[MT - İstanbul] 28 Haziran 2006 - Galata Der Saadet 3

abla can sıkıntısı gecen hafta gelseydin VENEZUELLA LILAR vardı cok iyi insanlar bi tek ben ispanyolca bilmediğimden problem oldu oraya her hafta tur geliyo ayrı ayrı milletlerden

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında japonlar mnik. Siz dua edin orada zenziler yok:cherry:

ashes' Alıntı:
fly sen ne anlarsın bakma surata neyse şimdi daha detaylı bişi demiyorum :)albatros sana anlatır o anlar :)

ashes bana anlatsın olur mu çok merak ettim fly+fly surata bakmadan ne anlıyo acaba ben anlayayım mı yoksa

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
zeytin_fly' Alıntı:
ashes bana anlatsın olur mu çok merak ettim fly+fly surata bakmadan ne anlıyo acaba ben anlayayım mı yoksa
Yok yok bişey anlamıyoruz. Hiçbişey anlamadım ben baktım. Gözüme kaş göz çizsem daha güzel olur :cherry:

fly' Alıntı:
Aslında japonlar mnik. Siz dua edin orada zenziler yok:cherry:

canerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
zeytin_fly' Alıntı:
canerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yok bişey hayatım ben orda başka bişey kastettim

fly' Alıntı:
Yok yok bişey anlamıyoruz. Hiçbişey anlamadım ben baktım. Gözüme kaş göz çizsem daha güzel olur :cherry:

Ne is Caner yaaa,

Oh bee Fly+Fly olarak yazion sonrada Fly olarak kendi kendine cevap veriyorsun:silent: Komiksin be Abi....walla yaaaa:pr:

geldimmm
arkadaşlar hazırmuyız
::hosgeldi ::shake2:: ::friends: ::cheeeeer ::sefereee ::exclaim: ::haapppy: ::biggrinn ::pulp:: ::pulp:: ::dalga:: ::deliir:: ::koop:: ::sefereee ::hosgeldi ::friends: ::shake2:: ::fool:: ::cheeeeer ::xblink:: ::xrock:: ::bira01::

ashes' Alıntı:
bakın bu uzakdoğulular geliyor :) (japan)
femalefans235gn.jpg
hımmm:silent:
demek akşam bu ablalardan 150 tane gelecek:rendeer: :queen:

Son düzenleme:

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Muzo' Alıntı:
Ne is Caner yaaa,

Oh bee Fly+Fly olarak yazion sonrada Fly olarak kendi kendine cevap veriyorsun:silent: Komiksin be Abi....walla yaaaa:pr:
Bilader Caner kim yaaa
Allah allaaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
batuhan geliyorsa bende varım

eveeet
azkaldı
doyasıya eğlenmek için :queen:
ben erken gidip birde nargile keyfi yapacağım:cat:

federal' Alıntı:
valla ben anlamam uçmaktan falan mesela şöle diyim, pegasus havayollarına ait bir uçağı samanlıktan bile kaldıramam :p

bbccdd küçücük kızları kandırmak için gitaristim diyormuşun sağda solda doğrumu :queen:

Yok baba ben harbi gitaristim,ama bu dediğin taktiği kullananlar var mesela bi manyak var makinistim diye genç kızları kandırıyormuş, meğer sinemada makinistmiş hani şu film kesildiğinde bağırırız ya makiniiiiiist diye...Araya o meşhur parçaları koyan makinist. Ha birde daha vitesli motor kullanmayı bilmeyen pilot var...:queen:birde bu yalanları yutmuş gibi yapıp aslında içten içe gülen biz saf çocuklar varız...Bak sana bi şarkı okuyam... Küçüğüz daha çok küçüğüz bu yüzden kına yakarız,Gebzeden bakarız daha çok küçüğüz adamın aklını alırız.

Sevgili Dostdark ve değerli İstanbul MT üyeleri eğlenceniz bol,sürüşleriniz güvenli.neşeniz daim olsun..bol bol resim bekliyoruz..İzmir den selamlarımı yolluyorum.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vay be limitsiz çay öyle mi :queen: :queen: iş çıkmasa kaçırmazdım bu fırsatı :pr: :pr: :pr: :pr: bu güzel gecede aranızda olamayacağım için çok üzgünüm üzgünüm üzgünümmmmm ve sonrasında da 15 gün istanbul dışında olacağım için yine sınırsız çayı kaçırıyorum :pr: neyse artık temmuz sonlarına doğru görüşmek üzere diyelim hepinize en süper eğleneceler :rendeer:

Yok çay may ayran için

aakreeep' Alıntı:
Sevgili Dostdark ve değerli İstanbul MT üyeleri eğlenceniz bol,sürüşleriniz güvenli.neşeniz daim olsun..bol bol resim bekliyoruz..İzmir den selamlarımı yolluyorum.:rendeer:

aakreeep çok teşekkürler:rendeer: :rendeer:
bizden de çağdaş medeni İzmir MT ye çoook selamlar:rendeer:
gönlümüz hep sizlerle umarım birgün ortak bir noktada buluşur beraber bir yudum şarabı ve sıcacık dostluğumuzu paylaşırız:rendeer:
hepinizi çook seviyoruzzz:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Keyif adamları hic dinlenmezmi hic hafta sonu tatil yapmazlarmı helal adamlara gece gündüz calışıyorlar sırf milleti çin

kış deme zler yaz demez ler calışırlar millet için sırf kardeşlik arkadaşlık calışırlar hep millet icin helal olsun bu keyif adamlarına adam gibi adamlar

ben şair oldum yıkarım oraları dağıtırım oraları

len gözlerim yaşardı bu adamlara para toplıyalım aramızda bira ısmarlayalım zavalı adamlar yazık yazık:salut:

Abİ Adamin Tekİ BoĞaz KÖprÜsÜnÜ Satiyo Bende Galatayi SatacaĞim Acİl İhtİyactan Satilik KÖprÜ Kelepİr Kacirmayin MÜr:albatros-fb

Keyİf Adamlarina Yardim İcİn

Son düzenleme:
ALBATROS-FB' Alıntı:
Keyif adamları hic dinlenmezmi hic hafta sonu tatil yapmazlarmı helal adamlara gece gündüz calışıyorlar sırf milleti çin

kış deme zler yaz demez ler calışırlar millet için sırf kardeşlik arkadaşlık calışırlar hep millet icin helal olsun bu keyif adamlarına adam gibi adamlar

ben şair oldum yıkarım oraları dağıtırım oraları

len gözlerim yaşardı bu adamlara para toplıyalım aramızda bira ısmarlayalım zavalı adamlar yazık yazık:salut:

Abİ Adamin Tekİ BoĞaz KÖprÜsÜnÜ Satiyo Bende Galatayi SatacaĞim Acİl İhtİyactan Satilik KÖprÜ Kelepİr Kacirmayin MÜr:albatros-fb

Keyİf Adamlarina Yardim İcİn

:queen: + 1000000:queen:

Abi bizim köyde deniz yok bu köprüde balık tutuyorlar onları yemek icinmi yoksa satmak icinmi tutuyorlar yada başka ne yapabilirler bilgilendirirseniz sevinirim boş verin ya en iyisi bende akşam bi ağ alim oraya atim tek tek zor olur bu iş o iş bizi bozar akşam erken gelinde ağ atalım ne cıkarsa yarı yarıya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar