MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
salı pazarı dibimde kaskım montum ehliyetim eldivenim yanımda ama motorum yok :( bende gelmek istiyorum ama kim artçı alacak beni ?

ben bir şeyi merak ettim de kusura bakmayın, şimdi 100 motor gelse, kırmızı ışıklarda kesinlikle takılmak söz konusu olacak. bu halde, grubun bölünmesi ya da bölünmemesi nasıl olur? (ya da olmaz)

bu arada benim riderıma süprizim var kızıltoprakra harley davidson ve ducati servisinde çalışıyom haftanın 3 günü... gelir dükkana çayımı içer muhabbetimizi ederiz ;) aksesuar alacaksa da yardımcı olurum :)

Son düzenleme:
maalesef burda öle dönüyo sanırım... mt istanbula yazıyom cevap veren yok caddebostan topiğine yazıyom cevap veren yok.. izmir de olsa hemen ilgilenirler.. neyse motoru alana kadar beklerim artçı alacak yoksa ;)

maalesef burda öle dönüyo sanırım... mt istanbula yazıyom cevap veren yok caddebostan topiğine yazıyom cevap veren yok.. izmir de olsa hemen ilgilenirler.. neyse motoru alana kadar beklerim artçı alacak yoksa ;)

bak yarın sabah böyle yazıcan .... menfaatsiz beni alıcak olan varmı diye bak sana cevap geliyormu gelmiyormu dinle sen beni :rendeer::rendeer::rendeer:

topicte suan kimse yok bekle bakalım alan olur muhakkak.... ayrıca buralara pek ugramayan ancak bulusmada olacak kişi sayısı daha fazla, sen kaskını al salı pazarına git merak etme kesinlikle acıkta kalmazsın... bn bu MT ye güveniorum....

bak yarın sabah böyle yazıcan .... menfaatsiz beni alıcak olan varmı diye bak sana cevap geliyormu gelmiyormu dinle sen beni :rendeer::rendeer::rendeer:

daha önce öle yazdık ama bişi olmadı .. neyse uzatmayalım ben kaskımı ve montumu alıp gelirim buluşma yerine ... artçı alacak olan alır :rendeer::rendeer: dediğim gibi kızıltopraktayım elimden geldiği kadar yardımcı olurum dostlarıma :bounce::bounce:

topicte suan kimse yok bekle bakalım alan olur muhakkak.... ayrıca buralara pek ugramayan ancak bulusmada olacak kişi sayısı daha fazla, sen kaskını al salı pazarına git merak etme kesinlikle acıkta kalmazsın... bn bu MT ye güveniorum....

evl yavuzhan kardeş :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

daha önce öle yazdık ama bişi olmadı .. neyse uzatmayalım ben kaskımı ve montumu alıp gelirim buluşma yerine ... artçı alacak olan alır :rendeer::rendeer: dediğim gibi kızıltopraktayım elimden geldiği kadar yardımcı olurum dostlarıma :bounce::bounce:

tam dayaklık adamlar war hea bas bas bağırdım artçım olmayacak çok büyük ihtimalle diye :queen:

ama 50 kg den agır olmasında demiştin hatırlıyorum :queen:

illaki benim almam gerekmez gelenlerin en az yarısı artçısız geliyor saten

senmi gelicen artçı bana :queen:

üstelik benim arkamda artçım olabilir belli değil daha =)

Son düzenleme:
=) benim işim belli olmas oraya gelene kadar gelir biri derim gelmez gelmez derim gelir o yüzden kırmakta istememe kimseyi o yüzden ihtimaller üzerinden konuşmayı tercih ediyorum

otobüslerle nasıl gideriz şehitliğe arkadaşlar bi bilen varsa beni bilgilendirebilirmi???

işe gitmeyecegim ve bende gelmek istiyorum maalesef motorumla gelemem :(

500T şehitliğin yakınından geçiyor diye biliyorum tuzladan kalkıp e-5 den devam ediyor ona binebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar