MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün Patronumla Keskin Tartışmalar Sonucu İzin Alamadım Arkadaşlar Ama Gönlüm SizlerLe... Hayırlı günler Dilerim Hepinize

Ve Ve Sonuç :) İşi Değiştirme Kararı aLdım :))) hady HayırLısı :) Yanibir iş Yeni bir Motor Lazım :DD

keşke sabahtan akşama kadar 150-160 motor kortej yapsak.. Ama emniyet izin vermiyormuş bişiy diyemeyiz.. Skullhunter abimiz olayı ayarlar kopmaları en aza indirir toplu sürüşü gerçekleştirir düşüncesindeyiz..:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Skullhunter teq başına toplicak :) herKezi :)) yau Kesici ler die anlatioruz ya :) o Görevli Arkadaşlar Hallederler Olayı Siz Merak Etmeyin... Bi Bakmışsınız Kavşağı kontrol altında tutup Sizin Geçmenizi Sağlayan Bi Arkadaş Var iş Te onlar Kesicilikle GörevLi KonVoyun SağLığını Ve Diğer Araçların Haklarını dengeli Şekilde Gözeterek Konvoyu TopLu halde Tutmaya Çalışırlar Şüpheniz oLmasın...

Hayırdır AYBERK ?_

Son düzenleme:
bari anadolyu yakasına geçerken 2 grup olalım bölünmeyelim hep beraber gezelim 2-3 saat boşlukta napıcaz beraber olalım arkadaşlar...:salut:

Skullhunter teq başına toplicak :) herKezi :)) yau Kesici ler die anlatioruz ya :) o Görevli Arkadaşlar Hallederler Olayı Siz Merak Etmeyin... Bi Bakmışsınız Kavşağı kontrol altında tutup Sizin Geçmenizi Sağlayan Bi Arkadaş Var iş Te onlar Kesicilikle GörevLi KonVoyun SağLığını Ve Diğer Araçların Haklarını dengeli Şekilde Gözeterek Konvoyu TopLu halde Tutmaya Çalışırlar Şüpheniz oLmasın...

Hayırdır AYBERK ?_

valla hayır mayır bitti arkadaşım....
ne bu böyle....
1,5 günlük mesajlar yok!!! neden? e hadi yanlış yazdılar,hata yaptılar...onları silin! neden hepsi??????
herkes o sayfalara emek verdi,duygularını paylaştı ve daha bir çoğu......
yarın grup sürüşüde olmayacak...şehitlikten sonra herkes FREE!!!

29 Ekim günü trafiğin yoğun olduğunu göz önünde bulundurursak şehitlik çıkışında aşağıda belirteceğim noktalara gidişleri herkes bireysel olarak gerçekleştirecek.[/COLOR]

neden bu şekilde değiştirildi...cevap olarak emniyetten gelen yazı denilecek...
yada başka biyerden....
valla ister forumdan uzaklaştırın,isterseniz yazımı silin...

ben özgür bir ülkede yaşıyorum,bu dünya'ya özgür geldim......yazılarım kısıtlanıyorsa,yolculuğum kısıtlanıyorsa,bişekilde kısıtlanıyorsam....

........................................................................................................
VURUN BENİ DAĞLARA.....

sahsen kim nederse desin ben hala orda bi şekilde toplu surus olcagına inanıyorum kimse yapmazsa ben isteyenlerle birleşir öle giderim karısırsa polıs bize karısır bukadar duygulu yuregi bi yazı bastıramaz

arkadaşlar son aldığım bir bilgiyi paylaşmak istedim
Bağdat Caddesinde yapacağımız Fener Alayı Korteji İPTAL olmuştur

[image=29ekimkt9.jpg]
29ekimkt9.jpg

sahsen kim nederse desin ben hala orda bi şekilde toplu surus olcagına inanıyorum kimse yapmazsa ben isteyenlerle birleşir öle giderim karısırsa polıs bize karısır bukadar duygulu yuregi bi yazı bastıramaz

Dağınıklık olunca hayal ettiğimiz ihtişam olmayabilir ve üzülebiliriz. Toplu sürüşten ayrılmak istmeyenler sanırım bir yere kadar birlikte sürüş yapabilirler onu tecrübeliler daha iyi bilir tabi... Biz yarın yine buluştuğumuz yerde konuşuruz :cat:

cadde korteji iptal ona tamam ama sehitlikdemi iptal olurmu yaa bukadar ınsan nese yarın ola hayır ola bi bulusalımda

bu nedenle salı pazarında toplanmamızda bir sorun olurmu acaba

zannetmiyorum hersene orda toplananlar oluyor 3 kere katıldım polis geldi baktı gitti ama genede bence hersey yarın cozulcek

Son düzenleme:
arkadaşlar mesajların niye silindigini alper anlatır size
benim söylemek istediğim yarın için evet beklenmeyen bi gelişme oldu bu kortejin iptali ama ne olursa olsun biz birlikteyiz hee ne olur hızlı makineler belki önden basar gider buluşma noktalarına ama çok fazla bölünme olmaz en azından biz birbirimizi bırakmayız merak etmeyin....... ayrıca biri 10 dk önce gitmiş biri 10 dk sonra gelmiş çokda takılmayın sonuçta gidilecek yerler belli buluşma saatleri belli yine hep birlikte olucaz :wiinkk:

ben yarın gelicem ama herzamanki özel soruyu sormadan olmaz beni kim alıyo :p

şehitlik iptal değil

benim söylemek istediğim yarın için evet beklenmeyen bi gelişme oldu bu kortejin iptali ama ne olursa olsun biz birlikteyiz hee ne olur hızlı makineler belki önden basar gider buluşma noktalarına ama çok fazla bölünme olmaz en azından biz birbirimizi bırakmayız merak etmeyin....... ayrıca biri 10 dk önce gitmiş biri 10 dk sonra gelmiş çokda takılmayın sonuçta gidilecek yerler belli buluşma saatleri belli yine hep birlikte olucaz :wiinkk:

şehitlik iptal değil

Süpürgene ne oldu cadı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tüm formu okudum ŞEHİTLİK KONVOYU YAPILIYOR akşamki fener alayı iptal onuda salı pazarında buluşunca dahada etraflı konuşuruz. Ben allah kısmet ederse 12:00 da oradayım.

şehitlik iptal değil

süpürgen bozuldu sanırım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar