evet salı pazarındaki toplanmada bende dahil coğu motorcular tek gelicek ve seni artcı olarak da alabilirler kaskın yanında olursa tabii.![]()
çok teşekkürler sevinmeye başlayayım yavas yavas
kaskım yanımda olur tabiki
evet salı pazarındaki toplanmada bende dahil coğu motorcular tek gelicek ve seni artcı olarak da alabilirler kaskın yanında olursa tabii.![]()
bu arada benim riderıma süprizim var kızıltoprakra harley davidson ve ducati servisinde çalışıyom haftanın 3 günü gelir dükkana çayımı içeraksesuar alacaksa da yardımcı olurum
[/QUO
motorcu menfaat gütmez :queen::queen::queen::queen:
burası istanbul belli olmaz burda hiç bişi![]()
maalesef burda öle dönüyo sanırım... mt istanbula yazıyom cevap veren yok caddebostan topiğine yazıyom cevap veren yok.. izmir de olsa hemen ilgilenirler.. neyse motoru alana kadar beklerim artçı alacak yoksa![]()
maalesef burda öle dönüyo sanırım... mt istanbula yazıyom cevap veren yok caddebostan topiğine yazıyom cevap veren yok.. izmir de olsa hemen ilgilenirler.. neyse motoru alana kadar beklerim artçı alacak yoksa![]()
bak yarın sabah böyle yazıcan .... menfaatsiz beni alıcak olan varmı diye bak sana cevap geliyormu gelmiyormu dinle sen beni :rendeer::rendeer::rendeer:
topicte suan kimse yok bekle bakalım alan olur muhakkak.... ayrıca buralara pek ugramayan ancak bulusmada olacak kişi sayısı daha fazla, sen kaskını al salı pazarına git merak etme kesinlikle acıkta kalmazsın... bn bu MT ye güveniorum....
daha önce öle yazdık ama bişi olmadı .. neyse uzatmayalım ben kaskımı ve montumu alıp gelirim buluşma yerine ... artçı alacak olan alır :rendeer::rendeer: dediğim gibi kızıltopraktayım elimden geldiği kadar yardımcı olurum dostlarıma :bounce::bounce:
tam dayaklık adamlar war hea bas bas bağırdım artçım olmayacak çok büyük ihtimalle diye :queen:
tam dayaklık adamlar war hea bas bas bağırdım artçım olmayacak çok büyük ihtimalle diye :queen:
ama 50 kg den agır olmasında demiştin hatırlıyorum :queen:
illaki benim almam gerekmez gelenlerin en az yarısı artçısız geliyor saten
senmi gelicen artçı bana :queen:
üstelik benim arkamda artçım olabilir belli değil daha =)
otobüslerle nasıl gideriz şehitliğe arkadaşlar bi bilen varsa beni bilgilendirebilirmi???
işe gitmeyecegim ve bende gelmek istiyorum maalesef motorumla gelemem![]()