yarın E5 den Edirne kapıya kadar yol gitmek sadece
trafikteki araçlar bizi görecek oysa Dolmabahçe buluşma noktası ile olan güzergah
hem bizi insanlarımız ile iç içe olacak şekilde ilgi uyandırıp etkinliğimizinde gerekli
ilginin görmesini sağlar geçen seneki gibi umarım bu şekilde uygularız.
uygulayacaklarını hiç sanmıyorum...baksanıza herkes sır küpü mübarek....çıkıp arkadaşlar olay budur diyen yok....
her kes nerde?
uygulayacaklarını hiç sanmıyorum...baksanıza herkes sır küpü mübarek....çıkıp arkadaşlar olay budur diyen yok....
her kes nerde?
okudum okudum anlayamadım :silent:
şimdi yarın kadıkoy salı pazarının orada kaçta olunuyo? iptal edilen bişilermi var? ve beni biri alacak dimi? salıpazarı fb stadının oradaki yer degil mi? (yasındı ya salı pazarı ondan soruyorum) çok soru sordum evet amacevap verenlere teşekkür şimdiden
okudum okudum anlayamadım :silent:
şimdi yarın kadıkoy salı pazarının orada kaçta olunuyo? iptal edilen bişilermi var? ve beni biri alacak dimi? salıpazarı fb stadının oradaki yer degil mi? (yasındı ya salı pazarı ondan soruyorum) çok soru sordum evet amacevap verenlere teşekkür şimdiden
Tüm formu okudum ŞEHİTLİK KONVOYU YAPILIYOR akşamki fener alayı iptal onuda salı pazarında buluşunca dahada etraflı konuşuruz. Ben allah kısmet ederse 12:00 da oradayım.
Merhabalar;
Arkadaşlar köprüden geçişimiz nasıl olucak malum nakit ödeme yok ne yapmamız lazım bu durumda....