abla can sıkıntısı gecen hafta gelseydin VENEZUELLA LILAR vardı cok iyi insanlar bi tek ben ispanyolca bilmediğimden problem oldu oraya her hafta tur geliyo ayrı ayrı milletlerden
ashes' Alıntı:fly sen ne anlarsın bakma surata neyse şimdi daha detaylı bişi demiyorumalbatros sana anlatır o anlar
![]()
Yok yok bişey anlamıyoruz. Hiçbişey anlamadım ben baktım. Gözüme kaş göz çizsem daha güzel olur :cherry:zeytin_fly' Alıntı:ashes bana anlatsın olur mu çok merak ettim fly+fly surata bakmadan ne anlıyo acaba ben anlayayım mı yoksa
fly' Alıntı:Aslında japonlar mnik. Siz dua edin orada zenziler yok:cherry:
Yok bişey hayatım ben orda başka bişey kastettimzeytin_fly' Alıntı:canerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fly' Alıntı:Yok yok bişey anlamıyoruz. Hiçbişey anlamadım ben baktım. Gözüme kaş göz çizsem daha güzel olur :cherry:
hımmm:silent:ashes' Alıntı:bakın bu uzakdoğulular geliyor(japan)
![]()
Bilader Caner kim yaaaMuzo' Alıntı:Ne is Caner yaaa,
Oh bee Fly+Fly olarak yazion sonrada Fly olarak kendi kendine cevap veriyorsun:silent: Komiksin be Abi....walla yaaaar:
fly' Alıntı:Bilader Caner kim yaaa
Allah allaaaa
federal' Alıntı:valla ben anlamam uçmaktan falan mesela şöle diyim, pegasus havayollarına ait bir uçağı samanlıktan bile kaldıramam![]()
bbccdd küçücük kızları kandırmak için gitaristim diyormuşun sağda solda doğrumu :queen:
aakreeep' Alıntı:Sevgili Dostdark ve değerli İstanbul MT üyeleri eğlenceniz bol,sürüşleriniz güvenli.neşeniz daim olsun..bol bol resim bekliyoruz..İzmir den selamlarımı yolluyorum.:rendeer:
ALBATROS-FB' Alıntı:Keyif adamları hic dinlenmezmi hic hafta sonu tatil yapmazlarmı helal adamlara gece gündüz calışıyorlar sırf milleti çin
kış deme zler yaz demez ler calışırlar millet için sırf kardeşlik arkadaşlık calışırlar hep millet icin helal olsun bu keyif adamlarına adam gibi adamlar
ben şair oldum yıkarım oraları dağıtırım oraları
len gözlerim yaşardı bu adamlara para toplıyalım aramızda bira ısmarlayalım zavalı adamlar yazık yazık:salut:
Abİ Adamin Tekİ BoĞaz KÖprÜsÜnÜ Satiyo Bende Galatayi SatacaĞim Acİl İhtİyactan Satilik KÖprÜ Kelepİr Kacirmayin MÜr:albatros-fb
Keyİf Adamlarina Yardim İcİn